|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Zapojení autorádia s iso konektorem
Autor |
Zpráva |
Kloubinho
|
Zapojení autorádia s iso konektorem
Prosím o zapojení autorádia s iso konektorem do auta Škoda Favorit,rok v.92
díky
|
16.2.06, 17:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Chceš vědět co máš kam připojit, nebo zapojení ISO konektoru?
|
16.2.06, 18:28 |
|
|
Kloubinho
|
Chci vědet co kam mám zapojit.Díky moc
|
16.2.06, 18:59 |
|
|
vopaje
|
Podrobný popis je v hlavním menu - elektrika - ISO konektor.
napájecí konektor
vývod A4 - stálé napětí /pojistková skřín šroub pro kabel.oko č.30/
vývod A5 - vývod pro napájení /+12V/ - předzesilovač antény /nezatěžovat velkým proudem/
vývod A7 - přívod při zap. klíčku č15 /připojit na spín. skřínku
vývod A8 - ukostření /kabelové oko pod šroub/
repro konektor
jednoduché,zapojit podle popisu, -jen dodržet fázování reproduktorů a to je -plusová značka na plusovou a mín. na mínusovou.
|
16.2.06, 20:15 |
|
|
Nepér
|
Já už sice s Kloubinhem komunikuju přes mail, ale ještě doplním, někdy je prohozeno A4 za A7, jinak trvalé napájení i zem mám taženou přímo od baterky (ale já jsem hifista ).
|
16.2.06, 20:26 |
|
|
vopaje
|
Ano,ale toto už řeší někteří výrobci autorádii přehozením klemy,nebo pojistky v rádiu.Proto je dost důležité číst návody k rádiu.
Nepére -fandím a držím palec nahoru.čus
|
16.2.06, 20:54 |
|
|
vopaje
|
Myslel jsem to HIFI,jsme na stejné frekvenci.čus
|
16.2.06, 22:00 |
|
|
Kloubinho
|
Prosím o pomoc,koupil jsem si nové autorádio a zapojil jsem ho podle návodu A4 na +baterky,A7 na spínací skříňku,A8 na kostru.Ale rádio my jde jenom při vypnutém zapalování,při otočení klíčku se rádio vypne,nevíte někdo co stim.díky moc
|
2.3.06, 17:38 |
|
|
vopaje
|
Kloubinho píše: Prosím o pomoc,koupil jsem si nové autorádio a zapojil jsem ho podle návodu A4 na +baterky,A7 na spínací skříňku,A8 na kostru.Ale rádio my jde jenom při vypnutém zapalování,při otočení klíčku se rádio vypne,nevíte někdo co stim.díky moc
Co radí návod k zapojení?? Není za ISO konektorem propoj na žlutý a červený drát ?? A na rádiu není volitelná klema /propoj/. Koukni - napiš. čus
|
2.3.06, 19:35 |
|
|
Nepér
|
tady bych to uzavřel, odpověděl jsem na to v příspěvku "zapojení autorádia" sem už raději nikdo nic nepište...
|
2.3.06, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|