Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
NOVON píše: Kurec,jak to tak pročítám se divím,že mají škodárny a fáčka mají takovou spotřebu na lpg.Já mám sice Audi 80 1.8 karbec,jezdím jen na plyn-i starty a spotřebu mám 8-9 l dle stylu jízdy,no vlastně rychlostní limity moc nedodržuju;-).. Tak mi nějak nejde do hlavy,že objemy 1.3 žerou více než 1.8??
Skodovky a 135kovy facka maj ten problem, ze maj malo kompresi a plyn tam proste poradne nehori
Co mam na favoritu upravenou hlavu, komprese skoro 11, tak tam plyn frci dobre, ale je to hrozne citlivy na serizeni predstihu, charakteristika rozdelovace tomu moc nepomaha, kozdil sem s nim za lehce pres 10l, ale vetsinou dalnice a mimo mesto, cela cesta na plnej kotel, cestovni rychlosti 140-160 celou cestu, kdyby se clovek krotil, tak se da za malo, ale to nikoho nebavi
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
7.9.08, 12:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
No asi to bude tím kompresním poměrem.Slyšel jsem,že je dobré mít kompresi více jak 10:1..Moje Audi má kompres už od výroby 11:1,možná více dělal jse repas hlavy+srovnání.Jinak předstih mám nastaven taky na továrních 18 stupnu,to kvůli benzínu 98 a více,který je pro tento typ motoru určen.Tak že asi ideálka pro provoz na plyn...
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
7.9.08, 18:30 |
|
|
Dr Meduza
|
NOVON píše: No asi to bude tím kompresním poměrem.Slyšel jsem,že je dobré mít kompresi více jak 10:1..Moje Audi má kompres už od výroby 11:1,možná více dělal jse repas hlavy+srovnání.Jinak předstih mám nastaven taky na továrních 18 stupnu,to kvůli benzínu 98 a více,který je pro tento typ motoru určen.Tak že asi ideálka pro provoz na plyn...
Presne, na cim vic oktanu je motor delanej, tim lip jede pak na plyn
Treba problem u me v Hyundai je ze je na 91 benzin musi tam bejt jinej predstih na benzin a jinej na plyn, jinak to pak na plyn vybec netahne
|
7.9.08, 19:38 |
|
|
NOVON
|
Čau chlapi,potřeboval bych radu ohledně LPG..Stává se mi totiž,že vypnu zapalování a motor má samozápaly..Čím to může být?Svíčky mám nové,palec rozdělovače taky..Je to motor s karburátorem a systém lpg podtlakový..DÍKY
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
12.9.08, 12:09 |
|
|
Dawid130
|
NOVON píše: Čau chlapi,potřeboval bych radu ohledně LPG..Stává se mi totiž,že vypnu zapalování a motor má samozápaly..Čím to může být?Svíčky mám nové,palec rozdělovače taky..Je to motor s karburátorem a systém lpg podtlakový..DÍKY
Předstih
|
12.9.08, 12:21 |
|
|
NOVON
|
DAWID 130: No právě předstih mám v pořádku:-(..Nemůže to robit chudá nebo bohatá směs?
|
12.9.08, 20:40 |
|
|
Dr Meduza
|
A jak vypadaj svicky?
|
12.9.08, 20:43 |
|
|
NOVON
|
Dr Meduza píše: A jak vypadaj svicky?
Svíčky jsou nové,mám tam plynovky,odtrh 0,5mm..
|
13.9.08, 11:10 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
no a nemas zevnitr zasrany spalovaci prostor?? od ostrych hran dochazi k samozapalum...nebo potom smes...prilis bohata ci chuda...oboji je naprd..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.9.08, 21:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|