|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
psimi
|
Otackomer 130
Nejde mi otackomer, prestal z nicoho nic, tachometer, teplota, benzin vsetko ide , vsetky kontrolky na palubnej doske tiez aj podsvietenie funguje , len otackomer ukazuje stale nulu, kde je chyba?
|
24.8.08, 18:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
U cívky asi nebudeš mít zapojen snímací kabel.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.8.08, 18:56 |
|
|
psimi
|
Šemik píše: U cívky asi nebudeš mít zapojen snímací kabel.
Sorry ale musis mi to trochu lepsie vysvetlit, kde sa mam pozret? ako to opravit? Co by som mal vidiet,? dik
|
24.8.08, 19:02 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
psimi píše: Šemik píše: U cívky asi nebudeš mít zapojen snímací kabel. Sorry ale musis mi to trochu lepsie vysvetlit, kde sa mam pozret? ako to opravit? Co by som mal vidiet,? dik chod k motoru , na VN cievke nusi byt na kontakt c.1(asi) zapojeny kablik s konektorom
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
24.8.08, 19:06 |
|
|
Šemik
|
Musí tam být dva, jeden od rozdělovače a druhý pro otáčkoměr.
Edit : Teď jsem si všiml, píšeš že najednou přestal ukazovat, takže buď někde kabeláž je rozpojená nebo přímo otáčkoměr je KO.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.8.08, 19:08 |
|
|
psimi
|
Jonny píše: psimi píše: Šemik píše: U cívky asi nebudeš mít zapojen snímací kabel. Sorry ale musis mi to trochu lepsie vysvetlit, kde sa mam pozret? ako to opravit? Co by som mal vidiet,? dik chod k motoru , na VN cievke nusi byt na kontakt c.1(asi) zapojeny kablik s konektorom
VN cievka to je to napravo dole? Taky akokeby valec?
|
24.8.08, 19:10 |
|
|
psimi
|
Šemik píše: Musí tam být dva, jeden od rozdělovače a druhý pro otáčkoměr.
Edit : Teď jsem si všiml, píšeš že najednou přestal ukazovat, takže buď někde kabeláž je rozpojená nebo přímo otáčkoměr je KO.
A ked nepojde otackomer bude to chyba pri technickej kontrole?
|
24.8.08, 19:12 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
psimi píše: Jonny píše: psimi píše: Šemik píše: U cívky asi nebudeš mít zapojen snímací kabel. Sorry ale musis mi to trochu lepsie vysvetlit, kde sa mam pozret? ako to opravit? Co by som mal vidiet,? dik chod k motoru , na VN cievke nusi byt na kontakt c.1(asi) zapojeny kablik s konektorom VN cievka to je to napravo dole? Taky akokeby valec? ano , z neho idu VN kable do rozdelovaca . na cievke su 2 pliesky na ktore idu kabliky a jeden z nich ide do otackomeru myslim ze je to ten na ktory sa napaja aj kablik z rozdelovaca ( ale teraz neviem isto )
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
24.8.08, 21:35 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
psimi píše: Šemik píše: Musí tam být dva, jeden od rozdělovače a druhý pro otáčkoměr.
Edit : Teď jsem si všiml, píšeš že najednou přestal ukazovat, takže buď někde kabeláž je rozpojená nebo přímo otáčkoměr je KO. A ked nepojde otackomer bude to chyba pri technickej kontrole? neviem ako u vas ale ja som presiel aj s nefunkcnym tachom ...
|
24.8.08, 21:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|