Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 19:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 "Skáče" levý zadní kolo 
Autor Zpráva

Příspěvek "Skáče" levý zadní kolo
Nedávno jsem zjistil, že při rychlosti do 20km/hod mě v pravidelnejch intervalech "skáče" levý zadní kolo, ale při vyšší rychlosti se to stratí. Nevíte někdo co by to mohlo bejt?

1.3.06, 17:21
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: "Skáče" levý zadní kolo
Radek píše:
Nedávno jsem zjistil, že při rychlosti do 20km/hod mě v pravidelnejch intervalech "skáče" levý zadní kolo, ale při vyšší rychlosti se to stratí. Nevíte někdo co by to mohlo bejt?

záleží na tom aké máš auto, skontroluj ložiská a zavesenie nápravy, zdvihni auto na zdvihák a skúšaj kde do má vôlu, určite niečo nájdeš... na vyváženie, alebo krivý disk to nevyzerá, pri tak malej rýchlosti sa to neprejaví...

1.3.06, 19:40

Příspěvek 
Mám 120. Já jenom jestli to nejni na upadnutí kola.

1.3.06, 21:51

Příspěvek 
Radek píše:
Mám 120. Já jenom jestli to nejni na upadnutí kola.

môžeš mať povolenú maticu na poloosi, to je dosť nebezpečné, okrem dotiahnutia ak sú vybité plochy kde dosadajú poloos na bubon, mal by si meniť poloos aj bubon. pozri aj uchytenie ramena ku karosérii, zvykne to tam odhniť, alebo sa vytlče silenblok. v každom prípade to aspoň zisti čo to je, aby si nenarobil viac škody, možno stačí iba niečo dotiahnuť. zdvihni auto, a skúšaj.

1.3.06, 22:07

Příspěvek 
Když já to nemám kde zvednout. Maximálně na hever.

2.3.06, 12:50

Příspěvek 
Radek píše:
Když já to nemám kde zvednout. Maximálně na hever.

to stačí, zdvihni iba sú stranu v zadu zdvihákom ( heverom ) akoby si menil koleso...

2.3.06, 12:54

Příspěvek 
Tak jsem se na to díval a nevěři jsem vlastním očím. Byl to docela slušnej defekt, ale nemůžu si vzpomenout kdy jsem k němu přišel. Nejspíš to bylo ještě v srpnu, to si vzpomínam že to trošku hopsalo, ale to jsem si myslel že to jsou nevyvážený kola.

2.3.06, 15:29

Příspěvek 
Tak to je dobrý, buď rád, že ti to někde na dálnici při 130km/h neurvalo celý kolo... Mám tušení, že v autoškole říkali, že se tohlé má kontrolovat vždy před jízdou...

2.3.06, 18:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Když tohle se špatně kontroluje před jízdou. Já mám zadek docela sedlej takže na kola nejni moc vidět. Taky si řikám, že jsem měl štěstí.

2.3.06, 20:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]