Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 23:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Spotřeba Favorit 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
miloši potvrzuju, taky jsem to měl, 120 a pak i kdybych se dal na víru, tak ani ho**o, podlahu jsem mohl prošlápnout, pak jsi mi poradil, a bylo to jak píšeš, nevěřil jsem, ale zkusil, a bylo to v tom, zlepšilo se to moc a ještě pak malinko předstih a bylo to super....

k sytiči bych navrhl v první řadě vyhodit ten manuál, a hned potom dát do kupy ten systém pružinek a omrknout stupňovitou vačku, musí po ní běhat šroub (ne třeba vedle ní, i toho lze docílit))... no ale to psal už Neex, má pravdu

25.3.08, 20:49
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
kdyby byly ty pružinky v háji..třeba prasklý nebo já nevim co..dá se to někde sehnat nový? nebo je těžký to vykuchat z jinýho karbce?

jinak k tomu palci a kabelům..potřebuju nejdřív udělat ten karbec..jesi to nejede 120 mi ani moc nevadí hele :-) teda jesi to nemá velkou spotřebu kvůli kabelům nebo palci..ale spíš si vsázim na ten karbec že bude pěkně zrychtovanej za ty léta..a nemám zrovna finance na to to dělat výlučnou metodou..palec 125kč...kabely 300kč...atd...sem student :-)

25.3.08, 20:54

Příspěvek 
uvidíme s čím zítra přijdeš a co zjistíš... pak budeme chytřejší :wink: ...snad :lol:

25.3.08, 20:55

Příspěvek 
pjdefort píše:
kdyby byly ty pružinky v háji..třeba prasklý nebo já nevim co..dá se to někde sehnat nový? nebo je těžký to vykuchat z jinýho karbce?

Můžeš úplně jednoduše jen vyměnit víko karburátoru a máš to... :wink: Tím pádem se zbavíš i toho ošklivého mechanického sytiče :)

25.3.08, 20:56
Mistr mechanik

Příspěvek 
pjdefort píše:

jinak k tomu palci a kabelům..potřebuju nejdřív udělat ten karbec..jesi to nejede 120 mi ani moc nevadí hele :-) teda jesi to nemá velkou spotřebu kvůli kabelům nebo palci..ale spíš si vsázim na ten karbec že bude pěkně zrychtovanej za ty léta..a nemám zrovna finance na to to dělat výlučnou metodou..palec 125kč...kabely 300kč...atd...sem student :-)

na těch 120 se ptám, že jsem měl pár případů že fáčko nejelo víc jak 110, měřil se i průběh napětí osciloskopem, řešili to borci v autorizovaném servisu,(konečné řešení ve škodovce že se jedná o slabší verzi motoru a víc nepojede) nikdo na nic nepřišel až jsem vyměnil rozdělovač za nový a fáčko se mohlo urvat lehce 150, případů jsem měl víc miloš

26.3.08, 09:08

Příspěvek 
teď jsem ve škole a po cestě sem sem koupil nový palec a víčko rozdělovače..ale mám problém..palec je asi v pohodě ale s tím novým víčkem to cvaká při běžícím motoru..tak sem to hned vypnul a kouk na víčku a mezi 3 a 4 konektorem na víčku je menší rýha..koukl sem na staré víčko a tam je ta rýha uplně moc..ne skrz ale je (staré víčko je průhledné)..tak sem tam zatim nechal novej palec a starý víčko aby to necvakalo a ptám se co to způsobuje a jak to vyřešit :(

