Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Spoilery(?) 
Autor Zpráva

Příspěvek 
To se mi tuhle stalo.... Tak si tak jedu, (ne že bych byl na Fabii nějak hrdej, ale je to nejsilnější auto našeho vozovýho parku...), najednou za mnou Felicie kombi, v ní nějakej děda... Město, okruh, myslim, že tam byla 70... Ten šmejd se na mě lepil, že mě předjede, tak jsem Fabii podřadil, vokulil co se do ní vešlo, ale ten s...č mě stejně předjel (ještě jsem vez přítelkyni, takže nemusím popisovat trapnost situace :-)....) Od té doby pokukuju po Feldě 1.6....... 8)

22.10.08, 09:36
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Marousek píše:
Já nevím jak ostatní, ale já mám na autě přední spoiler + docela velký křídlo v zadu a nikdy jsem od policajtů za tohle nedostal pokutu. Možná je to víc láká mě zastavovat, ale pokud mám vše v pořádku (světla, gumy, pov. výbavu atd.) tak to neřeší a pustí mě dál.

Já měl na autě spojlery bez homologace a i když mě policajti stavěli poměrně často nikdy neřekli půl slova. Akorát když jsem šel na STK, tak jsem je sundal. Teď mám auto už delší dobu bez spojlerů, jelikož mi je někdo ukrad. :evil: :evil: :evil:

22.10.08, 10:14

Příspěvek 
alda píše:
Marousek píše:
Já nevím jak ostatní, ale já mám na autě přední spoiler + docela velký křídlo v zadu a nikdy jsem od policajtů za tohle nedostal pokutu. Možná je to víc láká mě zastavovat, ale pokud mám vše v pořádku (světla, gumy, pov. výbavu atd.) tak to neřeší a pustí mě dál.

Já měl na autě spojlery bez homologace a i když mě policajti stavěli poměrně často nikdy neřekli půl slova. Akorát když jsem šel na STK, tak jsem je sundal. Teď mám auto už delší dobu bez spojlerů, jelikož mi je někdo ukrad. :evil: :evil: :evil:

vono lepší...co sem tak viděl ty super tunery, tak se to na ty auta nehodí... :roll:

včera sem jel pro LPG, tak na punpě stála stříbrná felda s červenejma spoilerama..myslim od elis plastu (nebo jak se to menuje)...kola 13" jako já, přední nárazník je dělanej tak, že sice sedí k blatníkům a tak, ale maska se tak debilně protahuje, takže je auto asi o 4 cm delší, no hrůza....v kopci sem mu natrh prdel :D.. :lol:

22.10.08, 14:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
do právníka mám daleko asi jako naši politici bez ohledu na politickou příslušnost ke slušným, pracovitým a poctivým lidem

jinak můj názor na spojlery je takový, že jemné decentní křidýlko ničemu neuškodí a nikoho nezajímá... jeslti to není tajný, tak se pochlub svými plány. Např na astře F sedan působí velmi slušivě křidýlko z octavie RS první generace, proti takovým drobnostem v zásadě nejsem, co mě ale doslova irituje jsou hovadiny toho typu

Obrázek

Ale jestli hodláš lepit umělou hmotu náhodou na kupátko, tak mě to radši ani nepiš, mohl bych mít nějakou srdeční příhodu :)

Nééé Plasty na auto neni ta nejlepší věc!!! Jako jsou plastové lemy,,,atd .. Nemám to rád a pod plastama na lemech se drží voda a tim pádem to hnije... A to se mi taky nelíbí (tak že plasty né!)

23.10.08, 08:30

Příspěvek 
zokot píše:
takže suma sumárum jedině s atestem a zapsaný v techničáku :wink:
pak ti můžou ... však víš co :lol:

A co na to řeknou na technické když to nebude v techničáku,?? Pošlou mě pryč nebo máš šanci (jako klasickou technickou!!!)

23.10.08, 08:31

Příspěvek 
Vít píše:
do právníka mám daleko asi jako naši politici bez ohledu na politickou příslušnost ke slušným, pracovitým a poctivým lidem

jinak můj názor na spojlery je takový, že jemné decentní křidýlko ničemu neuškodí a nikoho nezajímá... jeslti to není tajný, tak se pochlub svými plány. Např na astře F sedan působí velmi slušivě křidýlko z octavie RS první generace, proti takovým drobnostem v zásadě nejsem, co mě ale doslova irituje jsou hovadiny toho typu

Obrázek

Ale jestli hodláš lepit umělou hmotu náhodou na kupátko, tak mě to radši ani nepiš, mohl bych mít nějakou srdeční příhodu :)

Plasty vůbec!!

23.10.08, 08:35
Pan Kapitán

Příspěvek 
Ja sem teda dost vazne uvazoval o prednim spojleru (tom co je az k lemum), ale pod nim ne plech. Uriznout blatniky jako 130LR. To by mne zajimalo, co by rikali na STK na homologovanej spojler a pod nim nic... :-)

Cvokárium: Youtube Instagram

23.10.08, 14:40
Profil ICQ YIM
Moderátor

Příspěvek 
vyhodili by te, protoze dnes tomu uz nikdo nerozumi...

http://kachnis.techsajt.cz

23.10.08, 15:03
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
nebo by to nepoznali

23.10.08, 15:13
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
taky moznost, me jednou tvrdili ze mam pod kolama podlozky (zrovna ja :roll: ) a tak sme dosli k tomu ze tam mam omylem Mkovou napravu :-)

23.10.08, 15:18
Pan Kapitán

Příspěvek 
Kachnis píše:
taky moznost, me jednou tvrdili ze mam pod kolama podlozky (zrovna ja :roll: ) a tak sme dosli k tomu ze tam mam omylem Mkovou napravu :-)

"Omylem" :!: :lol:

23.10.08, 15:33
Profil ICQ YIM
Hluchoň

Příspěvek 
hele ale to je dobrý, co dělá ten turbodiesel ve stopětce ? to je omylem

23.10.08, 15:35
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
ja myslel ze to je jen vetsi vyhrejvanej karbec.. 8)

23.10.08, 15:43

Příspěvek 
Viky píše:
Uriznout blatniky jako 130LR.

Asi jsi myslel 130LR/H

23.10.08, 18:22
Pan Kapitán

Příspěvek 
MATTESS píše:
Viky píše:
Uriznout blatniky jako 130LR.

Asi jsi myslel 130LR/H

No jo. Dyt vime ne? :-) Jasne ze spravne... teda 130LR/H :-)

23.10.08, 20:42
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další