|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
zdenek.zl
|
Blinkry blikají...
ale netikají !!!!
Poraďí někdo jak se šetrně ve Fabii dostanu na přerušovač? - bouchnu do něj aby tikal
Dík Zdenek
/ a ještě dotaz pro pro přítele - lze vyměnit volant z Felicie do Formana ? /bez airbagů/
|
18.10.06, 23:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Pech.
|
volant z felicie bez bagů (ten dvouramennej) by měl jít do formana namontovat
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
18.10.06, 23:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
horší by bylo kdybys to měl naopak
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.10.06, 14:21 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
máš ho nad nohama spolujezdce v pojistkové desce miloš
|
19.10.06, 20:37 |
|
|
vopaje
|
slovacek.milos píše: máš ho nad nohama spolujezdce v pojistkové desce miloš
Mildo,trochu jsi se sekl.Zdenál hledá přerušovač ve Fábii,
Zdeno,co dělají výstražné,také nejdou? /netikají/.Pokud také né,tak si připrav hodně peněz na opravu v servisu,nebo hodně nervů při vlastní opravě.Rozhodni se,zda tikání,či né. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
21.10.06, 18:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo pavle sekl jsem se, ale je to u mně normální, dopoledne jsem dělal avii, feldu,probe,pakspojku na pikapu a ještě vozík za koně, na oktávce je přerušovač v palubce jak jsou výstražné a u fábie jsou asi v přepínači pod volantem, tak to mám asi všechno domotané, jo pavle ještě jsi mně vyhrožoval že se u mě stavíš, že pojedeš do rohatce, už jsi tu byl? mám vysávat servis nebo čekat další rok? miloš
|
21.10.06, 20:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě se ni zdá že je přerušovač nad levým kolenem řidiše, po sundání spodní části palubky je tam deska s relátky a jedno velké relátko je přerušovač miloš
|
21.10.06, 20:29 |
|
|
vopaje
|
Asi to druhé.Víš sám jak je to s časem.Teď bude velký vánoční úklid a pak pečení,no co mám říkat,všichni to určitě znáte.
Jinak s tím seknutím jsme na tom stejně -viz pojistkovnice ve feldě.Měj se čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
21.10.06, 20:34 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to relátko bude nad nohama řidiče, musíš sdělat dekl na pojistky, torxovým šroubovákem demotnovat asi šest šroubků, které drží spodní díl palubky nad nohama řidiče a uvidíš desku s relátky, je to relátko první zleva v prostřední řadě, pracuj opatrně, máš tam spínač světel a diagnostickou přípojku, lezl jsem tam kvůli relátku zatím jednou to bylo číslo 108 na TDi, nešla řídící jednotka, ty relátka stojí kolem pětikila a napiš jak jsi to opravil, ještě jsem to neměl, čau miloš
|
22.10.06, 08:26 |
|
|
zdenek.zl
|
vopaje píše: slovacek.milos píše: máš ho nad nohama spolujezdce v pojistkové desce miloš Mildo,trochu jsi se sekl.Zdenál hledá přerušovač ve Fábii, Zdeno,co dělají výstražné,také nejdou? /netikají/.Pokud také né,tak si připrav hodně peněz na opravu v servisu,nebo hodně nervů při vlastní opravě.Rozhodni se,zda tikání,či né. čus
netiká nic. jen blikají. Je fakt že to znervozňuje, zda je daný blinkr... Dík za rady.
|
23.10.06, 20:03 |
|
|
zdenek.zl
|
slovacek.milos píše: to relátko bude nad nohama řidiče, musíš sdělat dekl na pojistky, torxovým šroubovákem demotnovat asi šest šroubků, které drží spodní díl palubky nad nohama řidiče a uvidíš desku s relátky, je to relátko první zleva v prostřední řadě, pracuj opatrně, máš tam spínač světel a diagnostickou přípojku, lezl jsem tam kvůli relátku zatím jednou to bylo číslo 108 na TDi, nešla řídící jednotka, ty relátka stojí kolem pětikila a napiš jak jsi to opravil, ještě jsem to neměl, čau miloš
tak jak jsem zjistil, ještě je v záruce - tak jsem zabrzil. Ale rozhodně by to bylo rychlejší vlastníma rukama, než objednávka... ale s tou cenou jsem tedy překavpen... já myslel že je tam klasika přerušovač - byť ani ten nevím co stojí /?/ Dík všem za odpovědi. Zdeněk
|
23.10.06, 20:13 |
|
|
zdenek.zl
|
Blinkry blikají...
servis se postavil k opravě svérázně - dojeďte za týden - objednáme nový panel přístojů, je nutné jej vyměnit ! Tak nevím, je špatné relé, panel, nebo auto ? Nebo si servis chce jen dopomoci k panelu !? /samozřejmě na úkor výrobce/.
Zdeněk.
Přemýšlím, jak panel označit, abych věděl že jej "tedy" vyměnili.
|
30.10.06, 21:23 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak co ten přístrojová panel stojí sedmičku už ho vyměnili?, já to tikání pořád slyším z toho relátka a ne z přístrojovky, rozdělávat se mi to nechce miloš
|
1.11.06, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|