Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 16:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 Kde nechat zrepasovat reduktor LPG Lovtec - okoli Prahy 
Autor Zpráva

Příspěvek Kde nechat zrepasovat reduktor LPG Lovtec - okoli Prahy
Hoj resim tu takovej problem, potreboval bych vymenit membrany v reduktory na LPG (uz docela blbne)
ale nevim kde, v H&L neberou telefony a na Harfe mi rekli, ze me tam daj jedine novej reduktor
a zrovna todle je vec kterou se mi zrovna rozebirat doma nechce (a to ze jinak rozeberu uplne vsechno :mrgreen: )
nevite nekdo o naky firme z okoli, nebo pripadne i nekom kdo se v tom vyzna, me je celkem jedno kdo to opravi, kdyz to bude dobre fungovat a nepoletim potom do vesmiru :roll:

5.2.08, 18:21
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Kde nechat zrepasovat reduktor LPG Lovtec - okoli Prahy
Dr Meduza píše:
Hoj resim tu takovej problem, potreboval bych vymenit membrany v reduktory na LPG (uz docela blbne)
ale nevim kde, v H&L neberou telefony a na Harfe mi rekli, ze me tam daj jedine novej reduktor
a zrovna todle je vec kterou se mi zrovna rozebirat doma nechce (a to ze jinak rozeberu uplne vsechno :mrgreen: )
nevite nekdo o naky firme z okoli, nebo pripadne i nekom kdo se v tom vyzna, me je celkem jedno kdo to opravi, kdyz to bude dobre fungovat a nepoletim potom do vesmiru :roll:

když tady čtu do čeho všeho ses pustil tak ten reduktor uděláš taky, kup si revizní sadu miloš

6.2.08, 10:46

Příspěvek 
ale asi se do nej nakonec pustim
sem se koukal na fotky, jak se to dela a nevypada to tak slozite vevnitr

6.2.08, 10:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak rozhodnuto, obednal sem si memrany a budu to rozedelavat doma (nadrz je vycucla do sucha, takze rozdelani bude bezpecny :lol: )
Ma tu nekdo zkusenosti s timhle reduktorem (LovTec vacuum), je tam naka zaludnost, na kterou si dat pozor pri tom, nebo se to proste jenom slozi, jak to bylo ?

7.2.08, 15:54
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
Tak rozhodnuto, obednal sem si memrany a budu to rozedelavat doma (nadrz je vycucla do sucha, takze rozdelani bude bezpecny :lol: )
Ma tu nekdo zkusenosti s timhle reduktorem (LovTec vacuum), je tam naka zaludnost, na kterou si dat pozor pri tom, nebo se to proste jenom slozi, jak to bylo ?

musí se seřídit páčka pístku druhého stupně a nesmí se otočit kroužek který drží membránu volnoběhu stím magnetem jinak to nejede na volnoběh , si udělej pořádeček a všechno si pomalu rozdělávej a pak to pomalu podle těch starých věcí poskládáš miloš

7.2.08, 18:09

Příspěvek 
Dr Meduza píše:

pouze pod jednou membránou je docela silné péro, chce to zmačknout
jinač páku nastavovat nemusíš, pokud seženeš, stejné díl, viz ventilek, pod ventilek nezapomenout dá tu podložku
jak jsem psal poznatek, to hliníkové kolečko co drží malou membránu se občs zkroutí, ovlivňuje volnoběh, na rovnej stůl zarovnat, zaleštit, nic jinýho mě nenapadá :roll:
hliníkové kolečko u starších systémů, novější maji ocelové :arrow:

9.2.08, 08:19
Mistr mechanik

Příspěvek 
spartra píše:
Dr Meduza píše:

pouze pod jednou membránou je docela silné péro, chce to zmačknout
jinač páku nastavovat nemusíš, pokud seženeš, stejné díl, viz ventilek, pod ventilek nezapomenout dá tu podložku
jak jsem psal poznatek, to hliníkové kolečko co drží malou membránu se občs zkroutí, ovlivňuje volnoběh, na rovnej stůl zarovnat, zaleštit, nic jinýho mě nenapadá :roll:
hliníkové kolečko u starších systémů, novější maji ocelové :arrow:

já to lovato dělám někdy o roku 85 načerno a ten hliníkový kroužek na to jsem nenarazil, a tu páčku musíš skontrolovat vždy, když je OK nastavovat nic nemusíš miloš

9.2.08, 12:16

Příspěvek 
ale já psal o lovtecu :lol:
tedkon jsem tu páku srovnal, mno že sem na to šahal, namontuju obohacovač, pustím klíček a už jede plyn, ta páka je nejspíš moc nahoře, jak dotáhnu obohacovač, tak ji to odblokuje :roll: bud budu muset drobet obrousit tyčku obohacovače nebo zas rozebrat a dát ji jak byla :roll:

9.2.08, 15:42

Příspěvek 
tak sem rozebral a vymyl ten reduktor, akorat mi tu zbylo jedno kurvitko
v revizni sade je jeden o krouzek, u kteryho je napsany tryska podtlaku, ale zadnej takovej tam pri rozebirani nikde nebyl a ani to neni kam dat
je to v poradku, ze to zbejva, nebo se to ma nekam dat ?

13.2.08, 20:50
Profil ICQ

Příspěvek 
já tam měl 2 o kruhy jeden na šroub volnoběhu, druhej na ten plastovej vývod lpg do hadice :oops:

13.2.08, 21:24

Příspěvek 
ja tam mam 4 o krouzky, hm asi na nakou novejsi verzi :)
a ten hlinikovej krouzek je sistej uplne desne, prave to tu zabrusuju, ale za chvili z toho asi nic nezbude :lol:

13.2.08, 21:38
Profil ICQ

Příspěvek 
je to na podtlakovej systém :idea:
tu podložku možná seženeš i ocelovou novou :idea:

14.2.08, 12:34

Příspěvek 
obrousil sem a nainstaloval, vecer do toho zkusim pustit plyn, co to udela :lol:
btw kde kde se v tom LPGcku bere ten magnetickej bordel ? kdyz sem menil filtr, tak ten byl uplne silene zasvinenej a co je tam takej magnet, tak ten byl uplne celej obalenej, takovim cernym praskem

14.2.08, 12:45
Profil ICQ

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
obrousil sem a nainstaloval, vecer do toho zkusim pustit plyn, co to udela :lol:
btw kde kde se v tom LPGcku bere ten magnetickej bordel ? kdyz sem menil filtr, tak ten byl uplne silene zasvinenej a co je tam takej magnet, tak ten byl uplne celej obalenej, takovim cernym praskem

z nádrže :roll:

14.2.08, 12:48

Příspěvek 
to to LPG takhle rozezira nadrz jo ?

14.2.08, 13:24
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další