Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 03:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Elektricky ovladane spatne zrkadla 
Autor Zpráva

Příspěvek Elektricky ovladane spatne zrkadla
Caute
Mozte mi poradit ako zapojit elektricke zrkadla do feldy. Mam obidva spataky aj s konektormi a aj madlo so spinacom. Staci to len prepojit so spinacom a natiahnut kable na poistkovy panel? V poistkovom panely som nasiel sbernicu kde sa zapaja lave a prave zrkadlo vyhrievane. To znamena ze staci ich natiahnut tam a malo by to ficat? Este napojit aj na spinac vyhrievania zadneho skla. Popripade ked ste si to uz niekto montovali tak prosim poradte.

26.3.08, 20:46
Pspvek Reklama

Příspěvek Elektricky ovladane spatne zrkadla
jopoz píše:
Caute
Mozte mi poradit ako zapojit elektricke zrkadla do feldy. Mam obidva spataky aj s konektormi a aj madlo so spinacom. Staci to len prepojit so spinacom a natiahnut kable na poistkovy panel? V poistkovom panely som nasiel sbernicu kde sa zapaja lave a prave zrkadlo vyhrievane. To znamena ze staci ich natiahnut tam a malo by to ficat? Este napojit aj na spinac vyhrievania zadneho skla. Popripade ked ste si to uz niekto montovali tak prosim poradte.

Ja to ted delal v tydnu a mel sem to i s kabelazi. Nic na tom neni. Ty mas jen ty konektory, nebo mas i elektroinstalaci?? K fungujicim zrcatkam potrebujes drat "15" (zaple + az po otoceni klicku), pak jeden drat na kostru a jeden drat na spinc svetel, abys mel to ovladani v noci posvetleny. Vyhrivani zrcatek se pak pripoji na spinac vyhrivani zadniho skla, nebo si ten drat najdes ve svazku a napajis to na nej. A druhy drat na vyhrivani je vlastne kostra. Jestli chces muzu ti poslat schema zapojeni.

26.3.08, 20:57

Příspěvek Re: Elektricky ovladane spatne zrkadla
DRYVER píše:
jopoz píše:
Caute

Ja to ted delal v tydnu a mel sem to i s kabelazi. Nic na tom neni. Ty mas jen ty konektory, nebo mas i elektroinstalaci?? K fungujicim zrcatkam potrebujes drat "15" (zaple + az po otoceni klicku), pak jeden drat na kostru a jeden drat na spinc svetel, abys mel to ovladani v noci posvetleny. Vyhrivani zrcatek se pak pripoji na spinac vyhrivani zadniho skla, nebo si ten drat najdes ve svazku a napajis to na nej. A druhy drat na vyhrivani je vlastne kostra. Jestli chces muzu ti poslat schema zapojeni.

No ja elektroinstalaciu nemam. Takze budem musiet robit tie kable na novo. Jedine co mam je tie konektory v spatakoch. Ked tak tak posli tu schemu a porob prosim ta aj fotky. Ulahcis to aj mne aj ludom co si to budu chciet spravit.

26.3.08, 21:43

jopoz píše:
No ja elektroinstalaciu nemam. Takze budem musiet robit tie kable na novo. Jedine co mam je tie konektory v spatakoch. Ked tak tak posli tu schemu a porob prosim ta aj fotky. Ulahcis to aj mne aj ludom co si to budu chciet spravit.

Tak fotky bohuzel zadne nemam. Napis y-mejl na kterej ti mam poslat to schema. Tech konektoru bude spotrebovat vic - mas aspon konektor k tomu ovladani zrcatek? Ta elektroinstalace je tvorena ze 3 svazku - jeden svazek je pod palubovkou mezi obema dvermi - pred vstupem do pruchodky dveri je dalsi origo spoj s konektorem, a pak je konektor zas do zrcatka, takze elekrika ve dverich je samostatne a da se kdykoliv odpojit, to seme v druhych dverich.

26.3.08, 22:00

DRYVER píše:
jopoz píše:

Tak fotky bohuzel zadne nemam. Napis y-mejl na kterej ti mam poslat to schema. Tech konektoru bude spotrebovat vic - mas aspon konektor k tomu ovladani zrcatek? Ta elektroinstalace je tvorena ze 3 svazku - jeden svazek je pod palubovkou mezi obema dvermi - pred vstupem do pruchodky dveri je dalsi origo spoj s konektorem, a pak je konektor zas do zrcatka, takze elekrika ve dverich je samostatne a da se kdykoliv odpojit, to seme v druhych dverich.

