Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 cívka ??? 
Autor Zpráva

Příspěvek cívka ???
ahoj všem,chtěl bych se zeptat,mám škodu rapid s motorem z favoritu a to mi cca 3 roky stálo před barákem...mno tak jsem se potom rozhodl že ho skusím dát do kupy,Zkusil jsem to nahohit, mno a zjistil jsem že mi nebere pumpa,mno tak jsem profoukl hadičku mno a ta už je taky v cajku.začalo to startovat,řekl jsem si paráda . mno a asi po týdnu jsem stím chtěl odjet a zase mi to nestartovalo ale pumpa brala normálně...ale našel jsem další problém.zkoušel jsem startovat ale pořád nic motor a startét se normálně točí.tak jsem šel zkontrolovat jestli hází jiskru , a zjistil jsem že né.poradtě mi prosím někdo.... :)

6.12.08, 22:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Jaké tam máš zapalování? Favo nebo klasické?

6.12.08, 22:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
je tam klasické rapidacké.

7.12.08, 08:19
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Tak zkontroluj, zda máš přívod + na cívce, zda je v rozdělovači dobrý odtrh kontaktů, zda kontakty spínají... Pro začátek.

7.12.08, 08:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Oki kouknu se a ještě bych se chtěl zeptat jestli newíš kam vede modrej kabílek od zapalování,jelikoš jsem zjistil že mi tam ted jentak visí u pedálů.Tak jestli není taky nějaký důležitý

7.12.08, 10:25
Profil ICQ

Příspěvek 
Modrý kabel od cívky? To je pro otáčkoměr. Jeho odpojení (není-li zkratován na kostru) nemá na zapalování vliv

7.12.08, 10:42

Příspěvek 
oki díky za rady už mi to hází jiskru byl vypojený nějaký žlutý kabel na cívce,ale už zase mi to nestartuje a nemá ani snahu tentokrát mi asi nejedu pumpa to je hrazný auto :-D

7.12.08, 13:56
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]