|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Radek
|
"Skáče" levý zadní kolo
Nedávno jsem zjistil, že při rychlosti do 20km/hod mě v pravidelnejch intervalech "skáče" levý zadní kolo, ale při vyšší rychlosti se to stratí. Nevíte někdo co by to mohlo bejt?
|
1.3.06, 17:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: "Skáče" levý zadní kolo
Radek píše: Nedávno jsem zjistil, že při rychlosti do 20km/hod mě v pravidelnejch intervalech "skáče" levý zadní kolo, ale při vyšší rychlosti se to stratí. Nevíte někdo co by to mohlo bejt?
záleží na tom aké máš auto, skontroluj ložiská a zavesenie nápravy, zdvihni auto na zdvihák a skúšaj kde do má vôlu, určite niečo nájdeš... na vyváženie, alebo krivý disk to nevyzerá, pri tak malej rýchlosti sa to neprejaví...
|
1.3.06, 19:40 |
|
|
Radek
|
Mám 120. Já jenom jestli to nejni na upadnutí kola.
|
1.3.06, 21:51 |
|
|
michalkatka
|
Radek píše: Mám 120. Já jenom jestli to nejni na upadnutí kola.
môžeš mať povolenú maticu na poloosi, to je dosť nebezpečné, okrem dotiahnutia ak sú vybité plochy kde dosadajú poloos na bubon, mal by si meniť poloos aj bubon. pozri aj uchytenie ramena ku karosérii, zvykne to tam odhniť, alebo sa vytlče silenblok. v každom prípade to aspoň zisti čo to je, aby si nenarobil viac škody, možno stačí iba niečo dotiahnuť. zdvihni auto, a skúšaj.
|
1.3.06, 22:07 |
|
|
Radek
|
Když já to nemám kde zvednout. Maximálně na hever.
|
2.3.06, 12:50 |
|
|
michalkatka
|
Radek píše: Když já to nemám kde zvednout. Maximálně na hever.
to stačí, zdvihni iba sú stranu v zadu zdvihákom ( heverom ) akoby si menil koleso...
|
2.3.06, 12:54 |
|
|
Radek
|
Tak jsem se na to díval a nevěři jsem vlastním očím. Byl to docela slušnej defekt, ale nemůžu si vzpomenout kdy jsem k němu přišel. Nejspíš to bylo ještě v srpnu, to si vzpomínam že to trošku hopsalo, ale to jsem si myslel že to jsou nevyvážený kola.
|
2.3.06, 15:29 |
|
|
Nepér
|
Tak to je dobrý, buď rád, že ti to někde na dálnici při 130km/h neurvalo celý kolo... Mám tušení, že v autoškole říkali, že se tohlé má kontrolovat vždy před jízdou...
|
2.3.06, 18:33 |
|
|
Radek
|
Když tohle se špatně kontroluje před jízdou. Já mám zadek docela sedlej takže na kola nejni moc vidět. Taky si řikám, že jsem měl štěstí.
|
2.3.06, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|