Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:35

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Jak dostavate pist ze třmenu 
Autor Zpráva

Příspěvek Jak dostavate pist ze třmenu
Jak dostavate pist ze třmenu?Jak jsem zkoušel dvoupackovym stahovakem ale to jaksi nema efekt,videl jsem ze je na to specialni stahovak delate to i jinak?

3.5.08, 19:27
Příspěvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja to delam tak ze kdyz je este na aute tak ho vysunu bez problemu pedalem :lol: Lze jemne pacit sroubovackem. Jinak muzes zkusit kompresor, ale nezastrel se ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.5.08, 19:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tak tak.... jak je to na autě, tak se to dá vypumpovat pedálem ovšem tu hrozí že se posere HBV, když budeš pumpovat bez brzdovky druhej píst... Jiank jak jsou třmeny venku vemeš kompresor nebo pumpu a taky to půjde.....ale bacha...lítá to:) a bacha na prsty

3.5.08, 19:48
Profil ICQ

Příspěvek 
jj, dát ho nazem šlápnout na něj nohou a nechat ve třmenu odvzdušňovák a dírou pro hadici do toho fouknout kompresorem, nezapomeň z něj nejdřív vylít brzdovku neb budeš osprchován :lol: :lol: :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

3.5.08, 20:39

Příspěvek 
ja se pripojim..jedine kompresor.. :D

3.5.08, 20:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Já to zatím vždycky dělal tlakem brzdovky když to bylo připojené a jednou teda sikovkama kompresorem se na to bojím jít mám se rád v tomhle mi stačilo že jsem jednou přední pružinu z fáčka demontoval stylem že jsem řezal spodní misku tlumiče flexou a najednou flák přes prsty jau takže to dělám opatrně

3.5.08, 20:56
Profil ICQ

Příspěvek 
No jako taky bych to udelal kdyby to bylo na aute ale neni a kompresor to nepojmul:-d,ten pistek je přidřenej a stahovak nemam special a dvoupackovej to taky nepobral,ale zkusim jeste tak navrit kus plechu s matickou ale mam strach že to svar neudrží,ale uvidime dyžtak to šoupnu na nejaky favo a hydraulikou pekne:-)

4.5.08, 19:30

Příspěvek 
Většinou to jde páčit třeba dvěma šroubováky, ale speciální stahováky a roztahováky na to samozřejmě existují také.

4.5.08, 20:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Matthes píše:
Ja to delam tak ze kdyz je este na aute tak ho vysunu bez problemu pedalem :lol: Lze jemne pacit sroubovackem. Jinak muzes zkusit kompresor, ale nezastrel se ...

nezastřel se :P :) :D miloš

4.5.08, 21:59

Příspěvek 
Tesi píše:
No jako taky bych to udelal kdyby to bylo na aute ale neni a kompresor to nepojmul:-d,ten pistek je přidřenej a stahovak nemam special a dvoupackovej to taky nepobral,ale zkusim jeste tak navrit kus plechu s matickou ale mam strach že to svar neudrží,ale uvidime dyžtak to šoupnu na nejaky favo a hydraulikou pekne:-)

Jakým tlakem to tlačíš? Pokud je opravdu KO tak nepomůže ani 10 atmosfer, a když to pomůže tak to je rána jako prase, pokud máš slabší kompr tak ti asi nepomůže nic jinýho než to dát na auto, pokud máš obě strany dole tak nejlépe zacvaknout na jedné straně hadici a na druhou nasadit třmen odvzdušnit a vyšlápnout

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

4.5.08, 22:18
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
Tesi píše:

Jakým tlakem to tlačíš? Pokud je opravdu KO tak nepomůže ani 10 atmosfer, a když to pomůže tak to je rána jako prase, pokud máš slabší kompr tak ti asi nepomůže nic jinýho než to dát na auto, pokud máš obě strany dole tak nejlépe zacvaknout na jedné straně hadici a na druhou nasadit třmen odvzdušnit a vyšlápnout

já jsem si vzpoměl favorit praktik, jedu do hodonína a favorit netáhl, čumím na kotouč a ten byl červený normálně svítil, při tom se z destiček nekouřilo a nic nesmrdělo, prostě se to tam už sehrálo, a ten píst jsem ven nedostal, nakonec jsem ho vzal švajcem a nic , nový třmen miloš

4.5.08, 22:37

Příspěvek Pist
No tak uz jsem to poresil navaril jsem tam plech s matkou a šlo to ale oba jsou ty pistky jsou hyn,tak tam dam novy když stoji 100 kč sada,no jako vim že kdyby to bylo kously tam to nedostanu ven ani za nic,ale příště radši vyndam na autě:-).Jeste jsem se chtel zeptat meníte celý vodítka třmenu nebo dáváte abnormalni čepy?

6.5.08, 22:03

Příspěvek zarezlý píst
Jak dostat píst ze třmenu když tam zarezl? Jaksi se mi toto stalo a nevím co s tím.

12.5.08, 12:02
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
No nejak tam nasmoulit mazaci lis na svislaky?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

12.5.08, 12:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jo, to jsem řešil u té 105ky na které jsem se vyučil, měla odpojený zadek a vpředu chodily jen tři pístky, ato ještě blbě protože byly dost narezlé :lol:

Ten čtvrtý tam byl tvrdě zarezlý a nešlo s ním hnout, zkoušel jsem brzdovku, WD40, konkor, olej i mýdlovou vodu nakonec :lol: ale nepodařilo se. I když se bez destičky hoplo na pedál, pístek se nehnul. nejlepší by možná bylo vyměnit celý třmen

12.5.08, 12:31
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další