Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27.11.24, 15:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Central na favorita 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Kaliban123 píše:
Kucí tak jsem to zapojil a jede to jsem z toho happy konečně to vypadá jako pravý central.

Už jsem to tu někomu popisoval,ale pokud máš zájem,jde k tomuto centrálu zapojit samoblik /samoblik.LEDdioda/,která ti signalizuje,že máš zavřeno /bliká/,a pro ostatní nástraha,že máš i alarm /jako-imitace/. čus

20.8.06, 17:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
vopaje píše:
Kaliban123 píše:
Kucí tak jsem to zapojil a jede to jsem z toho happy konečně to vypadá jako pravý central.

Už jsem to tu někomu popisoval,ale pokud máš zájem,jde k tomuto centrálu zapojit samoblik /samoblik.LEDdioda/,která ti signalizuje,že máš zavřeno /bliká/,a pro ostatní nástraha,že máš i alarm /jako-imitace/. čus

mna by to zaujímalo

20.8.06, 20:55

Příspěvek 
Dej mail a zítra ti pošlu návod i fotky zapojení. čus

20.8.06, 20:57

Příspěvek 
Fotky máš v poště.čus

21.8.06, 19:12

Příspěvek 
Prosím o radu:
- pri odomknutí lavých predných dverí sa odomknú tieto a lavé zadné
- pri odomknutí pravých predných dverí sa odomknú všetky okrem pravých zadných (zrejme niekde seknutý kábel)
- pri zamknutí lavých predných dvrí sa zamknú len lavé predné dvere (lavé zadné a pravé predné ostanú otvorené)
- pri zamknutí pravých predných dverí sa zamknú všetky tri (pravé zadné už nepočítam do centrálu)

- centrál je originál montovaný do excellenta (aj s DO, ale ja mám a používam len klúčik)

- čo kde ako pomerať poskúšať aby to fungovalo ako má?
- čo odmerať na pravých zadných dverách, aby som zistil príčinu nefunkčnosti?

Ďakujem

Forman Excellent rv. 11/92

15.9.06, 00:10

Příspěvek 
Wilsne,vidím to vadný spínač na předních dveřích.Je potřeba je zkontrolovat /oba/, zda spínají a zůstanou v poloze zapnuto a vypnuto.Co se týče těch zadních nefunkčních,bude to buďto motorkem,nebo drátem /proměřit,vyzkoušet/.
Pokud dáš mail,pošlu ti schéma zapojení tohoto centrálu. čus

15.9.06, 08:47

Příspěvek 
Změř jestli funguje snímač polohy (spínač) v levých předních dveřích (podle toho co píšeš, funguje jen poloha pro odemčení). Co se týká pravé strany, tak spínač ve dveřích (v servu) zdá se funguje, a tak nejspíš bude někde přerušený "silový" kabel k servům. Protože nejde celá pravá strana (nepočítám fyzické uzamčení předních dveří klíčem) tak to bude někde mezi jednotkou centrálu a pravými předními dveřmi. Když sundáš ten plast, co je u nohou spolujezdce, tak by tam měli být ty kabely vidět, v tom místě bývají teprve rozděleny do jednotlivých dveří.

Pro upřesnění: do předních dveří vede většinou 5 drátů (u novějších aut je signál zamknout/odemknout pouze na jednom, tak tam stačí 4) a do zadních vedou jen 2. Tak jsou to ty dva, co jsou společné.

15.9.06, 16:13
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4