|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Problém s chlazením na Octávii 1.6 55KW
Autor |
Zpráva |
LOS
|
Problém s chlazením na Octávii 1.6 55KW
Prosím o radu:
Nejprve mi vyvařila voda, důvodem byl ulomený kus plastu pozdra termostatu, okterý se opírá jehla termostatu => okruh chladiče byl tedy uzavřen. Po výměně pozdra a termostatu nastal opačný problém: motor se pomalu ohřívá na provozní teplotu a pri rychlejší jízdě provozní teplotu vůbec neudrží a klesne téměř na minimum. Pomozte mi prosím tento problém vyřešit. Předem děkuji.
|
3.10.06, 22:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Re: Problém s chlazením na Octávii 1.6 55KW
LOS píše: Prosím o radu: Nejprve mi vyvařila voda, důvodem byl ulomený kus plastu pozdra termostatu, okterý se opírá jehla termostatu => okruh chladiče byl tedy uzavřen. Po výměně pozdra a termostatu nastal opačný problém: motor se pomalu ohřívá na provozní teplotu a pri rychlejší jízdě provozní teplotu vůbec neudrží a klesne téměř na minimum. Pomozte mi prosím tento problém vyřešit. Předem děkuji.
To vypadá, jako kdyby termostat prozměnu nezavíral, nebo je vadné čidlo teploty chladicí kapaliny...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
4.10.06, 06:49 |
|
|
LOS
|
To me taky napadlo, ale nemuzu pochopit, proc motor zchladne skoro na minimum uz pri rychlosti 80 km/h i kdyz predtim byl zahratej.
|
4.10.06, 10:28 |
|
|
Bukaj
|
LOS píše: To me taky napadlo, ale nemuzu pochopit, proc motor zchladne skoro na minimum uz pri rychlosti 80 km/h i kdyz predtim byl zahratej.
Protože, jestli máš otevřenej termostat furt, tak jde chladící kapalina furt přes chladič a v té rychlosti se stačí ochladit a motor se nestačí prohřát...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
4.10.06, 11:12 |
|
|
LOS
|
Zkusim tam dat jinej termostat a uvidime. Potom napisu jak to dopadlo.
|
4.10.06, 11:19 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|