tece voda tece po koberci susti...
Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Congratulations
Ja uz videl i svou vlastni kost a obavam se ze me to taky zanedlouho ceka
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.10.06, 20:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: Congratulations Ja uz videl i svou vlastni kost a obavam se ze me to taky zanedlouho ceka
dekuju dekuju.
jeste to musim kapku poladit, at se zbavim toho hluku v kabine a ta 5-ka ta jde vyradit dobre. ted totize nejde jen tak jdenim prstem potahnou dolu jak predtim, ale musim kapku silou potahnou smerem jako na 2-ku.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
31.10.06, 20:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Me teda 5ka taky nejde vyradit uplne lehce, ani se starou kosti
|
31.10.06, 20:41 |
|
|
Lukas
|
no jak se mi jeste bude chtit letos znovu stavet tu moji rampu z tramu, tak pod to jeste vlezu a zkontroluju, jestli to neni z osy nebo tak neco - ze bych to vypodlozil. (sem to uz dneska nestihl - dodelaval sem to pri svetle z prenosky...to je tak, kdyz se toho clovek chytne v pul ctvrte...) a nebo mozna bude stacit povolit kapku ty srouby, pac sem je dotahlu tak trosku na krev...
Coupé club TW
|
31.10.06, 20:44 |
|
|
Bukaj
|
Jé, Ty jsi dělal jen malou generálku
já jsem se těšil, jak se tady rozepíšeš o vyndavání převodovky z auta a dalších příjemných činnostech, kterými jsem si nedávno prošel, a Ty to takhle o....eš
Už jsem se Ti v duchu smál, že já to mám za sebou a Tebe to čeká v mrazu, dešti a kroupách atd....
Každopádně se připojuji ke gratulaci
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
31.10.06, 20:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Trochu OT: Mas zkracenej fofrklacek? Nebo to mas este z vyroby jak v autobusu Hlavne kdyz je tam naka pekna hlavice, tak je ta dylka hrozna ...
|
31.10.06, 20:46 |
|
|
Lukas
|
to Bukaj: dekuju. no nejak se to tam vlezlo... sem totiz v garazi nasel takovy sikovny maly brusny kotouc na vrtacku (asi 15mm v prumeru) odbrousil sem jednu stranu toho nytu, co tu kost drzel na tahlu a pak ho dulcikem vyrazil ven. pak uz sem to cele vytahnul ven a sup s tim do sveraku a to uz byla pohodovka... jen pak jeste provrtat ty otvory, aby se mi tam vesly ty 10 srouby...
to Matthes: fofr klacek mam zkraceny... asi o 10cm. to byla nutnost, pac sem tam nemohl dotlacit jednicku...vzdycky az nekam pod koleno... ale predtim mi to slo vyradit nadherne, tak to bude asi v tom dotazeni... nejsis by se to melo kolem tech sroubu volne ohybat a me to slo dost z tuha...
Coupé club TW
|
31.10.06, 20:59 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: to Bukaj: dekuju. no nejak se to tam vlezlo... sem totiz v garazi nasel takovy sikovny maly brusny kotouc na vrtacku (asi 15mm v prumeru) odbrousil sem jednu stranu toho nytu, co tu kost drzel na tahlu a pak ho dulcikem vyrazil ven. pak uz sem to cele vytahnul ven a sup s tim do sveraku a to uz byla pohodovka... jen pak jeste provrtat ty otvory, aby se mi tam vesly ty 10 srouby...
to Matthes: fofr klacek mam zkraceny... asi o 10cm. to byla nutnost, pac sem tam nemohl dotlacit jednicku...vzdycky az nekam pod koleno... ale predtim mi to slo vyradit nadherne, tak to bude asi v tom dotazeni... nejsis by se to melo kolem tech sroubu volne ohybat a me to slo dost z tuha...
Jo to jsem asi zapomněl říct, že když tam dáváš šrouby, tak tam musíš nechat vůli, aby to mohlo volně kvedlat - nejlepší je šroub M6 v pouzdru - trubičce - tak jsem to udělal u máminé 120ky.
Z tohoto důvodu jsem tam u Å vrátil a přibodl ty původní nýty...
A to je taky důvod, proč je to u Tebe tak hlučné a blbě se vyřazuje...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
31.10.06, 21:22 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: Lukas píše: to Bukaj: dekuju. no nejak se to tam vlezlo... sem totiz v garazi nasel takovy sikovny maly brusny kotouc na vrtacku (asi 15mm v prumeru) odbrousil sem jednu stranu toho nytu, co tu kost drzel na tahlu a pak ho dulcikem vyrazil ven. pak uz sem to cele vytahnul ven a sup s tim do sveraku a to uz byla pohodovka... jen pak jeste provrtat ty otvory, aby se mi tam vesly ty 10 srouby...
to Matthes: fofr klacek mam zkraceny... asi o 10cm. to byla nutnost, pac sem tam nemohl dotlacit jednicku...vzdycky az nekam pod koleno... ale predtim mi to slo vyradit nadherne, tak to bude asi v tom dotazeni... nejsis by se to melo kolem tech sroubu volne ohybat a me to slo dost z tuha... Jo to jsem asi zapomněl říct, že když tam dáváš šrouby, tak tam musíš nechat vůli, aby to mohlo volně kvedlat - nejlepší je šroub M6 v pouzdru - trubičce - tak jsem to udělal u máminé 120ky. Z tohoto důvodu jsem tam u Å vrátil a přibodl ty původní nýty... A to je taky důvod, proč je to u Tebe tak hlučné a blbě se vyřazuje...
tak bude stacit ty 10-ky povolit ne? pac sem v zelezarstvi zkousel i 8-micky, ale ty v tom kloubu litaly jak vitr v bedne...
edit: ony ani ty 10-ky nejsou na tesno. mely v tom kloubu jeste tak 1-2mm vuli...
