Forman 12/1993 chcipne za jizdy po zahrati nejde nastartovat
Autor |
Zpráva |
borek
|
Re: alarm?
gokralik píše: borek píše: Jinak jeste me napadlo - na palubovce je takova dioda, takze to vypada, jakoby to melo nekdy davno alarm/imobilizer - nemohlo by i toto nejak promlouvat do nechuti auta nastartovat za tepla/chcipani? To bych neřekl. Favority neměly žádné speciální Imo. To přišlo až s Feliciemi. Možná tam je jenom falešný alarm.
OK, ja se jenom snazim dobrat nejakeho vysledku...
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
19.8.08, 08:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Re: alarm?
borek píše: OK, ja se jenom snazim dobrat nejakeho vysledku...
Jo, to se tady snažíme všichni
Hele když máš tolik problémů s elektřinou, možná by nebylo od věci překontrolovat kabeláž v autě, jestli někde není nějaký svazek například rozleptaný. Začal bych u pojistkové skříně - vytáhnout a plošák propájet.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.8.08, 09:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fáčka měly imo jak které borku musíš napsat jestli je tvuj klíček dutý, měký, nebo tvrdý jak beton, nebo dej fotku toho klíče, podobný problém popisuje xenon, že dojde k výpadku imobilizeru vadné kontakty ze snímací cívky na imobilizer, a ten starý co tam máš ten zruš musíš najít co rozpojuje a přeletovat tam muže být taky problém, to imo se pozná tak že pokud vypadne auto chytne a hned zdechne nemáš takový problém miloš
|
19.8.08, 14:16 |
|
|
Neex
|
Jestli ta fotka je tvoje co jsi sem dal tak je tam jasně vidět siréna (nad ŘJ) což znamená alarm a kde je alarm může být imobilizer tím pádem bych se nedivil tomu co tady psal Miloš.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
19.8.08, 14:58 |
|
|
michalkatka
|
na Fava BMM sa továrenské imobilizéry do kľúča nerobili....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.8.08, 16:03 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: na Fava BMM sa továrenské imobilizéry do kľúča nerobili....
michale já měl třeba fáčko tuším zelená karibik 93 a tam bylo imo v klíči jak u feldy, nedávno jsem prodal solitera formana a taky s imem v klíči a řj pod přístrojovkou v garáži jsem se byl podívat je tam felda a bleck line forman a imo v klíči není, nedávno jsem měl felicii 94 LPG a imo měla novou jednotku jsem musel přizpůsobit, možná už blbnu to je taky možné, ale xenon tam právě odpovídal na příspěvek kdy forman chcípl po pěti kilometrech, taky jsem měl to MPi z telekomu modré rok 95 tak ono je v tom guláš miloš
|
19.8.08, 18:57 |
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: na Fava BMM sa továrenské imobilizéry do kľúča nerobili.... michale já měl třeba fáčko tuším zelená karibik 93 a tam bylo imo v klíči jak u feldy, nedávno jsem prodal solitera formana a taky s imem v klíči a řj pod přístrojovkou v garáži jsem se byl podívat je tam felda a bleck line forman a imo v klíči není, nedávno jsem měl felicii 94 LPG a imo měla novou jednotku jsem musel přizpůsobit, možná už blbnu to je taky možné, ale xenon tam právě odpovídal na příspěvek kdy forman chcípl po pěti kilometrech, taky jsem měl to MPi z telekomu modré rok 95 tak ono je v tom guláš miloš
guláš je výstižné slovo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.8.08, 19:00 |
|
|
borek
|
- jo, ta fotka je z meho motoru - takze je to nestandard 43kW BMM s obsahem nadrze 42litru?
- klic je klasicky - uplne obyc - neni nijak duty - udelali mi duplikat za 100kc v beznem zamkarstvi - nic takovehoto: http://www.klice-km.cz/img/default/content/klic.gif - asi to byla moje chimera - problem bude jinde - me to neslo za tepla nastartovat - ale kdyz jsem auto rozkyval, zatahal za draty, tak to slo ok - zkuste me navest, v cem by mohla byt chyba...
