Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 12:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Zapojení dálky centrálu 
Autor Zpráva

Příspěvek Zapojení dálky centrálu
Zdravim, potreboval bych radu ohledne zapojeni RC 102 A. Moc jsem nepochopil " obsahly" navod.

http://www.levnealarmy.cz/get_file.php?did=145&lang=cz&download=0

Nechapu kam zapojit Fialovy, Hnedy a Ruzovy. Jsou tam 2 zpusoby zapojeni, tak bych prosil vysvetlit ten jednodussi.

Ja jsem dal Hnedy na kostru a ty dva nechal byt - v DO jen cvaklo a nic..... Jo a vodice na odemceni a uzamceni jsem zjistli tak, ze pri uzamceni vozidla stouplo na chvili napeti na vodici a zase kleslo. To je asi spravne. Kde je chyba?

1.11.08, 16:45
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Záleží, co máš za systém centrálu, jestli se zamykání/odemykání ovládá impulzem na kostru, nebo kladným impulzem, podle toho zapojíš hnědej buď na kostru, nebo na trvalý plus (svorka 30, přes pojistku) Fialovej a růžovej mají jen jeden způsob zapojení, propojíš je se stávajícím centrálem na jeho ovládací dráty.

1.11.08, 17:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
A jak se zjisti ktery mam central? Chtelo by to nejak polopate vysvetlit.... podle me mam central s tim kladnym, protoze ten druhy zpusob nefungoval.... takze cervenej a hnedej na +12, modrej bilej na vystupy to jsem pobral, ale co s tim fialovym a ruzovym stale nechapu .... k cemu do RJ centralu to mam napichnout?

1.11.08, 17:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Kam teda Fialovej a Ruzovej? Nechci delat pokus omyl, uz vcera jsem si utavil par pojistek.... :cry:

2.11.08, 07:57
Profil ICQ

Příspěvek 
Vyfoť stávající ŘJ centrálu, nebo dej obrázek zapojení, nebo aspoň typ, pak se pohnem dál.

2.11.08, 13:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak pohodicka.... dneska sem si s tim hral cely den a funguje jak ma. Jen me trosku trapi, ze mi to uz 6x vypalilo pojistku ... je tam 10 nevim no :shock:

2.11.08, 17:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Xfanthom píše:
Tak pohodicka.... dneska sem si s tim hral cely den a funguje jak ma. Jen me trosku trapi, ze mi to uz 6x vypalilo pojistku ... je tam 10 nevim no :shock:

na centrál je 10A málo, keď si zoberieš v zime záberový prúd všetkýh motorčekov centrálu naraz tak 15A je tak akorát...

2.11.08, 20:25

Příspěvek 
Ja trouba tam zapomnel pridat diody..... Takze to bude tim nejspis

2.11.08, 21:35
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]