|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
felicia MPi
Koupil jsem si Felici MPi nepojízdnou nešla nastartovat, byla i v autorizovaném servisu škoda, kde vyúčtovali 11.000 Kč a doporučili vozidlo vyřadit z provozu. Neházela jiskru a nedávkovala palivo na přístroji Vag nehlásila žádné závady. Přehodil jsem všechny čidla všetně řídící jednotky, řídící jednotka komunikovala s imobilizérem, přeměřil jsem i všechny piny na skartu z vozidla do kabeláže motoru a to i pod zátěží 10 A, pak jsem přehodil i celou kabeláž v motoru a nic. Přijel jsem s další pojízdnou MPi a přehpdil z ní všechno kabeláž, klapku, čidla, řídící jednotku a nic. Napadl mě už jen setrvák, vyšrouboval jsem hellův snímač, natočil setrvák výřezem do otvoru a dotýkal se ho malíčkem, pak jsem našrouboval snímač a auto jezdí, moje žena tvrdí že mám zlaté ruce
mám je jen pořád špinavé, víte někdo jak snímač otáček funguje, zda je ukostřen a soustavným přehazováním jsem obnovil kostru, vím že je v pinu plus, mínus a signál a kostření asi nemá, jak funguje setrvák co je ve výřezu, jsou tam nějaké magnety nebo jaký jde impuls na snímač? Zkuste někdo záhadu vyřešit vozidlo stálo skoro rok miloš
|
11.9.06, 06:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Roman
|
proste a jednoduse blbne snimac otacek no - nevim jakto ze to ty pitomce v servise nenaúpadlo - to je to prvni po cem pujdu kdyz mi to nejede.
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
11.9.06, 16:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ten snímač otáček v servisu měnili a já dvakrát ze zoufalství a pak ještě z té další feldy všechno čidla,kabeláž,klapku,lištu řídící jednotku zůstal jen holý motor a ten můj nejel, přitom jsem čidla ani nerozpojoval, vytáhl jsem to vcelku jin skart za nádobkou s aktivním uhlí a kostru na podběhu a nic, já už fakt veřím tomu že jak jsem se dotknul malíčkem toho setrváku, tak ožil, proto hledám informaci jak pracuje snímač otáček v závislosti k setrváku, prostě když z funkčního motoru předěláš všechno aniž bys cokoliv rozpojoval, přispůsobíš ŘJ imobilizeru, závady O a nic tak to je na odvoz do léčebny a nepředělal jsem jen setrvák, tak tam hledám nějakou chybu, když auto chytlo, tak to bylo zase vše původní, jak jsem to koupil nestartovalo a pak ten malíček na setrvák a pořád to jezdí, před hodinou to přijelo z ostravy miloš
|
11.9.06, 17:42 |
|
|
vopaje
|
Ahoj Miloši.Poslal jsem ti mail.-a jinak,manžalka má pravdu". čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
11.9.06, 21:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě co mi napadlo, tak jsem začínal start z místa kdy byl výřez na setrváku naproti snímače otáček, zda se to mohlo nějak aktivovat, nebo nakomunikovat, veškeré úsilí jsem soustředil na to, abych zjistil závadu a zůstala mi záhada miloš
|
12.9.06, 07:35 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|