_________________ Fabia kombajn 1.4MPi 16V 55kW 4/2003 ambiente interier blue edition na pojezd
|
20.8.08, 01:05 |
|
|
gokralik
|
borek píše: - jo, ta fotka je z meho motoru - takze je to nestandard 43kW BMM s obsahem nadrze 42litru? - klic je klasicky - uplne obyc - neni nijak duty - udelali mi duplikat za 100kc v beznem zamkarstvi - nic takovehoto: http://www.klice-km.cz/img/default/content/klic.gif - asi to byla moje chimera - problem bude jinde - me to neslo za tepla nastartovat - ale kdyz jsem auto rozkyval, zatahal za draty, tak to slo ok - zkuste me navest, v cem by mohla byt chyba...
Těmi 43Kw ti lhali. Úředníci jsou blbci, buď máš 40 nebo v lepším případě 50.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.8.08, 10:04 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
nechce sa mi teraz citat cele 3 strany ale ak ma BMM odbublinkovac moze to jeho zla funkcnost sposobovat tebou popisovane problemy
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
20.8.08, 10:31 |
|
|
borek
|
gokralik píše: borek píše: - jo, ta fotka je z meho motoru - takze je to nestandard 43kW BMM s obsahem nadrze 42litru? - klic je klasicky - uplne obyc - neni nijak duty - udelali mi duplikat za 100kc v beznem zamkarstvi - nic takovehoto: http://www.klice-km.cz/img/default/content/klic.gif - asi to byla moje chimera - problem bude jinde - me to neslo za tepla nastartovat - ale kdyz jsem auto rozkyval, zatahal za draty, tak to slo ok - zkuste me navest, v cem by mohla byt chyba... Těmi 43Kw ti lhali. Úředníci jsou blbci, buď máš 40 nebo v lepším případě 50.
Sakra, jak to teda poznam? Ten TP je duplikat... cislo motoru? je to nekde napsane?
Dale je tam psano 5000 ot, ale to je asi nepodstatne...
|
20.8.08, 11:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: nechce sa mi teraz citat cele 3 strany ale ak ma BMM odbublinkovac moze to jeho zla funkcnost sposobovat tebou popisovane problemy
dělá to ale u BMM není ekotronik má miloš
|
20.8.08, 11:35 |
|
|
gokralik
|
borek píše: gokralik píše: borek píše: - jo, ta fotka je z meho motoru - takze je to nestandard 43kW BMM s obsahem nadrze 42litru? - klic je klasicky - uplne obyc - neni nijak duty - udelali mi duplikat za 100kc v beznem zamkarstvi - nic takovehoto: http://www.klice-km.cz/img/default/content/klic.gif - asi to byla moje chimera - problem bude jinde - me to neslo za tepla nastartovat - ale kdyz jsem auto rozkyval, zatahal za draty, tak to slo ok - zkuste me navest, v cem by mohla byt chyba... Těmi 43Kw ti lhali. Úředníci jsou blbci, buď máš 40 nebo v lepším případě 50. Sakra, jak to teda poznam? Ten TP je duplikat... cislo motoru? je to nekde napsane? Dale je tam psano 5000 ot, ale to je asi nepodstatne...
No tak je to jasné já mám auto dovezené a taky tam mám napsáno plno chyb. Zjistíš to tak, že ti řeknu "Máš 40Kw". Nebo se prostě podívej na jiné fáčko 135BMM do TP
|
20.8.08, 11:54 |
|
|
Neex
|
deekay píše: nechce sa mi teraz citat cele 3 strany ale ak ma BMM odbublinkovac moze to jeho zla funkcnost sposobovat tebou popisovane problemy
Koukám že čteš pozorně moje příspěvky Ale BMM odbublinkovač nemá, protože jej nepotřebuje
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
20.8.08, 13:48 |
|
|
borek
|
Takze situace se chcipnutim se dnes opakovala 3x pri prejezdu koleji - vic nerovnosti za sebou, pri jednorazovem vjeti do diry/kanalu to bylo v pohode. Pak to zase nechtelo nastartovat, pomohl jen pohyb kabelu u motoru v kombinaci se zahybanim celeho auta do stran.... GRRRRRRRRRRRRRRRR
Nejaka vase doporuceni pred navstevou v servisu?
|
21.8.08, 23:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|