Autor |
Zpráva |
Petr105
|
To se mi tuhle stalo.... Tak si tak jedu, (ne že bych byl na Fabii nějak hrdej, ale je to nejsilnější auto našeho vozovýho parku...), najednou za mnou Felicie kombi, v ní nějakej děda... Město, okruh, myslim, že tam byla 70... Ten šmejd se na mě lepil, že mě předjede, tak jsem Fabii podřadil, vokulil co se do ní vešlo, ale ten s...č mě stejně předjel (ještě jsem vez přítelkyni, takže nemusím popisovat trapnost situace ....) Od té doby pokukuju po Feldě 1.6.......
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
22.10.08, 09:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
alda
|
Marousek píše: Já nevím jak ostatní, ale já mám na autě přední spoiler + docela velký křídlo v zadu a nikdy jsem od policajtů za tohle nedostal pokutu. Možná je to víc láká mě zastavovat, ale pokud mám vše v pořádku (světla, gumy, pov. výbavu atd.) tak to neřeší a pustí mě dál.
Já měl na autě spojlery bez homologace a i když mě policajti stavěli poměrně často nikdy neřekli půl slova. Akorát když jsem šel na STK, tak jsem je sundal. Teď mám auto už delší dobu bez spojlerů, jelikož mi je někdo ukrad.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
22.10.08, 10:14 |
|
|
Ondras83
|
alda píše: Marousek píše: Já nevím jak ostatní, ale já mám na autě přední spoiler + docela velký křídlo v zadu a nikdy jsem od policajtů za tohle nedostal pokutu. Možná je to víc láká mě zastavovat, ale pokud mám vše v pořádku (světla, gumy, pov. výbavu atd.) tak to neřeší a pustí mě dál. Já měl na autě spojlery bez homologace a i když mě policajti stavěli poměrně často nikdy neřekli půl slova. Akorát když jsem šel na STK, tak jsem je sundal. Teď mám auto už delší dobu bez spojlerů, jelikož mi je někdo ukrad.
vono lepší...co sem tak viděl ty super tunery, tak se to na ty auta nehodí...
včera sem jel pro LPG, tak na punpě stála stříbrná felda s červenejma spoilerama..myslim od elis plastu (nebo jak se to menuje)...kola 13" jako já, přední nárazník je dělanej tak, že sice sedí k blatníkům a tak, ale maska se tak debilně protahuje, takže je auto asi o 4 cm delší, no hrůza....v kopci sem mu natrh prdel ..
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.10.08, 14:36 |
|
|
Pavell
|
Vít píše: do právníka mám daleko asi jako naši politici bez ohledu na politickou příslušnost ke slušným, pracovitým a poctivým lidem jinak můj názor na spojlery je takový, že jemné decentní křidýlko ničemu neuškodí a nikoho nezajímá... jeslti to není tajný, tak se pochlub svými plány. Např na astře F sedan působí velmi slušivě křidýlko z octavie RS první generace, proti takovým drobnostem v zásadě nejsem, co mě ale doslova irituje jsou hovadiny toho typu Ale jestli hodláš lepit umělou hmotu náhodou na kupátko, tak mě to radši ani nepiš, mohl bych mít nějakou srdeční příhodu
Nééé Plasty na auto neni ta nejlepší věc!!! Jako jsou plastové lemy,,,atd .. Nemám to rád a pod plastama na lemech se drží voda a tim pádem to hnije... A to se mi taky nelíbí (tak že plasty né!)
|
23.10.08, 08:30 |
|
|
Pavell
|
zokot píše: takže suma sumárum jedině s atestem a zapsaný v techničáku pak ti můžou ... však víš co
A co na to řeknou na technické když to nebude v techničáku,?? Pošlou mě pryč nebo máš šanci (jako klasickou technickou!!!)
|
23.10.08, 08:31 |
|
|
Pavell
|
Vít píše: do právníka mám daleko asi jako naši politici bez ohledu na politickou příslušnost ke slušným, pracovitým a poctivým lidem jinak můj názor na spojlery je takový, že jemné decentní křidýlko ničemu neuškodí a nikoho nezajímá... jeslti to není tajný, tak se pochlub svými plány. Např na astře F sedan působí velmi slušivě křidýlko z octavie RS první generace, proti takovým drobnostem v zásadě nejsem, co mě ale doslova irituje jsou hovadiny toho typu Ale jestli hodláš lepit umělou hmotu náhodou na kupátko, tak mě to radši ani nepiš, mohl bych mít nějakou srdeční příhodu
Plasty vůbec!!
|
23.10.08, 08:35 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja sem teda dost vazne uvazoval o prednim spojleru (tom co je az k lemum), ale pod nim ne plech. Uriznout blatniky jako 130LR. To by mne zajimalo, co by rikali na STK na homologovanej spojler a pod nim nic...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
23.10.08, 14:40 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
vyhodili by te, protoze dnes tomu uz nikdo nerozumi...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.10.08, 15:03 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nebo by to nepoznali
|
23.10.08, 15:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
taky moznost, me jednou tvrdili ze mam pod kolama podlozky (zrovna ja ) a tak sme dosli k tomu ze tam mam omylem Mkovou napravu
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.10.08, 15:18 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kachnis píše: taky moznost, me jednou tvrdili ze mam pod kolama podlozky (zrovna ja ) a tak sme dosli k tomu ze tam mam omylem Mkovou napravu
"Omylem"
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
23.10.08, 15:33 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
hele ale to je dobrý, co dělá ten turbodiesel ve stopětce ? to je omylem
|
23.10.08, 15:35 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja myslel ze to je jen vetsi vyhrejvanej karbec..
|
23.10.08, 15:43 |
|
|
MATTESS
|
Viky píše: Uriznout blatniky jako 130LR.
Asi jsi myslel 130LR/H
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
23.10.08, 18:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
MATTESS píše: Viky píše: Uriznout blatniky jako 130LR. Asi jsi myslel 130LR/H
No jo. Dyt vime ne? Jasne ze spravne... teda 130LR/H
|
23.10.08, 20:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|