Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Druhy převodovek seminárka 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Vít píše:
píčoviny se bude ve škole člověk učit všude.. já teď třeba potřebuju znát příkazy ke všem síťovým protokolům, na kterýkoliv z nih můžu být dotázán u zkoušky, zpaměti umět nastavit v unixu firewall, vytvořit kompletní dns záznamy atd... vůbec není podstatné, že se to dá všecko kdykoliv najít, prostě si to někdo vymyslel, tak se učí všecko, datasheet k HC08 v podstatě taky, u zkoušky musi vědět kterej bitík v kterým registru co dělá abych mohl napsat podprogram pro konfiguraci např. SPI přenosu.... atd atd... tak se pilový grafy učte, nejste jediní s nesmyslnými požadavky

to se uč to budem potřebovat pořád dokola, canbusy, screeny,loginy, scopy, z toho zblbnem na kvadrát miloš

19.2.08, 12:07
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Tak řekl bych že takovéto teoretické znalosti nejsou nikdy na škodu. Když budeš vědět jak co funguje a jak je to zkonstruované tak ti to pomůže při zjišťování závad a hlavně jejich příčin (což je nedostatek některých automechaniků které znám - vymění díl bez toho aby uvažovali nad tím proč se to pokazilo a výsledek je ten že se to pokazí za chvilku zas). Nám leteckým mechanikům na škole hustili do hlavy tolik různých diagramů, vzorců apod. že jsme se z toho mohli pos***. Za ty 4 roky to byly 2 krabice od banánů plné popsaných sešitů. Nicméně mi to připadá že poslední dobou se na odboorných těch školách řeší spíš ta teorie a praxe se odbývá. Na té naší škole to bylo vidět - byl bych schopný o každém konstrukčním prvku na letadle vyprávět půl hodiny, ale kdyby mi ukázali něco na letadle ať popíšu co to je tak nevím a v praxi umím tak možná vyměnit kolo na L-410.

19.2.08, 13:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak díky :D
Jo snad se do toho dostanu,ale je pravda že nam to aspon učitel mohl nejdřív vysvětlit a až pak nam to dat za úkol.
Tak děkuju.

A mimochodem my máme praxi rozdělenou na 3 skupiny jedna je na dilne kde se fakt dobre maka tam me to bavilo potom je takova 3 auta na tejden a ta treti je nevydelecna no......... :shock:

20.2.08, 18:25

Příspěvek 
A rozdělené to máte podle známek ve škole, ne? :D U nás byly taky takovéto snahy, já jsem skončil na 2 měsíce v galvanovně :D. Potom jsem se na to vykašlal a šel na praxi do jiné firmy kterou jsem si zařídil sám. Ve finálě mi to taky zakázali tak jsem tu školu začal úplně ignorovat a jenom tam chodil (když se mi chtělo) :D :D

20.2.08, 20:04
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
A rozdělené to máte podle známek ve škole, ne? :D U nás byly taky takovéto snahy, já jsem skončil na 2 měsíce v galvanovně :D. Potom jsem se na to vykašlal a šel na praxi do jiné firmy kterou jsem si zařídil sám. Ve finálě mi to taky zakázali tak jsem tu školu začal úplně ignorovat a jenom tam chodil (když se mi chtělo) :D :D

Hele my jsme rozdělený podle abecedy nebo podle toho kdo odkud dojiždí a tak,ale podle známek na 100% ne

26.2.08, 12:22

Příspěvek 
Aha...tak to máte v poho :D u nás to říkali podobně, s tím že se budeme střídat, ale nevím čím to že jsem velkou část praxe strávil v galvanovně a kalírně, zatímco třídní vlezdoprdelkové a premianti byli převážně na servisu a galvanovna ani nevěděli kde je :D

26.2.08, 13:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Asi tak ty vlezdoprdelkové jsou fakt dobry no :D :D

28.2.08, 21:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3