Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28.11.24, 22:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 central 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
salomen píše:
4x??????

Sem to promazal ... 4x to samy :)

http://lamer.cz/quotes/show/11744

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

26.7.08, 11:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Zdravim vas,
mam podobny problem,kupil som si central na DO na 4 dvere,uz je namontovany a funguje ok,az na blinkre.
Mam tam vyvod z RJ centralu na blinkre,ktory sa rozdvojuje a je na nom + (pri otvoreni jeden inpulz a pri zavreti 2 inpulzy)
Skusal som to na ziarovke a funguje to ale neviem kde a ako to zapojit do Favorita 93
Pekne dakujem za rady.

4.1.09, 14:15
Profil ICQ

Příspěvek 
acheron21 píše:
Zdravim vas,
mam podobny problem,kupil som si central na DO na 4 dvere,uz je namontovany a funguje ok,az na blinkre.
Mam tam vyvod z RJ centralu na blinkre,ktory sa rozdvojuje a je na nom + (pri otvoreni jeden inpulz a pri zavreti 2 inpulzy)
Skusal som to na ziarovke a funguje to ale neviem kde a ako to zapojit do Favorita 93
Pekne dakujem za rady.

ja sem udelal peknou prasarnu jak mas ten panels vystraznejma a s foukanim tak to sem vyndal nasel sem tam dratky co vedou k blinkrum a tam sem to na tvrdo pripichnul je to prasrna ale funguje to:)

4.1.09, 14:22

Příspěvek 
takze to ide v pohode aj tak????
a co ked zapnes vystrazne?neblbne to?

4.1.09, 15:14
Profil ICQ

Příspěvek 
acheron21 píše:
takze to ide v pohode aj tak????
a co ked zapnes vystrazne?neblbne to?

neblbne vsechno v pohode mam to tak dlouho a v poho

4.1.09, 18:31
Hluchoň

Příspěvek 
my jsme to takhle nejaky vymejsleli s kamosem na stosestku a mlaskli jsme tam pro sichr diody

4.1.09, 18:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Nechci zakladat nove tema.... mam problem s RJ centralu .... puvodne byl central bez DO a vse fungovalo jak ma. Po pridani dalky se nejdriv posralo otevirani a zavirani vsech dveri klickem a fungovalo pouze na dalku, nevadilo mi to do teto doby, ze nefunguje ani dálka. V RJ dalky cvakne, takze impuls dava, ale RJ puvodni neodemkne ani nezamkne dvere. Nejak si nevim rady, jestli odesla puvodni RJ?.... Napadlo me snad jen koupit novou RJ a tu dalku co tam mam ted prodat

4.1.09, 19:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
a kdyz dalku odpojis od centralu (proste puvodni stav) tak ti central pracuje ?

4.1.09, 19:53
Profil ICQ

Příspěvek 
Zitra nebo pozitri mi maji prijit nove budiky, takze vyzkousim pri vymene... dik za tip

4.1.09, 20:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Pokud by byla RJ v prdeli, slo by napojit toto zarizeni na stavajici motorky? http://www.aukro.cz/item519180455_cenova_bomba_centralni_zamykani_zaruka_3roky.html

5.1.09, 18:11
Profil ICQ

Příspěvek 
aby som nezakladal novy topic mam ties problem s mojim centralom :D:D nedavno zapojeny fungovalo setko ok... prisli mrazy a rano ked idem k autu ide otvorit na dialku ale ked chcem zamknut alarm sa zapne ale central nezamkne :D:D ked sa auto zahreje ( aj interier) vsetko je v poriadku aj odomknem aj zamknem :D minule sa mi dokonca stalo ze ked som otvoril na dialku central sa otvoril a hned aj zabrel a takto mi to robilo dokolo po 20tivh minutach ok:D je to nejaky nepodarok ale nieco som zle zapojil_? :D:D:D v tych kabloch mam momentalne dost misung 8)

7.1.09, 15:13
Hluchoň

Příspěvek 
já mám tenhle tip :

jestli na slovensku taky mrzne, ta máš možná zámky plný ledu, tak s tím ty motorky nemusej mít sílu hnout a po jízdě když se to zahřeje tak už top jede, ale to jen povolí voda, ale nevyshcne...

7.1.09, 22:33
Profil ICQ

Příspěvek 
to v kabloch nebude,ja by som tiez povedal ze to budu len zamrznute zamky
a to ze sa odomklo a hned aj zamklo bude ASI tym ze bud na vodicovych alebo na spolujazdcovych dverach(zalezi aky mas central,ci su 5vodicove serva na oboch dverach alebo len na vodicovych)sa neotvoril a ten aj hned zamkol tie ktore mozno otvoril prvy inpulz
ale to len dohad :)

7.1.09, 22:41
Profil ICQ

Příspěvek 
Měl bych dotaz, namontoval jsem si centrál do fava r.v. 1992 vše funguje jak má ...jen nevím jak zapojit aby mi blikaly směrová světla.... z ŘJ mi vedou dva dráty... u kterých je v návodu napsáno směrová světla jinak nic,...zkoušel jsem je připojit připojit přes diody na přerušovač a ale bez úspěchu ...blikala jen leva strana směrových světel opravdu netuším proč:-( může mi někdo poradit kam přesně je připojit?děkuji

8.2.09, 14:40

Příspěvek 
jetobida píše:
Měl bych dotaz, namontoval jsem si centrál do fava r.v. 1992 vše funguje jak má ...jen nevím jak zapojit aby mi blikaly směrová světla.... z ŘJ mi vedou dva dráty... u kterých je v návodu napsáno směrová světla jinak nic,...zkoušel jsem je připojit připojit přes diody na přerušovač a ale bez úspěchu ...blikala jen leva strana směrových světel opravdu netuším proč:-( může mi někdo poradit kam přesně je připojit?děkuji

najlešie na vypínači výstražných svetiel nájsť tie dva ktoré idú priamo na smerovky a pripojiť to tam...

8.2.09, 14:49
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další