Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Posilovač řízení Fábia 1,4 44kw
Za poslední týden se mi několikrát rozsvítila kontroka poruchy řízení. V servisu mi řekli, že je to sporadická závada. Jenže od té doby to udělalo už několikrát z ničeku nic račn volant přeskakovat a parkvání je téměř nmožné. Po restartování to naskočí a běží. Docela mi to leze na nervy nevíte někdo co stím? Dík
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
23.3.08, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nevim nám to dělá fábka taky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.3.08, 20:59 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: nevim nám to dělá fábka taky Mám ročník 2000 je prej zázrak, že ještě jezdí a je v tak výborném stavu, ale tohle mi fakt leze na nervy.
|
23.3.08, 21:08 |
|
|
Šemik
|
A proč tu potvoru vlastně máš, to je služebák či co?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.3.08, 21:10 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: A proč tu potvoru vlastně máš, to je služebák či co? Oproti Pomeranči žere tak o 3 až 4 litry na 100 méně a to je docela cejtit na financích. Má 5 dveří a když vozím solužačky do školy tak se líp nastupuje jo a je míň nápadná v provoze.
|
23.3.08, 21:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: Sadra17 píše: nevim nám to dělá fábka taky Mám ročník 2000 je prej zázrak, že ještě jezdí a je v tak výborném stavu, ale tohle mi fakt leze na nervy.
to nijak nepořešíš než vagem nebo výměnou jestli ti v servisu přečetli pamět závad tak ti moc neřekli to servo má vlastní řídící jednotku, máš tam měřené hodnoty, třaba na plný rejd tam teče 61 A , počítač motohodin a podobně najdi lepšého borce přes vag miloš
|
23.3.08, 21:23 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
slovacek.milos píše: Josef.Radocha píše: Sadra17 píše: nevim nám to dělá fábka taky Mám ročník 2000 je prej zázrak, že ještě jezdí a je v tak výborném stavu, ale tohle mi fakt leze na nervy. to nijak nepořešíš než vagem nebo výměnou jestli ti v servisu přečetli pamět závad tak ti moc neřekli to servo má vlastní řídící jednotku, máš tam měřené hodnoty, třaba na plný rejd tam teče 61 A , počítač motohodin a podobně najdi lepšého borce přes vag miloš No technik mi k tomu nic nedokázal říct. Známej co tam pracuje mi řekl, že je to celkem častá závada a něco o čidlu čehosi. Prý to může vydržet týden nebo taky roky. Nechce se mi měnit servo pokud to nebude možné. Jinak dík Miloši poptám se po někom.
|
23.3.08, 21:30 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Jo tak ještě dotaz nevíe někdocenu výměny?
|
24.3.08, 12:10 |
|
|
Ondras83
|
zkus tam nalejt olej, jestli tam je málo....takhle sem to řešil já jen tak ze zvědavosti a dědek si chrochtá do dneška (nudil sem se, tak sem tam nalil zbytek, co nám zbyl z oktávky a vono to funguje do dneška ....asi 2 roky zpátky)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.3.08, 20:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to taky třeba máš špatně utáhlou nádobku a vytekl ti olej, já jsem servo viděl na jednom foru nejmín za pětikilo, ale bez diagnostiky a kontroly bych to jen tak neměnil, vyměníš práce jak na kostele a k ničemu, navíc bacha jsou dvě TRW a kojo tak je nustno zjistit co tam máš za bazmek a není to jen tak zašili to pěkně blbě a hned na ráně miloš
|
24.3.08, 20:35 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Doplnil jsem olej, ale nic kontrokla po deseti minutách jízdy zapne a auto je citlivé na jakýkoli pohyb volantem. Vidím to tak, že to ještě jednou vše prolezu a pak uvidím. Škoda servis to jistí nedá se nic dělat. Tak zas budu o pár tisíc lehčí
|
25.3.08, 09:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Josef.Radocha píše: Doplnil jsem olej, ale nic kontrokla po deseti minutách jízdy zapne a auto je citlivé na jakýkoli pohyb volantem. Vidím to tak, že to ještě jednou vše prolezu a pak uvidím. Škoda servis to jistí nedá se nic dělat. Tak zas budu o pár tisíc lehčí
nebo ho zkus odpojit a připoj, jsou tam snad tři konektory, jestli není oxid na pinu, 61 ampér je docela hodně to tam teče při max rejdu jinak je to těžko je tam řídící jednotka tak bez vag do toho můžeš čumět do vánoc mně zas odešla klapka na SDi, už se mi to stalo jednou byl vadný pin v konektu , z výfuku hulení že nebylo vidět, nha vag nebyla jediná hodnota špatně, už jsem udělal konečné řešení předělal na klasiku zrušil zpětné vedení výfuku a zdar miloš
|
25.3.08, 10:53 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
slovacek.milos píše: Josef.Radocha píše: Doplnil jsem olej, ale nic kontrokla po deseti minutách jízdy zapne a auto je citlivé na jakýkoli pohyb volantem. Vidím to tak, že to ještě jednou vše prolezu a pak uvidím. Škoda servis to jistí nedá se nic dělat. Tak zas budu o pár tisíc lehčí nebo ho zkus odpojit a připoj, jsou tam snad tři konektory, jestli není oxid na pinu, 61 ampér je docela hodně to tam teče při max rejdu jinak je to těžko je tam řídící jednotka tak bez vag do toho můžeš čumět do vánoc mně zas odešla klapka na SDi, už se mi to stalo jednou byl vadný pin v konektu , z výfuku hulení že nebylo vidět, nha vag nebyla jediná hodnota špatně, už jsem udělal konečné řešení předělal na klasiku zrušil zpětné vedení výfuku a zdar miloš Tak sem to prubnul. Vše sem odpojil očistil(nebylo co vše čisté) a zapojil zpět. Po ujetí cca 50 testovacích km se kontrolka opět rožla. Asi použiju kladivo.
|
25.3.08, 22:22 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
25.3.08, 22:30 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak hlásím úspěch kontrolka už nesvítí ale servo setejně nejde takže mě to aspoň nedrozčiluje, když to svítí do ksichtu.
|
26.3.08, 19:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|