Re: Životnost rozvodového řetězu
Herbie píše:
Jak dlouho Vám vydrží nový řetěz než začně opět hučet? Mě se 20 000 km zdá málo.
Mel jsem skudku na ktere jsem udelal komplet tuning motoru/byla z roku79+origo rozvodak/pri vymene vacky jsem ho chtel vymenit za novy,ale zjistil jsem ze je temer bez vule tehda bylo na tach82000km.Ta skudka jezdi do ted s tim origo rozvodakem a motor jen tise prede a to jsem ho nesetril.Dnes je spousta smejdovych nahradnich dilu/myslim rozvodaky/nikdo vam nerekne vyrobce a ani zivotnost,ale napadla me jedna vec ato:v cesku je nekolik vyrobcu retezu a ve skudce je standard.takza si myslim ze neni problem koupit od tohoto vyrobce v metrazi rozvodak za ar supu.Bral jsem tam retezy jako nahradni dily do stroju v praci.Takže zkuste treba tu:
http://www.moravia-retezy.cz/retezy.asp?l=&kat=3
muzete to spojit spojkou a nebo nanytovat.Nejdriv bych to prokonzultoval s vyrobcem retezu telefonicky.Cus
jo doufam ze me neukamenujete mim napadem a nazorem z vlastni zkusenosti
))
jo esce neco sem si vzpomel.Tehdy kamos delal komplet novy motor na skudku vacka280° vsechny dily nove solidne a slusne zajete a dal tam novy rozvodak.najel na nem cca 20 000 a rachta jako prase.