Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
 tece voda tece po koberci susti... 
Autor Zpráva

Příspěvek 
njn :? tomu se prave chci vyhnout

16.10.06, 19:56
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/113-972110 tady je novej kohout, ale nakej drahej :o

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

16.10.06, 19:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Levnější asi neseženeš. Je totiž z mosazi.

16.10.06, 20:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
diky. to je dobre vedet, ze se to da nahradit novym dilem a ne netreba vymyslet jak polepit ten stary...

a ted otazku mimo. uz sem to dneska zminoval. kdyby nekdo vedel vnitrni prumer oka na te "kosti" na tahle razeni, tak sem s nim... Novy dil je udajne z plastu - tomu moc neverim a mam v hlave takovy napad cim nahradit ty silentbloky, nebo co v te kosti je

16.10.06, 20:13

Příspěvek 
Lukas píše:
jde ten kohout sehnat novy, nebo musim hledat na vrakovisti?

Jde sehnat aj nový, ale stačí vyměnit tu gumičku - Okroužek.
Ale za pár let to poteče znovu, i kdybys vyměnil třeba celé auto... :twisted:
Nejlepší je jednou za 4 roky - při výměně cladicí směsi, vyměnit i takováhle těsnění...

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

16.10.06, 20:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Lukas píše:
diky. to je dobre vedet, ze se to da nahradit novym dilem a ne netreba vymyslet jak polepit ten stary...

a ted otazku mimo. uz sem to dneska zminoval. kdyby nekdo vedel vnitrni prumer oka na te "kosti" na tahle razeni, tak sem s nim... Novy dil je udajne z plastu - tomu moc neverim a mam v hlave takovy napad cim nahradit ty silentbloky, nebo co v te kosti je

Tady v jedné mototechně lze ještě sehnat původní gumokovovou kost!

1000MB MB 69, 1.8.68
Škoda 742 Forever Team

16.10.06, 20:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Bukaj píše:
Lukas píše:

Tady v jedné mototechně lze ještě sehnat původní gumokovovou kost!

:shock: a co stoji? poslal by si mi ji postou :?:

16.10.06, 20:20

Příspěvek 
Bukaj píše:
Nejlepší je jednou za 4 roky - při výměně cladicí směsi, vyměnit i takováhle těsnění...

ale ja mam Rapida jen 2 roky a stejne tece :D
ale vazne. ted kdyz vymenim tohle tak mam az na chladic a teleso topeni vse nove, tak snad to uz bude...

16.10.06, 20:22

Příspěvek 
Lukas píše:
Bukaj píše:

ale ja mam Rapida jen 2 roky a stejne tece :D
ale vazne. ted kdyz vymenim tohle tak mam az na chladic a teleso topeni vse nove, tak snad to uz bude...

To znám: "Teď už opravím/vyměním/... jenom tohle a pak... ":lol:
Tu kost Ti klidně pošlu - stojí něco okolo 50Kč.
Snad na to moc nespěcháš, protože bůhvíkdy se do té mototechny dostanu... ... a snad jí ještě budou mít, už jsem tam kupoval 2 (pro mne a pro Šemika)
...napiš mi na PM adresu :wink:

1000MB MB 69, 1.8.68
Škoda 742 Forever Team

16.10.06, 20:35
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
no ja ten kohout koupilfungl novej v mototechne a dal sem za nej 350 penez a to jen proto ze sem ja vul nevedel o existenci gumicek za 10 kc, ktery staci vymenit..jinak ta tenka odvzdusnovaci hadice neni zadna veda...nevede nekam do kufru, vede k odvdusnovacimu ventilu co je vedle nadoby na kapaliu do ostrikovacu..

http://kachnis.techsajt.cz

16.10.06, 22:00
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Já ten okroužek taky v létě měnil neboť mi to taky teklo. Vypustil jsem trochu kapaliny, vyšrouboval kohout od klima bloku, rozebral, vyměnil, složil, namontoval, dolil kapalinu. Bohužel, při skládání jsem ten kohout otočil :twisted: , čili to trochu topilo furt, topení nešlo zcela vypnout a ani zapnout na maximum. Znamenalo to znovu kapalinu ven, odpojit hadice od topení,kohout vyndat, otočit mu vnitřek a opět vše smontovat. Takže pozor ať to neotočíte, je to další, úplně zbytečná práce...

17.10.06, 08:33

Příspěvek 
Lukas píše:
jde ten kohout sehnat novy, nebo musim hledat na vrakovisti?

Staci v nom vymenit gumovy O kruzok. Teleso je mosadz a vydrzi nekonecno.
Pri vymene, ked si tam podlozis kyblik, nemusis ani spustit system. Mne pri tom uslo par deci.
Rob to pri schladlom motore a zavretom chladici - vtedy je v systeme podtlak a moc to netecie.
Da sa tak menit aj spinac vetraku chladenia bez vypustania systemu.

