|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Druhy převodovek seminárka
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít píše: píčoviny se bude ve škole člověk učit všude.. já teď třeba potřebuju znát příkazy ke všem síťovým protokolům, na kterýkoliv z nih můžu být dotázán u zkoušky, zpaměti umět nastavit v unixu firewall, vytvořit kompletní dns záznamy atd... vůbec není podstatné, že se to dá všecko kdykoliv najít, prostě si to někdo vymyslel, tak se učí všecko, datasheet k HC08 v podstatě taky, u zkoušky musi vědět kterej bitík v kterým registru co dělá abych mohl napsat podprogram pro konfiguraci např. SPI přenosu.... atd atd... tak se pilový grafy učte, nejste jediní s nesmyslnými požadavky
to se uč to budem potřebovat pořád dokola, canbusy, screeny,loginy, scopy, z toho zblbnem na kvadrát miloš
|
19.2.08, 12:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Tak řekl bych že takovéto teoretické znalosti nejsou nikdy na škodu. Když budeš vědět jak co funguje a jak je to zkonstruované tak ti to pomůže při zjišťování závad a hlavně jejich příčin (což je nedostatek některých automechaniků které znám - vymění díl bez toho aby uvažovali nad tím proč se to pokazilo a výsledek je ten že se to pokazí za chvilku zas). Nám leteckým mechanikům na škole hustili do hlavy tolik různých diagramů, vzorců apod. že jsme se z toho mohli pos***. Za ty 4 roky to byly 2 krabice od banánů plné popsaných sešitů. Nicméně mi to připadá že poslední dobou se na odboorných těch školách řeší spíš ta teorie a praxe se odbývá. Na té naší škole to bylo vidět - byl bych schopný o každém konstrukčním prvku na letadle vyprávět půl hodiny, ale kdyby mi ukázali něco na letadle ať popíšu co to je tak nevím a v praxi umím tak možná vyměnit kolo na L-410.
|
19.2.08, 13:44 |
|
|
berybery
|
Tak díky
Jo snad se do toho dostanu,ale je pravda že nam to aspon učitel mohl nejdřív vysvětlit a až pak nam to dat za úkol.
Tak děkuju.
A mimochodem my máme praxi rozdělenou na 3 skupiny jedna je na dilne kde se fakt dobre maka tam me to bavilo potom je takova 3 auta na tejden a ta treti je nevydelecna no.........
20.2.08, 18:25 |
|
|
cyz
|
A rozdělené to máte podle známek ve škole, ne? U nás byly taky takovéto snahy, já jsem skončil na 2 měsíce v galvanovně . Potom jsem se na to vykašlal a šel na praxi do jiné firmy kterou jsem si zařídil sám. Ve finálě mi to taky zakázali tak jsem tu školu začal úplně ignorovat a jenom tam chodil (když se mi chtělo)
|
20.2.08, 20:04 |
|
|
berybery
|
cyz píše: A rozdělené to máte podle známek ve škole, ne? U nás byly taky takovéto snahy, já jsem skončil na 2 měsíce v galvanovně . Potom jsem se na to vykašlal a šel na praxi do jiné firmy kterou jsem si zařídil sám. Ve finálě mi to taky zakázali tak jsem tu školu začal úplně ignorovat a jenom tam chodil (když se mi chtělo)
Hele my jsme rozdělený podle abecedy nebo podle toho kdo odkud dojiždí a tak,ale podle známek na 100% ne
26.2.08, 12:22 |
|
|
cyz
|
Aha...tak to máte v poho u nás to říkali podobně, s tím že se budeme střídat, ale nevím čím to že jsem velkou část praxe strávil v galvanovně a kalírně, zatímco třídní vlezdoprdelkové a premianti byli převážně na servisu a galvanovna ani nevěděli kde je
|
26.2.08, 13:10 |
|
|
berybery
|
Asi tak ty vlezdoprdelkové jsou fakt dobry no
28.2.08, 21:44 |
|
|
Reklama
|