Autor |
Zpráva |
alda
|
Záměna sedadel
Mám takový malý dotaz. dají se prohodit sedadla řidiče a spolujezdce na Š120? Popraskal mě totiž ten ocelový výplet v sedáku a na STK se jim nelíbí, že sedí poněkud níže než bývá zvykem.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
21.4.08, 09:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
de to sedačky sou stejný a ten výplet ti akorát vypadali drátky mezi pérama
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.4.08, 09:30 |
|
|
alda
|
Sadra17 píše: de to sedačky sou stejný a ten výplet ti akorát vypadali drátky mezi pérama
No von vypadává i ten molitan co je v sedáku.
|
21.4.08, 09:33 |
|
|
FerdikF
|
Já jsem to u 120 vyvázal pořádně vázacím drátem, pak jsem seděl snad výš jak na nové sedačce.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
21.4.08, 10:01 |
|
|
alda
|
FerdikF píše: Já jsem to u 120 vyvázal pořádně vázacím drátem, pak jsem seděl snad výš jak na nové sedačce.
Budu muset to taky nějak vyvázat, aby se mě těžší pasažer nepropadl na podlahu.
|
21.4.08, 10:11 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Prohodit se daji.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.4.08, 11:03 |
|
|
cyz
|
Akorát se potom blbě sklápí protože mají kolečko u sloupků ale to je vlastně moderní
|
21.4.08, 11:32 |
|
|
alda
|
cyz píše: Akorát se potom blbě sklápí protože mají kolečko u sloupků ale to je vlastně moderní
No jo, na to jsem zapomněl s těma kolečkama. Já sklápím sedadla poměrně často a abych si odíral ruce o sloupek, to si tu výměnu ještě rozmyslím.
|
21.4.08, 11:39 |
|
|
FerdikF
|
ono by to mělo jít i rozebrat, já měnil opěradlo, takže by šlo snad i to kolečko nějak prohodit.........už si přesně nevybavuju jak to tam bylo
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
21.4.08, 11:55 |
|
|
alda
|
FerdikF píše: ono by to mělo jít i rozebrat, já měnil opěradlo, takže by šlo snad i to kolečko nějak prohodit.........už si přesně nevybavuju jak to tam bylo
Podívám se na ty kolečka. Ale pokud to předělat nepůjde, tak se na tu výměnu vykašlu a jenom sedák nějak vyztužím a zdrátuju.
|
21.4.08, 11:59 |
|
|
cyz
|
Nebo zajdi na vrakoviště a vyptej si tam nějakou zachovalou sedačku a máš to....moc za to chtít nebudou
|
21.4.08, 12:02 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
alda píše: FerdikF píše: ono by to mělo jít i rozebrat, já měnil opěradlo, takže by šlo snad i to kolečko nějak prohodit.........už si přesně nevybavuju jak to tam bylo Podívám se na ty kolečka. Ale pokud to předělat nepůjde, tak se na tu výměnu vykašlu a jenom sedák nějak vyztužím a zdrátuju.
Jednoduse. Odmontujes operadla od sedaku, sedaky prohodis a operadla s mechanizmem nechas kde byly.
Edit: Ted nevim jestli nekecam... mozna se ten mechanizmus musi rozmontovat... ale kazdopadne to zprehazet jde.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.4.08, 12:03 |
|
|
alda
|
Tak se teda do toho pustím a pak napíšu jak to dopadlo.
|
21.4.08, 12:31 |
|
|
CROWACK
|
Viky píše: Ted nevim jestli nekecam... mozna se ten mechanizmus musi rozmontovat... ale kazdopadne to zprehazet jde.
kdyz odsroubuju ty mechanismy sklapeni od sedadla, muzu je normalne prohodit. V sedaku je takovy ctyrhrana tyc, ktera prenasi krut i na druhou stranu mechanismu. Proto akorat musis nechat pohromade obe pulky sklapeni a nekroutit s nim kdyz neni namontovany. A vem si na to poradnej krizovej sroubovak, jde to dost blbe povolit, uz sem takhle parkrat odvrtaval...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.4.08, 14:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|