Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 23:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 unik vzduchu 
Autor Zpráva

Příspěvek unik vzduchu
na autě pozoruju divny jev...při koupi mělo skoro vyfukle leve zadni kolo, dofukal sem , po koupi sem po tydnu koupil zimaky.....opět se na te leve straně zadu tak za tyden klesne tlak na polovinu.....zkusil sem tam hodit rezervu a to same...jinak všude všechy v poho.....mám jenom smůlu na kola nebo to může něco způsobovat ?

28.12.08, 21:10
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
to je dost podezrele, skoro jako by ti to nejaky parchant odpoustel

28.12.08, 21:12
Profil ICQ

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
Bud ti to nekdo vypousti nebo... nemas tam co parkujes nejaky binec na zemi?

28.12.08, 21:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no tak parkuju na verejnem parkovisti, u mlade nebo pred praci....jezdil sem tak samo i s fotrikovym fackem a nikdy nic.....ze by mi to nekdo odpoustel to se mi nezda protoze to neni trebav jeden den ale dost postupne....kdyztak to zkusim dofoukat a kazdy den merit a sledovat....ale je mi to asi na prd....jak rikam na trech ruznych kolach to delalo...zkusim jeste prehodit na te leve strane predni+ zadni kolo a uvidim co to zrobi....

28.12.08, 21:17
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
vem to kolo a celý ho hod do vody :wink:

28.12.08, 21:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:

Nejdřív ale budeš muset vysekat díru do ledu :wink:

28.12.08, 21:20

Příspěvek 
Sadra17 píše:

nj to bych rad ale jak rikam kdyz tam dam jiny tak to dela taky

28.12.08, 21:22

Příspěvek 
jo něco podobnyho jsem měl taky na autě a po dlouhym pátrání jsem zjistil že mám prasklej plastovej podběh a ten mi na nějakých nerovnostech na cestě proděraví plášť, sice jen nepatrně ale když jsem už měnil třeti kolo tak se mi to zdálo podezřeli tak jsem to pořádně prohlídl, a zjistiljsem že to bude asi tim, tak jsem podběh urval a od té doby je klid :lol:

29.12.08, 00:29

Příspěvek 
Milan Koukal píše:
jo něco podobnyho jsem měl taky na autě a po dlouhym pátrání jsem zjistil že mám prasklej plastovej podběh a ten mi na nějakých nerovnostech na cestě proděraví plášť, sice jen nepatrně ale když jsem už měnil třeti kolo tak se mi to zdálo podezřeli tak jsem to pořádně prohlídl, a zjistiljsem že to bude asi tim, tak jsem podběh urval a od té doby je klid :lol:

tak to jako drsne nechapu....jakoze ti ten plastak prodrel pneumatiku? dyt to musi byt rana jak z dela a guma v prdeli....jako uz sem videl hafo pneu od blbecku, co jezdi do platna a pak jim ta guma streli a teda musim rict, ze byli radi ze to prezili....ale jako ze by plastovej podbeh byl ostrejsi a prorezal gumu za jizdy?? to bych spis veril tomu, ze ta guma ohobluje ten plast...
nic ve zlym, ale to cos tu napsal, tak je pro me neuveritelne

29.12.08, 00:57
Profil ICQ

Příspěvek 
mne tiež na letných jedno kolo púšťalo, na zimných tiež, ale opravil som to tým dojazdovým sprejom, je to akási pena - od vtedy to drží....

ale najprv pozri dôkladne dezén či tam nieje nejaký klinec, alebo šroub, vtedy to nemá význam takto opravovať...

na letnom som našiel trčať akýsi drôt takže to musím dať spraviť....

29.12.08, 08:54

Příspěvek 
Já mám zase smůlu na pravé zadní kolo, z letnního pláště jsem vytáhnul za léto dva hřebíky, naštěstí to nebylo skrz. Manželce jsem jeden vytáhl a když vytahuju druhej, tak to dost podezřele syčí. Budu s tím muset do jara na zalepení.

29.12.08, 11:02
Junior TW team

Příspěvek 
No ja bych uplne nezahazoval napad, ze ti to nekdo upousti. Ale pokud ne problem nebude evidentne na kole samotnem, jako spis na vsem ostatnim. Ted me fakt moc nenapada cim by to mohlo byt ale shodil bych kolo a koukal bych, co by kde mohlo vadit a tak. Jestli by to nemohla byt nejaka spatna geometrie treba, ze se ti v zatackach trochu odtahne pneu a utece nebo ze kdyz parkujes tak ze se ti povede oprit bok pneu o obrubnik...

29.12.08, 12:29

Příspěvek 
michalkatka píše:
mne tiež na letných jedno kolo púšťalo, na zimných tiež, ale opravil som to tým dojazdovým sprejom, je to akási pena - od vtedy to drží....

ale najprv pozri dôkladne dezén či tam nieje nejaký klinec, alebo šroub, vtedy to nemá význam takto opravovať...

na letnom som našiel trčať akýsi drôt takže to musím dať spraviť....

Michal, a ktorý typ spreju si presne použil? A koľko si ho nastriekal do kolesa? Či všetok do jedného kolesa?

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.12.08, 17:09

Příspěvek 
Majlanky píše:
No ja bych uplne nezahazoval napad, ze ti to nekdo upousti. Ale pokud ne problem nebude evidentne na kole samotnem, jako spis na vsem ostatnim. Ted me fakt moc nenapada cim by to mohlo byt ale shodil bych kolo a koukal bych, co by kde mohlo vadit a tak. Jestli by to nemohla byt nejaka spatna geometrie treba, ze se ti v zatackach trochu odtahne pneu a utece nebo ze kdyz parkujes tak ze se ti povede oprit bok pneu o obrubnik...

Potom ale otázka, či Ti to spadá iba keď parkuješ doma, alebo kdekoľvek...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

31.12.08, 17:10

Příspěvek 
nedavno em dofoukal ale nestihal to kontrolovat.....v patek chci dofoukat, hodim do auta papir a prupisku a zkusim si to merit ...uvidim jestli to dela jen doma nebo u prace nebo pri jizde.....jeste me napadlo že když to je tabezdusovka jeslti to nemuze byt blbe uchycene, nevim presne jak tam ten vzduch drzi a ze to treba v zatackach unika....nicmene kdyz neni plast poskozeny, hrebik ani nic podobneho sem tam nenasel, tak to v pneuservise asi zpravi ze ? kdyztak reknu at daj novy lentilek a znovu tam prijebou tu gumu....

31.12.08, 17:19
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další