|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Zápach benzínu ve formanu
Autor |
Zpráva |
Ladyn
|
Zápach benzínu ve formanu
Zdravím všechny,nemáte někdo zkušenosti jak odstranit smrad benzínu z formana?většinou jse to projevuje při zařazení neutrálu nebo při starování.je to docela nepříjemný.poradte prosím někdo.je to karbec r.v. 92.předem díky
|
13.3.06, 11:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Zápach benzínu ve formanu
Ladyn píše: Zdravím všechny,nemáte někdo zkušenosti jak odstranit smrad benzínu z formana?většinou jse to projevuje při zařazení neutrálu nebo při starování.je to docela nepříjemný.poradte prosím někdo.je to karbec r.v. 92.předem díky
skontroluj karbec a tesnenie pod ním, aj zo sania na hlavu... asi budeš mať aj vysokú hladinu paliva... smozrejme skontroluj aj palivové hatičky a trubky... ak benzín cítiš malo by ho byť aj niekde vidieť...
|
13.3.06, 20:54 |
|
|
Jirka
|
Ladyn píše: Zdravím všechny,nemáte někdo zkušenosti jak odstranit smrad benzínu z formana?většinou jse to projevuje při zařazení neutrálu nebo při starování.je to docela nepříjemný.poradte prosím někdo.je to karbec r.v. 92.předem díky
Mám formana 94 stříkačku 50 a taky jsem měl ten samej problém. V servisu šáhli za vzduchovej filtr na hadice a bylo jasno. Takže bych to viděl na hadice
|
14.3.06, 06:40 |
|
|
Tom
|
Jj, já jsem měl to samé u 50kW BMM; byla jen povolená sponka na hadici od pumpy ke stříkačce Takže zkontrolovat hadičky.
|
17.3.06, 17:05 |
|
|
Ladyn
|
Jirka píše: Ladyn píše: Zdravím všechny,nemáte někdo zkušenosti jak odstranit smrad benzínu z formana?většinou jse to projevuje při zařazení neutrálu nebo při starování.je to docela nepříjemný.poradte prosím někdo.je to karbec r.v. 92.předem díky Mám formana 94 stříkačku 50 a taky jsem měl ten samej problém. V servisu šáhli za vzduchovej filtr na hadice a bylo jasno. Takže bych to viděl na hadice dik za rady,bylo to podobný.auto skončilo v servisu -odešlo těsnění.
_________________ forman 135ls r.v. 92
|
27.3.06, 05:12 |
|
|
Formic
|
Zápach benzínu zezadu
Zdravím všechny škodovkáře
V mém Formanu LS 1993 mám rovněž problém se zápachem benzínu ale troch jiný než výše popsaný.
Smrad jde cítit hlavně na zadních sedadlech, protože vychází odněkud z kufru.
Když otevřu vepředu okno tak se změní uvnitř proudění vzduchu a smrad ještě víc zesílí.
Smrad se objeví jen za jízdy. Když auto stojí tak ne.
Mám vyměněné palivové trubičky a dělá to pořád. Zkoušel jsem prohmatat hadičky v blízkosti nádrže ale nic jsem neobjevil. Spousta jich je ale různě uvnitř blatníku kam se nedá strčit ruka. Mimochodem, ví někdo k čemu jsou takové dvě malé ploché černé plastové nádobky pod pravým zadním blatníkem propojené s nádrží ?
Servis, jinak celkem schopný, mi neporadil.
Nenapadne někoho co bych mohl ještě vyzkoušet ?
|
17.10.06, 21:37 |
|
|
Vašek Tábor
|
Ty černé nádobky jsou vlastně jedno hrdlo, z jedné strany je víčko a dolů roura do nádrže. A k tomu smradu: Na tom hrdle je nahoře připevněná taková rozdvojka, do které všechny ty hadičky vedou. Tu je potřeba vyndat a všechno vyčistit a profoukat. Stává se že se tam nahoru dostane bordel a pak nefunguje odvětrávání nádrže a hrdla a smrdí to skrz matici plováku do vozu.
_________________ Mazda 323, červená
|
18.10.06, 08:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|