Autor |
Zpráva |
Mick
|
Elektrika Felicia/Favorit
Mám dotaz, kámoš si dělá palubku z Feldy do Favorita, ale povedlo se mu sesmažit komplet elektriku ( původní ), tak jsme se rozhodly, že mu tam píchnem rovnou z Feldy a já bych potřeboval zjistit jestli mám získat elektriku z nějakýho konkrétního typu Feldy, protože má karbec.Hold se v tomhle prohazování moc nevyznám . Díky za odpovědi.
_________________ Š Favorit 135 LS r.v.:1990
Š Felicie LXi 1,6 combi r.v.:1997
|
26.6.08, 08:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Milan Koukal
|
no já jsem sice palubku měnil ale z těch felicijáckých kabelů jsem udělal přechodky na favoriťácky určitě je to jednoduší, podle mě kdybys vyměnil celou elektriku z feldy tak se ti to bude hádat a už se stim nedomluvíš
|
26.6.08, 19:28 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No a když to má karb, tak už tuplem, karbecová felina je docela rarita v našich luzích a hájích.
Takže asi přechodky.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.6.08, 19:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no mě by asi mrdlo, to je mravenčí práce miloš
|
26.6.08, 20:49 |
|
|
Mick
|
no jenže nejsem nijak zběhlej v tom tvořit ty přechody a ty návody co tu jsou, jsem zrovna moc nepochopil . A stejně se tam musí měnit komplet kabeláž. ????
Miloš : na mravenčí práci jsem zvyklej, to co nektěří zákazníci vymejšlej na ty auta je opravdu něco
|
26.6.08, 20:55 |
|
|
varok
|
Je taky možné nakoupit velké množství drátů a konektorů. Všechno si udělat od začátku sám, to ale jen asi kdo rozumí elektrice. Mě jednou u starého Fáčka shořela elektrika na přední pravé straně, tak jsem si všechno dělal sám. Světe div se, výsledek byl ještě možná lepší než origo. Je potřeba ale u takové předělávky všechno poctivě měřit a drátek po drátku zapojovat. Je to práce minimálně na jeden celý den.
|
27.6.08, 10:02 |
|
|
Milan Koukal
|
žádnou kabeláž neměníš jen ty přechodky
|
27.6.08, 14:34 |
|
|
Mick
|
aha, tak díky, no tak mu řeknu ať šetří na feldu
|
27.6.08, 15:43 |
|
|
Milan Koukal
|
taky řešení.
|
27.6.08, 19:22 |
|
|
Kaliban123
|
Chci se zeptat kohokoli kdo předělával feldí palubku do fava i s přístrojama jak se vám povedlo zapojit palivoměr? Jsem nad tím dneska celej den seděla a nic jediné k čemu ho dokážu donuti je pohyb ručičky i když bych řekl že hodně nesedí stav paliva, ale nesvítí vůbec hladové oko.
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
28.6.08, 20:31 |
|
|
petr petr
|
Kaliban123 píše: Chci se zeptat kohokoli kdo předělával feldí palubku do fava i s přístrojama jak se vám povedlo zapojit palivoměr? Jsem nad tím dneska celej den seděla a nic jediné k čemu ho dokážu donuti je pohyb ručičky i když bych řekl že hodně nesedí stav paliva, ale nesvítí vůbec hladové oko.
No tak to je problém , já si myslím že snad jedině upravit plovák s fa a dát tam tu keramiku s feldy
|
29.6.08, 20:28 |
|
|
jenik
|
spínací SKŘíŇKA FAVORIT
Ahoj,
může špatná spínací skříňka způsobit stavy kdy konrolky jako je dobíjení, mazání před startem a otáčkoměr nechodí (3 pojistka je OK) a při volnoběhu motor chcípá (ventil karburátoru)?
Kde jinde by mohla být ještě příčina, jak jsou spolehlivé spínací skříňky u Favorita rv. 91, model s otáčkoměrem?
Děkuji
_________________ Jenik
|
7.7.08, 12:33 |
|
|
jenik
|
spínací SKŘíŇKA FAVORIT
Ahoj,
může špatná spínací skříňka způsobit stavy kdy konrolky jako je dobíjení, mazání před startem a otáčkoměr nechodí (3 pojistka je OK) a při volnoběhu motor chcípá (ventil karburátoru)?
Kde jinde by mohla být ještě příčina, jak jsou spolehlivé spínací skříňky u Favorita rv. 91, model s otáčkoměrem?
Děkuji
_________________ Jenik
|
7.7.08, 12:33 |
|
|
michalkatka
|
Re: spínací SKŘíŇKA FAVORIT
jenik píše: Ahoj, může špatná spínací skříňka způsobit stavy kdy konrolky jako je dobíjení, mazání před startem a otáčkoměr nechodí (3 pojistka je OK) a při volnoběhu motor chcípá (ventil karburátoru)?
Děkuji
preletuj zo zadu celý plošák poistkovky a potom môžeme hľadať ďalej.... ak bude ešte čo
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.7.08, 19:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|