Autor |
Zpráva |
vopaje
|
Kaliban123 píše: Kucí tak jsem to zapojil a jede to jsem z toho happy konečně to vypadá jako pravý central.
Už jsem to tu někomu popisoval,ale pokud máš zájem,jde k tomuto centrálu zapojit samoblik /samoblik.LEDdioda/,která ti signalizuje,že máš zavřeno /bliká/,a pro ostatní nástraha,že máš i alarm /jako-imitace/. čus
|
20.8.06, 17:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paca
|
vopaje píše: Kaliban123 píše: Kucí tak jsem to zapojil a jede to jsem z toho happy konečně to vypadá jako pravý central. Už jsem to tu někomu popisoval,ale pokud máš zájem,jde k tomuto centrálu zapojit samoblik /samoblik.LEDdioda/,která ti signalizuje,že máš zavřeno /bliká/,a pro ostatní nástraha,že máš i alarm /jako-imitace/. čus
mna by to zaujímalo
|
20.8.06, 20:55 |
|
|
vopaje
|
Dej mail a zítra ti pošlu návod i fotky zapojení. čus
|
20.8.06, 20:57 |
|
|
vopaje
|
Fotky máš v poště.čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
21.8.06, 19:12 |
|
|
wilson
|
Prosím o radu:
- pri odomknutí lavých predných dverí sa odomknú tieto a lavé zadné
- pri odomknutí pravých predných dverí sa odomknú všetky okrem pravých zadných (zrejme niekde seknutý kábel)
- pri zamknutí lavých predných dvrí sa zamknú len lavé predné dvere (lavé zadné a pravé predné ostanú otvorené)
- pri zamknutí pravých predných dverí sa zamknú všetky tri (pravé zadné už nepočítam do centrálu)
- centrál je originál montovaný do excellenta (aj s DO, ale ja mám a používam len klúčik)
- čo kde ako pomerať poskúšať aby to fungovalo ako má?
- čo odmerať na pravých zadných dverách, aby som zistil príčinu nefunkčnosti?
Ďakujem
Forman Excellent rv. 11/92
|
15.9.06, 00:10 |
|
|
vopaje
|
Wilsne,vidím to vadný spínač na předních dveřích.Je potřeba je zkontrolovat /oba/, zda spínají a zůstanou v poloze zapnuto a vypnuto.Co se týče těch zadních nefunkčních,bude to buďto motorkem,nebo drátem /proměřit,vyzkoušet/.
Pokud dáš mail,pošlu ti schéma zapojení tohoto centrálu. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
15.9.06, 08:47 |
|
|
kenny
|
Změř jestli funguje snímač polohy (spínač) v levých předních dveřích (podle toho co píšeš, funguje jen poloha pro odemčení). Co se týká pravé strany, tak spínač ve dveřích (v servu) zdá se funguje, a tak nejspíš bude někde přerušený "silový" kabel k servům. Protože nejde celá pravá strana (nepočítám fyzické uzamčení předních dveří klíčem) tak to bude někde mezi jednotkou centrálu a pravými předními dveřmi. Když sundáš ten plast, co je u nohou spolujezdce, tak by tam měli být ty kabely vidět, v tom místě bývají teprve rozděleny do jednotlivých dveří.
Pro upřesnění: do předních dveří vede většinou 5 drátů (u novějších aut je signál zamknout/odemknout pouze na jednom, tak tam stačí 4) a do zadních vedou jen 2. Tak jsou to ty dva, co jsou společné.
|
15.9.06, 16:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|