|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
rado.h
|
Vyfuk uni.
Zdravim, nemate niekto skusenosti s pouzitim nejakeho univerzalneho koncovehoho tlmica vyfuku na skodu (105-136). Jedna sa mi hlavne o hladinu hluku (nechcem aby bola prilis vysoka), kedze u modernych aut je vyfukova sust. zlozena z viacerych casti. Neviem ako by to bolo pri pouziti iba koncoveho uni vyfuku. Proste ak to niekto mate, alebo ste mali tak budem rad ked napisete svoje nazory. Vdaka.
|
23.10.06, 07:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vašek Tábor
|
Myslím, že jakákoliv úprava výfuku je proti pravidlům a dneska už za to můžou být i body. Každopádně hluk ve škodovce je asi věčný problém, takový boj s větrnými mlýny.
Zkus prohlídnout všechny spoje u motoru, silentbloky atd., za sedačky se dá vložit ještě kus polystyrenu nebo molitan. Když se pak na autě nic neviklá, všechno je bez předpětí, pevně uchycené, je hluk rázem menší.
A co se výfuku týče, když už nový, tak pořádný (Bosal, Walker, Tyll). Neprorezne tak snadno a udrží rachot v sobě.
_________________ Mazda 323, červená
|
23.10.06, 08:21 |
|
|
rado.h
|
Nemam problem z hlukom v aute, vsetko je porobene a auto ide zo seriovym vyfukom super ticho (na skodovku). Chcem kupit nejaky sportovy vyfuk tak som chcel nejake rady.
|
23.10.06, 08:50 |
|
|
Vašek Tábor
|
Aha, tak to jo. V tom případě nemůžu sloužit, snad jen poslat návod na výrobu originálního váfuku L/A (příčák), jestli ho ještě mám. Ale byl někde i ke stažení, dokonce myslím i na TechWebu.
_________________ Mazda 323, červená
|
23.10.06, 11:27 |
|
|
rado.h
|
Ked pre mna je jednoduchsie kupit nejaky uni vyfuk, zvody uz mam.
|
23.10.06, 12:58 |
|
|
Autogen
|
No hlavně dej bacha at nekoupíš nákej Uni pruchozí bez přepážek. Bylo by to o uši a asi i o zmaření motoru. Jako já jsem si koupil nerez od Anticoru. Jenže je to jen pruchozí a bál sem se o zkurvení ventilů kvuli malýmu odporu tlumiče, tak sem ho radši prodal a koupim příčnák.Co vim tak s těch levnějších maj přepážky KM sporty. Ceny asi od 2200kč. Nemám ale zkušenosti a jsou to polský vejfuky. Někdo chválí jinej nadáva. Mrkni třeba sem. http://www.tuningshop.cz/Vyfuky-a-konco ... d1492.html
|
23.10.06, 23:30 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|