| Autor |
Zpráva |
|
Tesi
|
 Jak dostavate pist ze třmenu
Jak dostavate pist ze třmenu?Jak jsem zkoušel dvoupackovym stahovakem ale to jaksi nema efekt,videl jsem ze je na to specialni stahovak delate to i jinak?
|
| 3.5.08, 19:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ja to delam tak ze kdyz je este na aute tak ho vysunu bez problemu pedalem  Lze jemne pacit sroubovackem. Jinak muzes zkusit kompresor, ale nezastrel se ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.5.08, 19:28 |
|
 |
|
Jura
|
Tak tak.... jak je to na autě, tak se to dá vypumpovat pedálem ovšem tu hrozí že se posere HBV, když budeš pumpovat bez brzdovky druhej píst... Jiank jak jsou třmeny venku vemeš kompresor nebo pumpu a taky to půjde.....ale bacha...lítá to:) a bacha na prsty
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 3.5.08, 19:48 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 3.5.08, 20:39 |
|
 |
|
Jiri
Registrován: 18.3.07, 20:23 Příspěvky: 4146 Bydliště: okres svitavy,West Yorkshire
|
ja se pripojim..jedine kompresor.. 
|
| 3.5.08, 20:54 |
|
 |
|
Kaliban123
|
Já to zatím vždycky dělal tlakem brzdovky když to bylo připojené a jednou teda sikovkama kompresorem se na to bojím jít mám se rád v tomhle mi stačilo že jsem jednou přední pružinu z fáčka demontoval stylem že jsem řezal spodní misku tlumiče flexou a najednou flák přes prsty jau takže to dělám opatrně
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
| 3.5.08, 20:56 |
|
 |
|
Tesi
|
No jako taky bych to udelal kdyby to bylo na aute ale neni a kompresor to nepojmul:-d,ten pistek je přidřenej a stahovak nemam special a dvoupackovej to taky nepobral,ale zkusim jeste tak navrit kus plechu s matickou ale mam strach že to svar neudrží,ale uvidime dyžtak to šoupnu na nejaky favo a hydraulikou pekne:-)
|
| 4.5.08, 19:30 |
|
 |
|
Luboš
|
Většinou to jde páčit třeba dvěma šroubováky, ale speciální stahováky a roztahováky na to samozřejmě existují také.
|
| 4.5.08, 20:48 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Ja to delam tak ze kdyz je este na aute tak ho vysunu bez problemu pedalem  Lze jemne pacit sroubovackem. Jinak muzes zkusit kompresor, ale nezastrel se ...
nezastřel se  miloš
|
| 4.5.08, 21:59 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Tesi píše: No jako taky bych to udelal kdyby to bylo na aute ale neni a kompresor to nepojmul:-d,ten pistek je přidřenej a stahovak nemam special a dvoupackovej to taky nepobral,ale zkusim jeste tak navrit kus plechu s matickou ale mam strach že to svar neudrží,ale uvidime dyžtak to šoupnu na nejaky favo a hydraulikou pekne:-)
Jakým tlakem to tlačíš? Pokud je opravdu KO tak nepomůže ani 10 atmosfer, a když to pomůže tak to je rána jako prase, pokud máš slabší kompr tak ti asi nepomůže nic jinýho než to dát na auto, pokud máš obě strany dole tak nejlépe zacvaknout na jedné straně hadici a na druhou nasadit třmen odvzdušnit a vyšlápnout
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.5.08, 22:18 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Tesi píše: No jako taky bych to udelal kdyby to bylo na aute ale neni a kompresor to nepojmul:-d,ten pistek je přidřenej a stahovak nemam special a dvoupackovej to taky nepobral,ale zkusim jeste tak navrit kus plechu s matickou ale mam strach že to svar neudrží,ale uvidime dyžtak to šoupnu na nejaky favo a hydraulikou pekne:-) Jakým tlakem to tlačíš? Pokud je opravdu KO tak nepomůže ani 10 atmosfer, a když to pomůže tak to je rána jako prase, pokud máš slabší kompr tak ti asi nepomůže nic jinýho než to dát na auto, pokud máš obě strany dole tak nejlépe zacvaknout na jedné straně hadici a na druhou nasadit třmen odvzdušnit a vyšlápnout
já jsem si vzpoměl favorit praktik, jedu do hodonína a favorit netáhl, čumím na kotouč a ten byl červený normálně svítil, při tom se z destiček nekouřilo a nic nesmrdělo, prostě se to tam už sehrálo, a ten píst jsem ven nedostal, nakonec jsem ho vzal švajcem a nic , nový třmen miloš
|
| 4.5.08, 22:37 |
|
 |
|
Tesi
|
 Pist
No tak uz jsem to poresil navaril jsem tam plech s matkou a šlo to ale oba jsou ty pistky jsou hyn,tak tam dam novy když stoji 100 kč sada,no jako vim že kdyby to bylo kously tam to nedostanu ven ani za nic,ale příště radši vyndam na autě:-).Jeste jsem se chtel zeptat meníte celý vodítka třmenu nebo dáváte abnormalni čepy?
|
| 6.5.08, 22:03 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 zarezlý píst
Jak dostat píst ze třmenu když tam zarezl? Jaksi se mi toto stalo a nevím co s tím.
|
| 12.5.08, 12:02 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
No nejak tam nasmoulit mazaci lis na svislaky?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 12.5.08, 12:22 |
|
 |
|
Šemik
|
Jo, to jsem řešil u té 105ky na které jsem se vyučil, měla odpojený zadek a vpředu chodily jen tři pístky, ato ještě blbě protože byly dost narezlé
Ten čtvrtý tam byl tvrdě zarezlý a nešlo s ním hnout, zkoušel jsem brzdovku, WD40, konkor, olej i mýdlovou vodu nakonec  ale nepodařilo se. I když se bez destičky hoplo na pedál, pístek se nehnul. nejlepší by možná bylo vyměnit celý třmen
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 12.5.08, 12:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|