Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
ty máš pda s linuxem?
|
22.1.08, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
29.1.08, 21:19 |
|
|
bany.xf.cz
|
Jura píše: Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl...
Já tam taky budu poprvý. Nikdy sem nikoho neviděl...
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
29.1.08, 21:21 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jura píše: Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl...
Hehe To sme na tom stejne, ja znam osobne 4 lidi akorat Tak budem trubkovat spolu jestli se odhodlam
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.1.08, 21:24 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
naposledy se náš sešlo asi dvacet? já jsem viděl všechny poprvé v životě a nebolelo to, normálně jsme si podali ruce, představili se a bylo to vyřešený, a představte si, on nikdo nekousal
|
29.1.08, 21:25 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Srazy sou úplně supr věc, je úplně jedno jestli se znáte nebo ne... Prostě kopa lidí se stajným koníčkem. Loni sem nepřijel páč sem měl auto v dílně na víc částí... , ale letos se už těším.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
29.1.08, 21:27 |
|
|
Nepér
|
Jen to má trošku chybku v tom, že tam nejsou žádný volný baby
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.1.08, 21:28 |
|
|
bany.xf.cz
|
ondra120 píše: Srazy sou úplně supr věc, je úplně jedno jestli se znáte nebo ne... Prostě kopa lidí se stajným koníčkem. Loni sem nepřijel páč sem měl auto v dílně na víc částí... , ale letos se už těším.
Já nepřijel, protože sem neměl řidičák
Ale třináctýho ho budu už mít v ruce. Tak bych mohl někdy v tom červenci/srpnu přijet na sraz.
|
|
|
Jura
|
bany.xf.cz píše: Jura píše: Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl... Já tam taky budu poprvý. Nikdy sem nikoho neviděl...
To bude sranda teda.... tentokrát bych totiž fakt chtěl přiject, ale musí to být mazec tolik lidí (přítelkyně, manželky, děti) atd... Napište někdo co a jak to vlastně probíhá, kde se bydlí, kde se pije, kam se blije, protože co sem četl, tak je tu většina ještě mladších jako já a to to v hospodě musí potom vypadat:)
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pred zrazom sme sa tiez nepoznali, teda nie vsetci, ja som poznal akurat michalkatku, a ostatnych len cez TW.
nebojte sa nebudete trubky,
najviac sa mi pacilo ze nikto nevedel ako navzajom vyzerame ale stacilo, aby kazdy zbadal niecie auto a hned bolo jasne
my sme dolsi ako vychodna vyprava, a ked sme zastali tak sa k nam nahrnula tlupa ludi a obkolesili auta, nevedel som co mam robit
clovek ktoreho som vzivote nevidel sa mi vrhol pod stojace auto a zacal opravovat vypadnute skrutky z narazniku (bukaj)
potom si niekto zacala robit prdel z auta (viky)
vysiel som hore po zvuku ewy farnej a podla zeleneho auta mi bolo jasne (nepér)
atd.
do hodiny sme sa poznali prakticky vsetci, do 2 hodim sme uz sedeli v krcme
nakoniec sme si vsetci rozumeli, ved mame spolocne zaujmy
edit: slecnu farnu som opravil
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 29.1.08, 21:36, celkově upraveno 1
|
29.1.08, 21:29 |
|
|
Nepér
|
ewa se píše s dvojitým w
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.1.08, 21:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Nepér píše: Jen to má trošku chybku v tom, že tam nejsou žádný volný baby to je dobře, aspoň se není o co rvát
|
29.1.08, 21:31 |
|
|
Jura
|
Koukám mám se naco těšit....už jen abych měl čas a autíčko nezklamalo...V té době bych už měl mít na autě výfuk Soieta, tak mě asi bezpečně poznáte... A hlavně asi že jsem jeden z mála, kdo má felicii
|
29.1.08, 21:35 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Jura píše: To bude sranda teda.... tentokrát bych totiž fakt chtěl přiject, ale musí to být mazec tolik lidí (přítelkyně, manželky, děti) atd... Napište někdo co a jak to vlastně probíhá, kde se bydlí, kde se pije, kam se blije, protože co sem četl, tak je tu většina ještě mladších jako já a to to v hospodě musí potom vypadat:)
no, este nevieme kde bude tohorocny zraz, a tento bol viacmenej experimentalny
vydaril sa vyborne a myslim ze vsetci sa uz tesia na tento
bolo nas tam odhadom asi 30, co nie je zle na prvy krat, okrem toho niektori sa nemohli dostavit.
mali sme k dispozicii maly kemp kde sme sa ledva napchali ale nakoniec sa to dalo
na pozmeku bola aj budova kde sa dalo prespat v normalnej posteli (kto chcel), ja samozrejme ano, po 8 hodinach sofervania a potom chlastania sa to celkom zide
dosli sme prvy den okolo obeda, pozoznamovali sme sa, okukali auta, potom sme sa nejako zorganizovali a hans porozdaval mapy na presun do Polnej kde sme sa fotili islo to ako rally, kazdych par sekund jedno auto, a mapy mali asi 4 verzie takze kazdy siel inakade
v Polnej sme sa pofotili a isli spat vo velkej kolone (nadhera )
potom sme dosli do kempu a prakticky bez programu sme zacali opekat, bavit sa, chlastat
tento rok to asi skusime viac organizovane aj so sutazami co vy na to?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.1.08, 21:35 |
|
|
bany.xf.cz
|
deekay píše: tento rok to asi skusime viac organizovane aj so sutazami co vy na to?
No já se přiznám že moc soutěže nemusim. Nejezdil sem ani na školandy kvůli tomu. Ale tak kdyžtak se budu jenom dívat.
|
29.1.08, 21:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|