Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 výměna poloosy 
Autor Zpráva

Příspěvek výměna poloosy
zdravím. vymenil jsem poloosu, mezi prevodovku a to víčko ve kterem jsou vymezovaci podlozky jsem dal jedno tesneni a mezi ten plech z polonapravy a to víčko jsem dal taky jedno tesneni. dotahl a polonaprava se vubec nechtela hnout zadnym smerem. premyslel jsem a prisel jsem na to ze miska v polonaprave a to vicko jsou na sobe moc natesno, tak jsem mezi vicko a plech na polonaprave dal vic tech tesneni abych udelal veci mezeru a uz se to hejbe, ale jeste to jde trochu ztuha. zatim tam neni olej, ale doufam ze az tam bude tak to bujde jeste lepe. ale chci se zeptat na vas nazor co si o tom myslite? nebo jak byste to resili vy.

13.11.08, 19:08
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
dát otlko tesneni aby nohavica nemala axialnu volu

13.11.08, 19:24

Příspěvek 
suri píše:
dát otlko tesneni aby nohavica nemala axialnu volu

no práveže nemá, jde to ztuha.

13.11.08, 19:36
Profil ICQ

Příspěvek 
dej jěště jedno, nebo mezi těsnění silikon

13.11.08, 19:46

Příspěvek 
spartra píše:
dej jěště jedno, nebo mezi těsnění silikon

uz jich tam mam 5 bez silikonu. no ale asi mi nezbyde nic jineho nez dat jeste jedno

13.11.08, 19:52
Profil ICQ

Příspěvek tak daj este
este daj su tenke a hrube

13.11.08, 19:58

Příspěvek 
jaký dáváš dělaj se 0,2 a 0,5,,
jiank sem to dělal nedávno, já tam nemám žádnou jen silikon.

13.11.08, 19:58

Příspěvek 
spartra píše:
jaký dáváš dělaj se 0,2 a 0,5,,
jiank sem to dělal nedávno, já tam nemám žádnou jen silikon.

no myslim ze to bude 0,2 protoze 0,5 to rozhodne nema. kdyz jsem to sundaval tak tam byly myslim 3 nebo 4 a slo to krasne. nechapu proc ted to nejde a jde to ztuha. tedka to neni moc od oleje, ale to precenemuze delat tak moc ten olej ne?

13.11.08, 20:01
Profil ICQ

Příspěvek 
postup znáš? nahodíš těsnění, nohavici, víčko na 3 šrouby po 180 stupních, zatáhneš, zkoušíš vůle jak axiální tak na kejvání
olejem to nebude

13.11.08, 20:08

Příspěvek 
spartra píše:
postup znáš? nahodíš těsnění, nohavici, víčko na 3 šrouby po 180 stupních, zatáhneš, zkoušíš vůle jak axiální tak na kejvání
olejem to nebude

jasny. to jsem si precetl v knizce. taky je tam napsany ze kdy to jde ztuha mam pridat jedno tesneni. a tak jsem to delal, jenze uz jich tam mam 5 coz se mi zda moc, ale jiny zpusob jak to vyresit zrejme neni. ta axialni vule je dovnitr a ven, je to tak? no a na kejvani to jde ztuha no, proste jeste budu muset hodit jedno tesneni. jinak nevim

13.11.08, 20:16
Profil ICQ

Příspěvek 
axíalní ano tam a ven v ose :lol:

13.11.08, 20:33

Příspěvek 
spartra píše:
axíalní ano tam a ven v ose :lol:

jo, ja si jen nebyl uplne jistej jestli je to ono. no axialni vuli to nema. zitra s tim musim jeste neco provést. zítra to musí jezdit prostě.

13.11.08, 20:40
Profil ICQ

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
No... :-D s tim sem se taky raz vysekal... nedotahuj to co to da.... Trebas utahni a pul otacky vrat... a hlavne OCISTI PORADNE TY POLOKULE

13.11.08, 22:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
tak vec se ma tak, ze kdyz to utahnes, ma nohavice zustat v poloze do jake ji nahnes,ale zaroven nesmi klast velky odpor proti posunuti do iny polohy.jinak mezi tlusty zelezo a prevodovku patri jedno TENKE tesneni a mezi zelezo a plech nohavice prijde jedno TLUSTE a melo by to byt ok. zaklad je pouzit a tenke a popr, na to tluste pridat jedno tenke..

http://kachnis.techsajt.cz

14.11.08, 21:42
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Kachnis píše:
tak vec se ma tak, ze kdyz to utahnes, ma nohavice zustat v poloze do jake ji nahnes,ale zaroven nesmi klast velky odpor proti posunuti do iny polohy.jinak mezi tlusty zelezo a prevodovku patri jedno TENKE tesneni a mezi zelezo a plech nohavice prijde jedno TLUSTE a melo by to byt ok. zaklad je pouzit a tenke a popr, na to tluste pridat jedno tenke..

super. tak presne tak to mam. akorat mam 1 tesneni mezi tim zelezem a prevodovkou a 6 tesneni mezi zelezem a plechem od nohavice. a je to akorat jak rikas ze to ma byt. zitra jeste hodim manzetu na tu nohavicu, nasadim buben a kolo, naliju olej a je to. ale je to celkem makacka nez se to vsechno udela. samozrejme mi tam nesla dat pruzina tak jsem ji musel stahnout stahovakem kterej jsem pak nemohl vyndat ale nejak jsem si poradil nakonec...

14.11.08, 22:31
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]