Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 10:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Potřebuji radu 
Autor Zpráva

Příspěvek Potřebuji radu
Prosím,potřeboval bych poradit se zapojením škrtící klapky na Škodu Octavia 1,6 100 koní. Věc se má asi takto: Mám na motoru Feldu 1,3MPi a na místo sériové klapky jsem použil z 1,6 Octavie,jde mi o správné zapojení pinů a rozdělení drátů v zásuvce umístěné přímo ze zadu na klapce. Kdyby bylo nějaké schéma toho zapojení byl bych moc zavázán, Za každé poskitnuté info,předem moc děkuji.

S pozravem RALLYSPORTKOVÁŘ.COM

11.3.08, 22:27
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Obrázek

Tady máš groš.

12.3.08, 06:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek Re: Potřebuji radu
Fanda RSK píše:
Prosím,potřeboval bych poradit se zapojením škrtící klapky na Škodu Octavia 1,6 100 koní. Věc se má asi takto: Mám na motoru Feldu 1,3MPi a na místo sériové klapky jsem použil z 1,6 Octavie,jde mi o správné zapojení pinů a rozdělení drátů v zásuvce umístěné přímo ze zadu na klapce. Kdyby bylo nějaké schéma toho zapojení byl bych moc zavázán, Za každé poskitnuté info,předem moc děkuji.

S pozravem RALLYSPORTKOVÁŘ.COM

a proč tam dáváš tu 1.6 klapku miloš

12.3.08, 07:10
rejpal

Příspěvek 
Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila...

12.3.08, 07:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Obrázek

Tady máš groš.

JOOOOOOOOO to je ono hele díky moc,fakt super,kdyby něco tak se ozvi a pokud to bude v mích silách tak mo rád pomůžu. Ještě jednou díky :D :D :lol: :lol:

12.3.08, 20:31

Příspěvek 
fatal píše:
Možná je to pitomost, ale nemá ta 1.6 klapka jiné odpory nebo průběhy odporů na potenciometrech snímajících natočení klapky? Nemá jinou velikost či tvar klapky? Aby se z toho ta 1.3 řídící jednotka nezbláznila...

To ona je uplně jiná a taky větší,ale to je na závody a motor je docela dost upravenej a jednotka taky a tohle byl určitě krok do předu,protože se uplně změnil průběh motoru. Ono je to tam trošičku složitější,bylo hodně upravování,ale stále je to lepší a lepší,těd to zkusíme zapojit tak jak to má být v Octávce a necháme se překvapit. :D :D :D

12.3.08, 20:37
Mistr mechanik

Příspěvek 
Fanda RSK píše:
fatal píše:

To ona je uplně jiná a taky větší,ale to je na závody a motor je docela dost upravenej a jednotka taky a tohle byl určitě krok do předu,protože se uplně změnil průběh motoru. Ono je to tam trošičku složitější,bylo hodně upravování,ale stále je to lepší a lepší,těd to zkusíme zapojit tak jak to má být v Octávce a necháme se překvapit. :D :D :D

pak napiš jak to klape, klapka je jiná a na normální 1.3 nepoužitelná a v čem závodíš miloš

12.3.08, 20:43

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Fanda RSK píše:
fatal píše:

pak napiš jak to klape, klapka je jiná a na normální 1.3 nepoužitelná a v čem závodíš miloš

Určitě napíšu,ano je jiná,ale jak už jsem psal,bylo tam hodně upravování aby jsme ji tam dostali a aby to fungovalo. Ono už to vlastně funguje,ale byl tady menší problém,když jsem stál na startu,vše bylo ok,ale jen jsem najel na semafory a začal ho trochu pobízet,tak to ještě šlo,ale jakmile jsem odstartoval tak se trochu zagrmlal,ale opravdu jen chvilku. Taže to prostě chceme skusi s tímto zapojením,jestli se to zlepší,nebo ne. Ona totiž v tuto chvíli na elekrice není zapojená vůbec.

12.3.08, 20:55
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]