Autor |
Zpráva |
Thobiash
|
ferrari píše: Thobiash píše: To Ferrari: nemyslím, že by byl problém v těch tvejch navohejbanejch trubkách-viděl jsem horší-spíš myslim, že bude problém uvnitř. Celej 120kovej vejfuk je jedno velký dusítko-pokud ho nemáš upravenej vevnitř, což ale nepíšeš...Ukázal bych ti můj "výrobek", ale nemám digifoťák-až po vánocích ... Hm, ja si ale myslím, že na tak krátkej trase plynov ťažko dosiahnuť veľký prietok pri nízkej hladine hluku. Ja chcem ticho v aute a zároveň neprovokovať "kámošov v zelenom"...uvidím, časom budem možno riešiť...
Sakra škoda, že nemám foto-dělal jsem si klasickej průchoďák normálních rozměrů z trubky průměr 50mm a vycpal ho skelným vláknem. To víš, že to nejni zvuk origo120kovýho vejfuku, ale bordel to nedělá-leda nad 4000 otáček...Fakt to ale pomohlo-ten motor "dejchá" podstatně líp a je to při jízdě hodně znát. S vejfukama jsem hodně laboroval a zkoušim různý dál (sice do jiný škůdky ale to je jedno), tak mám už pár poznatků. Ještě mě napadlo s tou provokací fíků, co nějakej s atestem, abys jim zacpal hubu?
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
12.11.06, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jizíček
|
Thobiash píše: ferrari píše: Thobiash píše: To Ferrari: nemyslím, že by byl problém v těch tvejch navohejbanejch trubkách-viděl jsem horší-spíš myslim, že bude problém uvnitř. Celej 120kovej vejfuk je jedno velký dusítko-pokud ho nemáš upravenej vevnitř, což ale nepíšeš...Ukázal bych ti můj "výrobek", ale nemám digifoťák-až po vánocích ... Hm, ja si ale myslím, že na tak krátkej trase plynov ťažko dosiahnuť veľký prietok pri nízkej hladine hluku. Ja chcem ticho v aute a zároveň neprovokovať "kámošov v zelenom"...uvidím, časom budem možno riešiť... Sakra škoda, že nemám foto-dělal jsem si klasickej průchoďák normálních rozměrů z trubky průměr 50mm a vycpal ho skelným vláknem. To víš, že to nejni zvuk origo120kovýho vejfuku, ale bordel to nedělá-leda nad 4000 otáček...Fakt to ale pomohlo-ten motor "dejchá" podstatně líp a je to při jízdě hodně znát. S vejfukama jsem hodně laboroval a zkoušim různý dál (sice do jiný škůdky ale to je jedno), tak mám už pár poznatků. Ještě mě napadlo s tou provokací fíků, co nějakej s atestem, abys jim zacpal hubu?
nechtel by jsi mi taky nejakej udelat ... kamos rika ze mam zvuk jak š110
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
12.11.06, 21:19 |
|
|
ferrari
|
Sakra škoda, že nemám foto-dělal jsem si klasickej průchoďák normálních rozměrů z trubky průměr 50mm a vycpal ho skelným vláknem. To víš, že to nejni zvuk origo120kovýho vejfuku, ale bordel to nedělá-leda nad 4000 otáček...Fakt to ale pomohlo-ten motor "dejchá" podstatně líp a je to při jízdě hodně znát. S vejfukama jsem hodně laboroval a zkoušim různý dál (sice do jiný škůdky ale to je jedno), tak mám už pár poznatků. Ještě mě napadlo s tou provokací fíků, co nějakej s atestem, abys jim zacpal hubu?[/quote]
Hi-hi, čo ich bude po atestoch, keď zistia, že mám Favo motor v 125ke?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
12.11.06, 21:26 |
|
|
Thobiash
|
ferrari píše: Sakra škoda, že nemám foto-dělal jsem si klasickej průchoďák normálních rozměrů z trubky průměr 50mm a vycpal ho skelným vláknem. To víš, že to nejni zvuk origo120kovýho vejfuku, ale bordel to nedělá-leda nad 4000 otáček...Fakt to ale pomohlo-ten motor "dejchá" podstatně líp a je to při jízdě hodně znát. S vejfukama jsem hodně laboroval a zkoušim různý dál (sice do jiný škůdky ale to je jedno), tak mám už pár poznatků. Ještě mě napadlo s tou provokací fíků, co nějakej s atestem, abys jim zacpal hubu? Hi-hi, čo ich bude po atestoch, keď zistia, že mám Favo motor v 125ke?[/quote]
Někde jsem to tu psal-mám Formaňáckej bovden otvírání pátejch dveří schovaná páčka otvírání zadní haubny pod sedačkou řidiče a tu origo za zadníma dveřma jsem tam nechal s jako "ruplým lankem" . Doufám že na fórum nechoděj fíci . A když máš tu vanu 120, tak polda může nakouknout pod zadní čelo a vidí:.......................120....no. . To je recept jednoho týpka z Trutnova, co dává hustý motory do Š100-Rapid .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
12.11.06, 21:43 |
|
|
elegant
|
Som našiel lepšiu fotku výfuku, akého som myslel.
Neviem, či si ma vtedy pochopil
Vraj na jednej Lade určenej na Rallye predĺžili výfuk eséčkami pod celým autom a výkon stúpol.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
21.11.06, 16:36 |
|
|
|