Moj email je joko21@seznam.cz. Ja ti poslem fotky co vsetko mam k tym spatakom. Potom to mozeme riesit

27.3.08, 17:07

jopoz píše:
Moj email je joko21@seznam.cz. Ja ti poslem fotky co vsetko mam k tym spatakom. Potom to mozeme riesit

Tak uz sem ti poslal to schema zapojeni na mejla :wink:

27.3.08, 18:45

DRYVER píše:
jopoz píše:

Měl bych na tebe prosbičku mohl bys mi to taky poslat na mail kaliban123@centrum.cz moc ti děkovat.

27.3.08, 18:48
Profil ICQ

Kaliban123 píše:
Měl bych na tebe prosbičku mohl bys mi to taky poslat na mail kaliban123@centrum.cz moc ti děkovat.

Tak uz sem ti to taky poslal na mejla :wink:

27.3.08, 19:02

Citace:

Takze za chvilu budes mat na maily tie fotky co vsetko mam. Posielam ti to z inej mailovej adresy.

27.3.08, 19:11

Příspěvek 
Nejako mi blbne mail tak to hodim sem
Kód:
http://www.edisk.sk/stahni/62433/El._zrkadla.rar_10.6MB.html

27.3.08, 19:38

Příspěvek 
Tak sem se dival na ty fotky a mas vsechny konektory co k tomu potrebujes - ja mel 9 konektoru (ty velky cerny) a ty mas to samy, tak by nemel byt probelm to zapojit ne? Prisel ti ten mejl? Nebo spis mas to schema? Vytiskni si ho a podle neho to das dohromady - mas tam poprasny barvy dratu a cisla pinu v konektorech, tak podle toho se urcite zorientujes :wink:

27.3.08, 20:38

Příspěvek 
DRYVER píše:
Tak sem se dival na ty fotky a mas vsechny konektory co k tomu potrebujes - ja mel 9 konektoru (ty velky cerny) a ty mas to samy, tak by nemel byt probelm to zapojit ne? Prisel ti ten mejl? Nebo spis mas to schema? Vytiskni si ho a podle neho to das dohromady - mas tam poprasny barvy dratu a cisla pinu v konektorech, tak podle toho se urcite zorientujes :wink:

No a este jedna otazocka tie kable pozapajam na kable co idu za palubovkou z poistkoveho panela?

27.3.08, 21:25

Příspěvek 
jopoz píše:
No a este jedna otazocka tie kable pozapajam na kable co idu za palubovkou z poistkoveho panela?

Jak to je na te felde nevim. Ja to zapojoval do favorita - napajeni "15" sem vzal od spinacky, kostru sem si natahl z pod sroubu volantove tyce a osvetleni sem vzal primo z tlacitka pro svetla. Vyhrivani sem si nasel ve svazku co jde dozadu u leve ridicovy nohy. Jo a ten origo svazek pro zrcatka sem si jeste upravil tak, ze sem vsechny kostry spojil, vcetne tech co jsou pro vyhrivani zrcatek.

28.3.08, 15:22

Příspěvek 
Prosím tě vrátím se k tomuto tématu je to hlavně pro DRYVER nepamatuješ si barvy těch kabelů co a jak jsi kam zapojil? Bojuju s tím a zatím prohrávám nemám totiž ten svazek co je pod palubkou ale jen ty co jdou od zrcátek do A sloupku

23.4.08, 20:08
Profil ICQ

Příspěvek 
No popravde uz si to moc nepamatuju a ani sem to tehdy moc nestudoval, protoze ja ten svazek mel. Zkus si stahnout ty fotky co sem daval "jopoz" ( http://www.edisk.sk/stahni/62433/El._zr ... 0.6MB.html ) tam jsou nejake konektory i s barvama dratu vyfocene a treba neco z toho poznas. Pokud na to nebudes stale moc prijit, tak napis a sel bych se podivat na ty barvy a na jake piny jsem to zapojil ja kdyz sem to delal.

24.4.08, 14:50
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další