Autor |
Zpráva |
Dom
|
tak je v autě, startuje jak divý, ALE něco tam cinká, asi to budou úlomky předešlého pastorku, ale nějak se mě to nezdá, dělá to při akceleraci a pak nepravidelně pořád... nechce se mě půlit motor přemýšlel jsem že bych to nějak přes díru startéru vysál!?!
_________________ Favorit LPG
|
12.9.06, 19:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Dom píše: tak je v autě, startuje jak divý, ALE něco tam cinká, asi to budou úlomky předešlého pastorku, ale nějak se mě to nezdá, dělá to při akceleraci a pak nepravidelně pořád... nechce se mě půlit motor přemýšlel jsem že bych to nějak přes díru startéru vysál!?!
asi to nepomůže ale zkus dát na provázek malej magnet ale fakt pevně a dod ho tam teda lepší by byl drát
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.9.06, 19:20 |
|
|
Dom
|
Sadra17 píše: asi to nepomůže ale zkus dát na provázek malej magnet ale fakt pevně a dod ho tam teda lepší by byl drát
dík za inteligentní příspěvek
|
12.9.06, 19:27 |
|
|
Dom
|
bohužel kauzu "STARTÉR" musím znovu otevřít ..no prostě stojím u supermarketu a chcu nastartovat a .... nic, žádný zvuk, nic.. tak to udělám třikrát a naráz se protočí a už je to vpoho... tak to chcípnu a zkusím znovu a naskočí jakoby nic.. jsem zoufalí a bojím se kde mě to nechá viset... (asi jsem měl poslechnout tebe Miloši ze Strážnice!) ale setrvák jsem zkontroloval přes to víko zespod motoru a nebyly tam vymlácené zuby.... tak nevím...
|
14.9.06, 19:26 |
|
|
Nepér
|
Asi budeš muset půlit motor, neni to zase tak těžký...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.9.06, 19:55 |
|
|
Nepér
|
Asi budeš muset půlit motor, neni to zase tak těžký, já na to jdu příští týden kvůli spojce...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
14.9.06, 19:55 |
|
|
Dom
|
Nepér píše: Asi budeš muset půlit motor, neni to zase tak těžký, já na to jdu příští týden kvůli spojce...
..ale proč?? co musím udělat? věnec? to by přece spíš přeskakovalo a chrastilo jak by to šlo přes ty špatné zuby???
|
14.9.06, 21:37 |
|
|
ferrari
|
Bože, vyber ten štartér a pozorne prehliadni zuby na venci...nejde len o to, či sú dostatočne vysoké , ale aj o to, či majú správny profil...keď tak si zájdi do mototechny, riadne si prezri nový veniec a porovnaj si zuby...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.9.06, 22:30 |
|
|
Dom
|
slovacek.milos píše: zkus než ho tam dáš prokontrolovat zuby na věncovém kole, zub nesmí být snížený, nebo ohlý, dělám to profi a před mnoha lety jsem se párkrát spálil tak při této závadě dělám i věnec a je to stopro jinak je pošlu jinam jsou to jen obavy z reklamace a pak jdu do mínusu, nechci ti radit jen ti popisuji moje zkušenosti miloš
a je to tady!!! ve středu jsem měl jet s kámošema pro Peugeot 206 CC do Prahy a startér se zahryzl do ozubeného věnce a konec! jak jsem ho páčil ven za cívku, utrhl jsem jí kontakty, takže musím koupit celý startér (oprava se nevyplatí) a koupím už ten z feliny.. a teď už vyměním aj ten věnec
PS: do Prahy jsme přece jenom odjely => bez startéru každá zastávka znamenala roztlačit auto!!!
|
6.10.06, 11:53 |
|
|
spartra
|
kup si z felicie1,3, mě stál 800kč, zkoušel jsem si ho hned na autě
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
6.10.06, 13:22 |
|