Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
to 4 oko - vždyť to svítí na pytel, takový lucerničky, pokud to bude z LS
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
25.5.08, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
MATTESS píše: to 4 oko - vždyť to svítí na pytel, takový lucerničky, pokud to bude z LS
co je víc? 2x 55W H4 nebo 4x 55W Hnevimkolik?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.5.08, 20:36 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: MATTESS píše: to 4 oko - vždyť to svítí na pytel, takový lucerničky, pokud to bude z LS co je víc? 2x 55W H4 nebo 4x 55W Hnevimkolik?
Jak neim kolik v hlavních H4 (takže tak jak teď) a vevnitř ještě 2* H1 taky tak těch 55 mám jen takovýhle malý, seřízený nejsou, svítěj skoro uplně dopředu, a svítěj krásně.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.5.08, 20:39 |
|
|
CROWACK
|
Carlos píše: Jak neim kolik v hlavních H4 (takže tak jak teď) a vevnitř ještě 2* H1 taky tak těch 55 mám jen takovýhle malý, seřízený nejsou, svítěj skoro uplně dopředu, a svítěj krásně.
se mi nechtělo listovat v andrtovi jakže to má ta GLSa udělaný ve světlech...ale fakt je že když tam není moc velkej pokles napětí na špatnejch kontaktech a je to dobře seřízený tak to svítí parádně, pravda potkávačky jsou slabší než na Mku, ale jenom malinko...slabší parabola na Mku a svítí to stejně...a na dálkový to je svutim
|
25.5.08, 20:47 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Carlos píše: Jak neim kolik v hlavních H4 (takže tak jak teď) a vevnitř ještě 2* H1 taky tak těch 55 mám jen takovýhle malý, seřízený nejsou, svítěj skoro uplně dopředu, a svítěj krásně. se mi nechtělo listovat v andrtovi jakže to má ta GLSa udělaný ve světlech...ale fakt je že když tam není moc velkej pokles napětí na špatnejch kontaktech a je to dobře seřízený tak to svítí parádně, pravda potkávačky jsou slabší než na Mku, ale jenom malinko...slabší parabola na Mku a svítí to stejně...a na dálkový to je svutim
jojo, tak potkávačky jsou jedno ve dne, a večer když nikdo nejede tak nahodit všechny, a úbytky se u mě nekonej, když to dělal Šemik
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.5.08, 20:50 |
|
|
MATTESS
|
je jasný, že na dálkový to svítí super, ale tlumený jsou dost tragický, to není vidět skoro nic (a to byla 120GLS skoro nová). Zlatý originály na Rapidu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
25.5.08, 21:37 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
MATTESS píše: je jasný, že na dálkový to svítí super, ale tlumený jsou dost tragický, to není vidět skoro nic (a to byla 120GLS skoro nová). Zlatý originály na Rapidu
Já bych řek že: oboje má své pro a proti, a každý si zůstaneme u toho co máme, až na Majlankyho který přeběhne na naší stranu
|
25.5.08, 21:40 |
|
|
CROWACK
|
no mě nejlíp svítily nový paraboly na úžovce dvouoku, kam se hrabou emka...a to byly starý dráty, relátka, kostry urezlý, bůhvíco...to by se mi na garpidu asi líbilo nejvíc...
|
25.5.08, 21:49 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
garpid to je jako kočkopes
|
25.5.08, 21:53 |
|
|
CROWACK
|
Vít píše: garpid to je jako kočkopes
když máme ve vládě prasopsa, proč bych nemoh mít v garáži kočkopsa? Když bude hezky vypadat...
Kód: http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Ji%C5%99%C3%AD_Paroubek
|
25.5.08, 22:14 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Nevim no me se to dvou oko fakticky libi. A jestli sviti? To se pak vyresi... S tim uz se da neco delat
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
26.5.08, 16:09 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Takze par novinek...
Zjistil jsem ze skubani je castecne zpusobeno tim ze auto jede na 3 valce Takze jsem koupil novy kabely a je to mnohem lepsi. Jeste necham seridit karbec a bude to super.
Konecne dodelal saharu takze muzu vyrazit do prazskych kolon. Diky Semikovi za rady
PS: jeste chyby kontrolka ale tu uz dodelam
No a jelikoz jsem ted hodne vyndaval sedacky(a za nedlouho zase budu) tak se mi uplne nelibi zy 7M krizovy srouby a tam jsem to preriznul na M8 a dal tam imbusy cimz jsem dosahl mnohem jednodussiho povolovani a utahovani.
Tot zatim vse...
PS: co se chysta
-udelat pruzne ulozeni vyfuku
-serizeni karburatoru
-zkratit radicku na delku co ma favorit
|
30.6.08, 13:03 |
|
|
Šemik
|
Tak ať sahara dobře funguje
Ještě k těm světlům : 4oko z LS/GLS je na dálkové dobré, ale na potkávačky to je zoufalý umíráček, já bych s tím v noci jezdit nemohl. S velkým M světlometem se to vůbec nemůže měřit (Kachnis odpustí )
4oko stejné jako GLSka měl i Leonid - Lada 1500 co jsme měli před Pastelkou. Nejdřív měl v parabolách klasické asymetrické žárovky, potkávačky byly dva žluté fleky 5m před autem, na dálkové se fleky rozdvojily a posunuly se o metr vpřed Pak jsem mu to předělal na H4ky, ale stejně - oproti M světlometu to na potkávačky prostě nemělo šanci.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.6.08, 13:10 |
|
|
fatal
rejpal
|
Majlanky píše: -udelat pruzne ulozeni vyfuku
Pokud máš na mysli dát na držák sériového výfuku silentbloky, raději se zkus poradit s někým, kdo to má, mám to podobně (na pásech gumy) a nevšiml jsem si nějakého snížení hlučnosti. Navíc tím zvýšíš namáhání příruby.
|
30.6.08, 13:15 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
No docela jsme o tom polemizovali v tomto tematu: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=11206 a vypadalo to ze dost lidi s tim ma pozitivni zkusenosti. Takze jsi me del rozhodil pac nevim co ted
|
30.6.08, 14:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|