|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Autor |
Zpráva |
LUCAS
|
výměna poloosy
zdravím. vymenil jsem poloosu, mezi prevodovku a to víčko ve kterem jsou vymezovaci podlozky jsem dal jedno tesneni a mezi ten plech z polonapravy a to víčko jsem dal taky jedno tesneni. dotahl a polonaprava se vubec nechtela hnout zadnym smerem. premyslel jsem a prisel jsem na to ze miska v polonaprave a to vicko jsou na sobe moc natesno, tak jsem mezi vicko a plech na polonaprave dal vic tech tesneni abych udelal veci mezeru a uz se to hejbe, ale jeste to jde trochu ztuha. zatim tam neni olej, ale doufam ze az tam bude tak to bujde jeste lepe. ale chci se zeptat na vas nazor co si o tom myslite? nebo jak byste to resili vy.
|
13.11.08, 19:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
suri
|
dát otlko tesneni aby nohavica nemala axialnu volu
|
13.11.08, 19:24 |
|
|
LUCAS
|
suri píše: dát otlko tesneni aby nohavica nemala axialnu volu
no práveže nemá, jde to ztuha.
|
13.11.08, 19:36 |
|
|
spartra
|
dej jěště jedno, nebo mezi těsnění silikon
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
13.11.08, 19:46 |
|
|
LUCAS
|
spartra píše: dej jěště jedno, nebo mezi těsnění silikon
uz jich tam mam 5 bez silikonu. no ale asi mi nezbyde nic jineho nez dat jeste jedno
|
13.11.08, 19:52 |
|
|
suri
|
tak daj este
este daj su tenke a hrube
|
13.11.08, 19:58 |
|
|
spartra
|
jaký dáváš dělaj se 0,2 a 0,5,,
jiank sem to dělal nedávno, já tam nemám žádnou jen silikon.
|
13.11.08, 19:58 |
|
|
LUCAS
|
spartra píše: jaký dáváš dělaj se 0,2 a 0,5,, jiank sem to dělal nedávno, já tam nemám žádnou jen silikon.
no myslim ze to bude 0,2 protoze 0,5 to rozhodne nema. kdyz jsem to sundaval tak tam byly myslim 3 nebo 4 a slo to krasne. nechapu proc ted to nejde a jde to ztuha. tedka to neni moc od oleje, ale to precenemuze delat tak moc ten olej ne?
|
13.11.08, 20:01 |
|
|
spartra
|
postup znáš? nahodíš těsnění, nohavici, víčko na 3 šrouby po 180 stupních, zatáhneš, zkoušíš vůle jak axiální tak na kejvání
olejem to nebude
|
13.11.08, 20:08 |
|
|
LUCAS
|
spartra píše: postup znáš? nahodíš těsnění, nohavici, víčko na 3 šrouby po 180 stupních, zatáhneš, zkoušíš vůle jak axiální tak na kejvání olejem to nebude
jasny. to jsem si precetl v knizce. taky je tam napsany ze kdy to jde ztuha mam pridat jedno tesneni. a tak jsem to delal, jenze uz jich tam mam 5 coz se mi zda moc, ale jiny zpusob jak to vyresit zrejme neni. ta axialni vule je dovnitr a ven, je to tak? no a na kejvani to jde ztuha no, proste jeste budu muset hodit jedno tesneni. jinak nevim
|
13.11.08, 20:16 |
|
|
spartra
|
axíalní ano tam a ven v ose
|
13.11.08, 20:33 |
|
|
LUCAS
|
spartra píše: axíalní ano tam a ven v ose
jo, ja si jen nebyl uplne jistej jestli je to ono. no axialni vuli to nema. zitra s tim musim jeste neco provést. zítra to musí jezdit prostě.
|
13.11.08, 20:40 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
No... s tim sem se taky raz vysekal... nedotahuj to co to da.... Trebas utahni a pul otacky vrat... a hlavne OCISTI PORADNE TY POLOKULE
|
13.11.08, 22:02 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak vec se ma tak, ze kdyz to utahnes, ma nohavice zustat v poloze do jake ji nahnes,ale zaroven nesmi klast velky odpor proti posunuti do iny polohy.jinak mezi tlusty zelezo a prevodovku patri jedno TENKE tesneni a mezi zelezo a plech nohavice prijde jedno TLUSTE a melo by to byt ok. zaklad je pouzit a tenke a popr, na to tluste pridat jedno tenke..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
14.11.08, 21:42 |
|
|
LUCAS
|
Kachnis píše: tak vec se ma tak, ze kdyz to utahnes, ma nohavice zustat v poloze do jake ji nahnes,ale zaroven nesmi klast velky odpor proti posunuti do iny polohy.jinak mezi tlusty zelezo a prevodovku patri jedno TENKE tesneni a mezi zelezo a plech nohavice prijde jedno TLUSTE a melo by to byt ok. zaklad je pouzit a tenke a popr, na to tluste pridat jedno tenke..
super. tak presne tak to mam. akorat mam 1 tesneni mezi tim zelezem a prevodovkou a 6 tesneni mezi zelezem a plechem od nohavice. a je to akorat jak rikas ze to ma byt. zitra jeste hodim manzetu na tu nohavicu, nasadim buben a kolo, naliju olej a je to. ale je to celkem makacka nez se to vsechno udela. samozrejme mi tam nesla dat pruzina tak jsem ji musel stahnout stahovakem kterej jsem pak nemohl vyndat ale nejak jsem si poradil nakonec...
|
14.11.08, 22:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|