26.3.08, 11:10
Mistr mechanik

Příspěvek 
pjdefort píše:
teď jsem ve škole a po cestě sem sem koupil nový palec a víčko rozdělovače..ale mám problém..palec je asi v pohodě ale s tím novým víčkem to cvaká při běžícím motoru..tak sem to hned vypnul a kouk na víčku a mezi 3 a 4 konektorem na víčku je menší rýha..koukl sem na staré víčko a tam je ta rýha uplně moc..ne skrz ale je (staré víčko je průhledné)..tak sem tam zatim nechal novej palec a starý víčko aby to necvakalo a ptám se co to způsobuje a jak to vyřešit :(

blbě nasadils nebo čína, taky jsem měl takový problém pokazilo se auto na dálnici s odtahovkou to vyšlo snad čtyři tisíce a borec to chtěl po mně zaplatit, tak jsem mu poslal ten palec na reklamaci za měsíc jsem mu dal druhý a zdar miloš

26.3.08, 11:51

Příspěvek 
no hele palec za 40kč nebude asi originál :D ...ale je to divný v tom že ten starej co tam byl originál černej PAL tak asi dělal taky rejhy do toho průhlednýho víčka..takže asi to nebude palcem když to dělá novej i starej..starý víčko je průhledný takže nějakej shit a nový je nějaký šedivý za 75kč takže asi taky šmejd..ani na něm pořádně nedržej zapalovací kabely a žádnej znak PALu atp na něm neni..jen čísla kontaktů 1-4..takže řikáš sehnat origo víčko?...dá se nějak poznat?

26.3.08, 11:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
pjdefort píše:
no hele palec za 40kč nebude asi originál :D ...ale je to divný v tom že ten starej co tam byl originál černej PAL tak asi dělal taky rejhy do toho průhlednýho víčka..takže asi to nebude palcem když to dělá novej i starej..starý víčko je průhledný takže nějakej shit a nový je nějaký šedivý za 75kč takže asi taky šmejd..ani na něm pořádně nedržej zapalovací kabely a žádnej znak PALu atp na něm neni..jen čísla kontaktů 1-4..takže řikáš sehnat origo víčko?...dá se nějak poznat?

to už jsme se tady hádali s jirkou čechem pal neexistuje a žádný orginál není všechno je z asie a záleží jen na kvalitě jak si ji kdo hlídá, pokud se podívám na sebe :shock: tak české je jenom moje tělo a to kdoví jestli, římani tu byli, turci,němci, rusi a kde jaká pakáž zauzená :D miloš

26.3.08, 12:06
Hliník navždy.

Příspěvek 
No co sem se tak setkal tak to sedivy vicko je horsi nez pruhledny ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

26.3.08, 12:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no a myslíte, že to že to dělá na jednom místě výřez že dělá na ho**o víčko? s tou rejhou v tom průhlednym to jezdí celou dobu..nasadil sem šedý a hned jí to tam začlo dělat taky..takže mu to víčko mám omlátit o hlavu a řívct si o jiný?...s jakym máte nejlepší zkušenosti?..barva nebo tak :-)

26.3.08, 12:20
Hluchoň

Příspěvek 
a nemůže to být nějaké pokřivené? hřídel že by šmajdala nebo tak něco? když to dělá ve dvou rýzných víčkách, tak si nemůžu pomoct, ale dělá to na mě dojem, jako by to házelo

26.3.08, 12:24
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vít píše:
a nemůže to být nějaké pokřivené? hřídel že by šmajdala nebo tak něco? když to dělá ve dvou rýzných víčkách, tak si nemůžu pomoct, ale dělá to na mě dojem, jako by to házelo

Taky si rikam, jak to muze delat ryhu v plastu ale ne na tech kontaktech. Jinak teda pokud nesezenes origo tak asi to pruhledny je nejlepci co lze sehnat :shock:

26.3.08, 12:36

Příspěvek 
tak to si mě nepotěšil, že nejlepší co lze sehnat je průhledný..ale když koupim nový tak udělá určitě rejhu taky..tak přemejšlim jesi tam nenechat to starý průhledný ale to že dělá rejhu se mi nelíbí...v tom starym ne tam uz je vyrytá..

26.3.08, 12:42
Hliník navždy.

Příspěvek 
Co nejake foto pro ilustraci? :)

26.3.08, 12:53
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další