|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Fanda RSK
|
Potřebuji radu
Prosím,potřeboval bych poradit se zapojením škrtící klapky na Škodu Octavia 1,6 100 koní. Věc se má asi takto: Mám na motoru Feldu 1,3MPi a na místo sériové klapky jsem použil z 1,6 Octavie,jde mi o správné zapojení pinů a rozdělení drátů v zásuvce umístěné přímo ze zadu na klapce. Kdyby bylo nějaké schéma toho zapojení byl bych moc zavázán, Za každé poskitnuté info,předem moc děkuji.
S pozravem RALLYSPORTKOVÁŘ.COM
|
11.3.08, 22:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Tady máš groš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
12.3.08, 06:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Potřebuji radu
Fanda RSK píše: Prosím,potřeboval bych poradit se zapojením škrtící klapky na Škodu Octavia 1,6 100 koní. Věc se má asi takto: Mám na motoru Feldu 1,3MPi a na místo sériové klapky jsem použil z 1,6 Octavie,jde mi o správné zapojení pinů a rozdělení drátů v zásuvce umístěné přímo ze zadu na klapce. Kdyby bylo nějaké schéma toho zapojení byl bych moc zavázán, Za každé poskitnuté info,předem moc děkuji.
S pozravem RALLYSPORTKOVÁŘ.COM
a proč tam dáváš tu 1.6 klapku miloš
|
12.3.08, 07:10 |
|
|
fatal
rejpal
|
Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila...
|
12.3.08, 07:14 |
|
|
Fanda RSK
|
|
12.3.08, 20:31 |
|
|
Fanda RSK
|
fatal píše: Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila...
To ona je uplně jiná a taky větší,ale to je na závody a motor je docela dost upravenej a jednotka taky a tohle byl určitě krok do předu,protože se uplně změnil průběh motoru. Ono je to tam trošičku složitější,bylo hodně upravování,ale stále je to lepší a lepší,těd to zkusíme zapojit tak jak to má být v Octávce a necháme se překvapit.
|
12.3.08, 20:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Fanda RSK píše: fatal píše: Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila... To ona je uplně jiná a taky větší,ale to je na závody a motor je docela dost upravenej a jednotka taky a tohle byl určitě krok do předu,protože se uplně změnil průběh motoru. Ono je to tam trošičku složitější,bylo hodně upravování,ale stále je to lepší a lepší,těd to zkusíme zapojit tak jak to má být v Octávce a necháme se překvapit.
pak napiš jak to klape, klapka je jiná a na normální 1.3 nepoužitelná a v čem závodíš miloš
|
12.3.08, 20:43 |
|
|
Fanda RSK
|
slovacek.milos píše: Fanda RSK píše: fatal píše: Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila... To ona je uplně jiná a taky větší,ale to je na závody a motor je docela dost upravenej a jednotka taky a tohle byl určitě krok do předu,protože se uplně změnil průběh motoru. Ono je to tam trošičku složitější,bylo hodně upravování,ale stále je to lepší a lepší,těd to zkusíme zapojit tak jak to má být v Octávce a necháme se překvapit. pak napiš jak to klape, klapka je jiná a na normální 1.3 nepoužitelná a v čem závodíš miloš
Určitě napíšu,ano je jiná,ale jak už jsem psal,bylo tam hodně upravování aby jsme ji tam dostali a aby to fungovalo. Ono už to vlastně funguje,ale byl tady menší problém,když jsem stál na startu,vše bylo ok,ale jen jsem najel na semafory a začal ho trochu pobízet,tak to ještě šlo,ale jakmile jsem odstartoval tak se trochu zagrmlal,ale opravdu jen chvilku. Taže to prostě chceme skusi s tímto zapojením,jestli se to zlepší,nebo ne. Ona totiž v tuto chvíli na elekrice není zapojená vůbec.
|
12.3.08, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|