Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Šemik píše: WIO 46 píše: Martin píše: Já jsem dával z Žigula nový, sednou dobře, měly by jít normálně koupit. A na žígo jsou na zadek ? Martin píše: Už několikrát jsem to sliboval, tak konečně to můžu napsat: Donutil jsem tátu a ten zavolal chlápkovi, který nám ty pružiny scháněl. Jsou z ŽIGULA, PŘEDNÍ a jsou prý na všechny typy stejné. Tak si té informace važte.
Děkuji vvaše vyskourozené blahorodí.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.4.08, 18:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Koukám, že bych si tu informaci měl dát do podpisu, aby byla stále na očích.
Jinak je vhodné (ne nutné) upravit spodní misky jak jsem již několikrát dříve psal.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
8.4.08, 18:10 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Martin píše: Koukám, že bych si tu informaci měl dát do podpisu, aby byla stále na očích. Jinak je vhodné (ne nutné) upravit spodní misky jak jsem již několikrát dříve psal.
Taktéž velmi děkuji, mistře.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
8.4.08, 18:16 |
|
|
Kristensen
|
Šemik píše: WIO 46 píše: Martin píše: Já jsem dával z Žigula nový, sednou dobře, měly by jít normálně koupit. A na žígo jsou na zadek ? Martin píše: Už několikrát jsem to sliboval, tak konečně to můžu napsat: Donutil jsem tátu a ten zavolal chlápkovi, který nám ty pružiny scháněl. Jsou z ŽIGULA, PŘEDNÍ a jsou prý na všechny typy stejné. Tak si té informace važte.
jenom trochu doplním že pružiny na žigula jsou dva druhy, kombik by měl mít tvrdší vpředu i vzadu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
8.4.08, 19:09 |
|
|
žděba
|
dotaz na martina: ta fotka u tvýho auta po laku, to už je s těma žigi pružinami? to už by byl celkem extrém, ne?
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
8.4.08, 19:17 |
|
|
Martin
|
Jo to jsou ony, ono to ale vypadá jinak, když je v plný polní + plná plynu.
Musíš se dívat na tyhle:
Jinak pokud nejezdíte pořád plný a nemáte plyn, tak bych doporučoval ty pružiny o 1/2 až 1 závit zkrátit, jinak se budou strašně sjíždět gumy po obvodě.
|
8.4.08, 21:00 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jak to myslíš s tím sjížděním po obvodě... může se guma sjíždět i jinak? (třeba po průměru) ... tomu nerozumím
|
8.4.08, 21:04 |
|
|
Šemik
|
no může se sjíždět ještě po vnitřním obvodu, to když je škodovka už utahaná a má Áčka
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
8.4.08, 21:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: jak to myslíš s tím sjížděním po obvodě... může se guma sjíždět i jinak? (třeba po průměru) ... tomu nerozumím
Tak treba uprostred ze ano ... tohle je proste jak u prazdny tatry
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.08, 21:08 |
|
|
CROWACK
|
Vít píše: jak to myslíš s tím sjížděním po obvodě... může se guma sjíždět i jinak? (třeba po průměru) ... tomu nerozumím
vnější strana běhounu ojetá a vnitřní netknutá, jako praga RN
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: Vít píše: jak to myslíš s tím sjížděním po obvodě... může se guma sjíždět i jinak? (třeba po průměru) ... tomu nerozumím vnější strana běhounu ojetá a vnitřní netknutá, jako praga RN
Sme moc pomaly
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
|
|
Martin
|
Máš pravdu, napsal jsem to blbě, ale myšlenka byla dobrá . Myslel jsem, že se budou sjížed jen po vnější straně.
|
8.4.08, 21:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
díky
|
8.4.08, 22:10 |