Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 20:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další
 Program TW 08 

Na kolik dnů sraz?
dva dny, v sobotu ráno přijet a v neděli odjet 39%  39%  [ 13 ]
tři dny, přijet v pátek odpoledne a odjet v neděli. 61%  61%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 33

Program TW 08 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
ty máš pda s linuxem?

22.1.08, 21:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl...

29.1.08, 21:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Tak by mě zajímalo.... vy se tu všici osobně znáte? Co já přijedu na sraz a budu tam jak trubka, která nikoho nezná a ještě ktomu s felicií. Probíhá tam nějaká hromadná seznamka nebo tak? Co já vim jak to chodí....ještě jsem takhle nikde nebyl...

:-D Já tam taky budu poprvý. Nikdy sem nikoho neviděl... :-)

29.1.08, 21:21
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jura píše:

Hehe :lol: To sme na tom stejne, ja znam osobne 4 lidi akorat :( Tak budem trubkovat spolu jestli se odhodlam :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

29.1.08, 21:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
naposledy se náš sešlo asi dvacet? já jsem viděl všechny poprvé v životě a nebolelo to, normálně jsme si podali ruce, představili se a bylo to vyřešený, a představte si, on nikdo nekousal :)

29.1.08, 21:25
Profil ICQ
Metal (urg)

Příspěvek 
Srazy sou úplně supr věc, je úplně jedno jestli se znáte nebo ne... Prostě kopa lidí se stajným koníčkem. Loni sem nepřijel páč sem měl auto v dílně na víc částí...:), ale letos se už těším.

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

29.1.08, 21:27

Příspěvek 
Jen to má trošku chybku v tom, že tam nejsou žádný volný baby :D

29.1.08, 21:28
Profil ICQ

Příspěvek 
ondra120 píše:
Srazy sou úplně supr věc, je úplně jedno jestli se znáte nebo ne... Prostě kopa lidí se stajným koníčkem. Loni sem nepřijel páč sem měl auto v dílně na víc částí...:), ale letos se už těším.

Já nepřijel, protože sem neměl řidičák :-)
Ale třináctýho ho budu už mít v ruce. :-) Tak bych mohl někdy v tom červenci/srpnu přijet na sraz. :-)

Příspěvek 
bany.xf.cz píše:
Jura píše:

:-D Já tam taky budu poprvý. Nikdy sem nikoho neviděl... :-)

To bude sranda teda.... tentokrát bych totiž fakt chtěl přiject, ale musí to být mazec tolik lidí (přítelkyně, manželky, děti) atd... Napište někdo co a jak to vlastně probíhá, kde se bydlí, kde se pije, kam se blije, protože co sem četl, tak je tu většina ještě mladších jako já a to to v hospodě musí potom vypadat:)

Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
pred zrazom sme sa tiez nepoznali, teda nie vsetci, ja som poznal akurat michalkatku, a ostatnych len cez TW.
nebojte sa nebudete trubky,
najviac sa mi pacilo ze nikto nevedel ako navzajom vyzerame ale stacilo, aby kazdy zbadal niecie auto a hned bolo jasne :lol:
my sme dolsi ako vychodna vyprava, a ked sme zastali tak sa k nam nahrnula tlupa ludi a obkolesili auta, nevedel som co mam robit :lol:
clovek ktoreho som vzivote nevidel sa mi vrhol pod stojace auto a zacal opravovat vypadnute skrutky z narazniku :lol: (bukaj)
potom si niekto zacala robit prdel z auta (viky) :)
vysiel som hore po zvuku ewy farnej a podla zeleneho auta mi bolo jasne (nepér) :lol:
atd.
do hodiny sme sa poznali prakticky vsetci, do 2 hodim sme uz sedeli v krcme :lol: :lol:
nakoniec sme si vsetci rozumeli, ved mame spolocne zaujmy ;)

edit: slecnu farnu som opravil :D

Naposledy upravil deekay dne 29.1.08, 21:36, celkově upraveno 1

29.1.08, 21:29

Příspěvek 
ewa se píše s dvojitým w

29.1.08, 21:30
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Nepér píše:
Jen to má trošku chybku v tom, že tam nejsou žádný volný baby :D
to je dobře, aspoň se není o co rvát :)

29.1.08, 21:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Koukám mám se naco těšit....už jen abych měl čas a autíčko nezklamalo...V té době bych už měl mít na autě výfuk Soieta, tak mě asi bezpečně poznáte... A hlavně asi že jsem jeden z mála, kdo má felicii

29.1.08, 21:35
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Jura píše:
To bude sranda teda.... tentokrát bych totiž fakt chtěl přiject, ale musí to být mazec tolik lidí (přítelkyně, manželky, děti) atd... Napište někdo co a jak to vlastně probíhá, kde se bydlí, kde se pije, kam se blije, protože co sem četl, tak je tu většina ještě mladších jako já a to to v hospodě musí potom vypadat:)

no, este nevieme kde bude tohorocny zraz, a tento bol viacmenej experimentalny :)
vydaril sa vyborne a myslim ze vsetci sa uz tesia na tento

bolo nas tam odhadom asi 30, co nie je zle na prvy krat, okrem toho niektori sa nemohli dostavit.
mali sme k dispozicii maly kemp kde sme sa ledva napchali ale nakoniec sa to dalo :)
na pozmeku bola aj budova kde sa dalo prespat v normalnej posteli (kto chcel), ja samozrejme ano, po 8 hodinach sofervania a potom chlastania sa to celkom zide :D

dosli sme prvy den okolo obeda, pozoznamovali sme sa, okukali auta, potom sme sa nejako zorganizovali a hans porozdaval mapy na presun do Polnej kde sme sa fotili :) islo to ako rally, kazdych par sekund jedno auto, a mapy mali asi 4 verzie takze kazdy siel inakade
v Polnej sme sa pofotili a isli spat vo velkej kolone (nadhera :D )
potom sme dosli do kempu a prakticky bez programu sme zacali opekat, bavit sa, chlastat :D

tento rok to asi skusime viac organizovane aj so sutazami co vy na to? :)

29.1.08, 21:35

Příspěvek 
deekay píše:

tento rok to asi skusime viac organizovane aj so sutazami co vy na to? :)

No já se přiznám že moc soutěže nemusim. Nejezdil sem ani na školandy kvůli tomu. :-D Ale tak kdyžtak se budu jenom dívat.

29.1.08, 21:38
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Další