|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
purgi
|
 Zpateckova svetla
Od jisteho casu mi zniceho nic prestaly fungovat "couvacky". Tak jsem vzal a skontroloval zarovky vlakna ty byly v poradku tak jsem se mrknul na pojistky. Kdyz i ty byly v poradku tak jsme promeril napeti a zjistil ze tam zadne nejde. Ale nevim kde by mohl byt problem jestli ve zpateckovem spinaci nebo prerusene izolaci ci v nejakem dalsim problemu. Pripadne bych potreboval poradit kde vlastne najdu ten zpateckovy spinac. Dikec
_________________ Dejv
Favorit 135 r.v. 93, 42kW modra => je dobra
|
| 6.11.06, 16:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Lukas
Registrován: 29.1.06, 19:18 Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
 Re: Zpateckova svetla
purgi píše: Od jisteho casu mi zniceho nic prestaly fungovat "couvacky". Tak jsem vzal a skontroloval zarovky vlakna ty byly v poradku tak jsem se mrknul na pojistky. Kdyz i ty byly v poradku tak jsme promeril napeti a zjistil ze tam zadne nejde. Ale nevim kde by mohl byt problem jestli ve zpateckovem spinaci nebo prerusene izolaci ci v nejakem dalsim problemu. Pripadne bych potreboval poradit kde vlastne najdu ten zpateckovy spinac. Dikec
cus, jdes o vikendu na inveturu?
jinak ten zpateckovy spinac je na prevodovce zepredu. vedou do toho 2 kabely - ty kdyz odpojis a natvrdo spojis, tak by ti pri zapnutem zapalovani mely ty zpatecky svitit... jestli ne, tak je to nekde po ceste, jestli budou svitit, tak to chce jen novy spinac. 
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
| 6.11.06, 16:55 |
|
 |
|
Kikan
|
S největší pravděpodobností je to ten spínač. Nedávno sem ho taky měnil - měl jsem uhňitý kontakt.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
| 6.11.06, 17:41 |
|
 |
|
TH
|
Mě se po výměně spínače stalo to, že po zařazení zpátečky mi to vyhodí pojistku 
_________________ Renault R19 1,8S RT 65kW LPG
Škoda Favorit 136LS LPG fkorozi - ta už je minulostí:o)
|
| 6.11.06, 20:02 |
|
 |
|
Kikan
|
Někde ti to probíjí na kostru. Nebo vadný spínač, i když to je málo pravděpodobné, ale může být.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
| 6.11.06, 20:15 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kikan píše: Někde ti to probíjí na kostru. Nebo vadný spínač, i když to je málo pravděpodobné, ale může být.
jestli je polskej tak bych se tomu vůbec nedivil
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 6.11.06, 20:18 |
|
 |
|
Mike.M
|
 Re: Zpateckova svetla
Pokud budes kupovat a menit, tak dej pozor bo ti vytece prevodovy olej. kup k tomu hned i 2 tesneni. ja kupil jedno a pak pri dotazeni mi to porad svitilo i za jizdy. tak sem jej trosku odkroutil, ale za pulrok sem prisel o polovinu naplne oleje v prevodovce, tak sem kupil jeste jednu a dolil a mam klid.
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
| 7.11.06, 15:32 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|