17.10.06, 09:15

Příspěvek 
tak uz sem to nemohl vydrzet a pustil sem se do toho uz dnes...
zakoupil sem 2ks tesneni za 4,50 penez a cestou me zradilo razeni (to se zminim dale), takze sem do garaze dojizdel 5km na jednicku - to byla jizda - Landa, klidek cigaro.
takze sem si prichystal kybl jak mi radil Peter50kw. Kvuli jednodussimu pristupu sem vyhodil ven i predni sedadla (to bylo treba taky vzhledem k pozdejsimu vytahnuti kobercu pri oprave razeni) tak sem ten ventil odmontoval, vymenil O krouzek i to druhe tesneni co ten ventil utesnuje k telesu topeni. Na posledni chvili sem si vzpomel na Semikova slovy, ze neco dal opacne - Semiku. nebyl si v tom sam, taky se mi to povedlo :D Ale zda se ze operace se povedla. 2x sem startoval se studenym motorem a zatim to neteklo - uvidim rano.

ted k tomu razeni. Vypadla mi kulicka radici paky z tahla - takze sem ji vratil na misto a razeni mi uz jde (zatim). Zjistoval sem i cim to, ze vypadla - a vypada to, ze za to muze ta kost - konkretne v te kosti uz nemam skoro ani kus tech gumovych casti a tak to ma veeelke vule, takze abych tam dal 1, nebo 2, musim jit radici pakou uplne po kraji, co kulisa dovoli a tim se asi nejak nadzvedla ta kulicka na radici pace a vyskocila z tahla.
Takze sem se vratil do mototechny, se koupim aspon tu plastovou kost a "mila" :twisted: pani prodovacka se mi snazila namluvit, ze se zvlast ta kost koupit neda - pry jedine v celku i tahlem od kulisy k te kosti nejak za 180 penez. A i na celem tomhle kompletu byla ta kost plastova. Takze Bukaji - nechci na tebe moc tlacit, ale specham na to... :wink: uz mas PM s moji adresou.

17.10.06, 18:55

Příspěvek 
Lukas píše:
tak uz sem to nemohl vydrzet a pustil sem se do toho uz dnes...
zakoupil sem 2ks tesneni za 4,50 penez a cestou me zradilo razeni (to se zminim dale), takze sem do garaze dojizdel 5km na jednicku - to byla jizda - Landa, klidek cigaro.
takze sem si prichystal kybl jak mi radil Peter50kw. Kvuli jednodussimu pristupu sem vyhodil ven i predni sedadla (to bylo treba taky vzhledem k pozdejsimu vytahnuti kobercu pri oprave razeni) tak sem ten ventil odmontoval, vymenil O krouzek i to druhe tesneni co ten ventil utesnuje k telesu topeni. Na posledni chvili sem si vzpomel na Semikova slovy, ze neco dal opacne - Semiku. nebyl si v tom sam, taky se mi to povedlo :D Ale zda se ze operace se povedla. 2x sem startoval se studenym motorem a zatim to neteklo - uvidim rano.

ted k tomu razeni. Vypadla mi kulicka radici paky z tahla - takze sem ji vratil na misto a razeni mi uz jde (zatim). Zjistoval sem i cim to, ze vypadla - a vypada to, ze za to muze ta kost - konkretne v te kosti uz nemam skoro ani kus tech gumovych casti a tak to ma veeelke vule, takze abych tam dal 1, nebo 2, musim jit radici pakou uplne po kraji, co kulisa dovoli a tim se asi nejak nadzvedla ta kulicka na radici pace a vyskocila z tahla.
Takze sem se vratil do mototechny, se koupim aspon tu plastovou kost a "mila" :twisted: pani prodovacka se mi snazila namluvit, ze se zvlast ta kost koupit neda - pry jedine v celku i tahlem od kulisy k te kosti nejak za 180 penez. A i na celem tomhle kompletu byla ta kost plastova. Takze Bukaji - nechci na tebe moc tlacit, ale specham na to... :wink: uz mas PM s moji adresou.

Dobrá, zejtra se tam zkusím stavit...
...jen mi ještě nedošla na PM Tvá adresa :o - teď jsem tam koukal!

Mně to čeká taky - výměna těsnění, dnes jsem v Mělníku koupil 6 metrů hadice k topení (za 270Kč) a už mi chybí jen ten plech na to táhlo - abych to udělal najednou.

1000MB MB 69, 1.8.68
Škoda 742 Forever Team

17.10.06, 19:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak už mi PM došla :wink:

1000MB MB 69, 1.8.68
Škoda 742 Forever Team

17.10.06, 19:03
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 139 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další