Coupé club TW
Naposledy upravil Lukas dne 31.10.06, 21:28, celkově upraveno 1
|
31.10.06, 21:26 |
|
|
Bukaj
|
A šaltpáky jsou u obou aut původní (typ Ikarus ), jen když řadím za tři, nemohu současně zandavat CD do CDromky (u obou aut) - plotna vadí a vždy do ní drcnu, je-li otevřená a řadím 3
|
31.10.06, 21:27 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: A šaltpáky jsou u obou aut původní (typ Ikarus ), jen když řadím za tři, nemohu současně zandavat CD do CDromky (u obou aut) - plotna vadí a vždy do ní drcnu, je-li otevřená a řadím 3
tak to uz neresim. ja mam paku pod urovni palubky. hele jak ti hraje to CD? Mi nekdo tvrdil, at do 130-kove palubky radio na CD nedavam, ze to ma velky sklon a kdesi cosi...ze to je proste na pytel.
Coupé club TW
|
31.10.06, 21:30 |
|
|
Bukaj
|
Lukas píše: Bukaj píše: Lukas píše: to Bukaj: dekuju. no nejak se to tam vlezlo... sem totiz v garazi nasel takovy sikovny maly brusny kotouc na vrtacku (asi 15mm v prumeru) odbrousil sem jednu stranu toho nytu, co tu kost drzel na tahlu a pak ho dulcikem vyrazil ven. pak uz sem to cele vytahnul ven a sup s tim do sveraku a to uz byla pohodovka... jen pak jeste provrtat ty otvory, aby se mi tam vesly ty 10 srouby...
to Matthes: fofr klacek mam zkraceny... asi o 10cm. to byla nutnost, pac sem tam nemohl dotlacit jednicku...vzdycky az nekam pod koleno... ale predtim mi to slo vyradit nadherne, tak to bude asi v tom dotazeni... nejsis by se to melo kolem tech sroubu volne ohybat a me to slo dost z tuha... Jo to jsem asi zapomněl říct, že když tam dáváš šrouby, tak tam musíš nechat vůli, aby to mohlo volně kvedlat - nejlepší je šroub M6 v pouzdru - trubičce - tak jsem to udělal u máminé 120ky. Z tohoto důvodu jsem tam u Å vrátil a přibodl ty původní nýty... A to je taky důvod, proč je to u Tebe tak hlučné a blbě se vyřazuje... tak bude stacit ty 10-ky povolit ne? pac sem v zelezarstvi zkousel i 8-micky, ale ty v tom kloubu litaly jak vitr v bedne...
No, voni tam taky lítat maj To je aby to nedrnčelo a netlačilo a nerezonovalo na tyčku převodovky.
Sice je pak větší vůle v páce, ale řadí se dobře a je tichounko (v rámci možností vozů řady 742)
|
31.10.06, 21:31 |
|
|
Lukas
|
Bukaj píše: Lukas píše: Bukaj píše: Lukas píše: to Bukaj: dekuju. no nejak se to tam vlezlo... sem totiz v garazi nasel takovy sikovny maly brusny kotouc na vrtacku (asi 15mm v prumeru) odbrousil sem jednu stranu toho nytu, co tu kost drzel na tahlu a pak ho dulcikem vyrazil ven. pak uz sem to cele vytahnul ven a sup s tim do sveraku a to uz byla pohodovka... jen pak jeste provrtat ty otvory, aby se mi tam vesly ty 10 srouby...
to Matthes: fofr klacek mam zkraceny... asi o 10cm. to byla nutnost, pac sem tam nemohl dotlacit jednicku...vzdycky az nekam pod koleno... ale predtim mi to slo vyradit nadherne, tak to bude asi v tom dotazeni... nejsis by se to melo kolem tech sroubu volne ohybat a me to slo dost z tuha... Jo to jsem asi zapomněl říct, že když tam dáváš šrouby, tak tam musíš nechat vůli, aby to mohlo volně kvedlat - nejlepší je šroub M6 v pouzdru - trubičce - tak jsem to udělal u máminé 120ky. Z tohoto důvodu jsem tam u Å vrátil a přibodl ty původní nýty... A to je taky důvod, proč je to u Tebe tak hlučné a blbě se vyřazuje... tak bude stacit ty 10-ky povolit ne? pac sem v zelezarstvi zkousel i 8-micky, ale ty v tom kloubu litaly jak vitr v bedne... No, voni tam taky lítat maj To je aby to nedrnčelo a netlačilo a nerezonovalo na tyčku převodovky. Sice je pak větší vůle v páce, ale řadí se dobře a je tichounko (v rámci možností vozů řady 742)
O.K. tak ja to povolim. ty osmicky se mi tam davat nechce... to bych byl tam, kde sem byl. Jak rikam i ta 10 tam ma jeste vuli...
Coupé club TW
|
31.10.06, 21:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Lukas píše: tak to uz neresim. ja mam paku pod urovni palubky. hele jak ti hraje to CD? Mi nekdo tvrdil, at do 130-kove palubky radio na CD nedavam, ze to ma velky sklon a kdesi cosi...ze to je proste na pytel.
Ze se do toho motam ... Mam v 125L radio na CD a ma dost velkej sklon, kdyz se vyndava CD, tak se musi rychle odchytit, aby zas nezajelo zpatky Zajizdy se proste neda prehodit CD
Mam to v tomhle panelu:
|
31.10.06, 21:33 |
|
|
Bukaj
|
...proto je taky to oko v té gumě toho kloubu oválné...
|
31.10.06, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|