Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.7.08, 11:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
acheron21
|
Zdravim vas,
mam podobny problem,kupil som si central na DO na 4 dvere,uz je namontovany a funguje ok,az na blinkre.
Mam tam vyvod z RJ centralu na blinkre,ktory sa rozdvojuje a je na nom + (pri otvoreni jeden inpulz a pri zavreti 2 inpulzy)
Skusal som to na ziarovke a funguje to ale neviem kde a ako to zapojit do Favorita 93
Pekne dakujem za rady.
|
4.1.09, 14:15 |
|
|
tydak
|
acheron21 píše: Zdravim vas, mam podobny problem,kupil som si central na DO na 4 dvere,uz je namontovany a funguje ok,az na blinkre. Mam tam vyvod z RJ centralu na blinkre,ktory sa rozdvojuje a je na nom + (pri otvoreni jeden inpulz a pri zavreti 2 inpulzy) Skusal som to na ziarovke a funguje to ale neviem kde a ako to zapojit do Favorita 93 Pekne dakujem za rady.
ja sem udelal peknou prasarnu jak mas ten panels vystraznejma a s foukanim tak to sem vyndal nasel sem tam dratky co vedou k blinkrum a tam sem to na tvrdo pripichnul je to prasrna ale funguje to:)
|
4.1.09, 14:22 |
|
|
acheron21
|
takze to ide v pohode aj tak????
a co ked zapnes vystrazne?neblbne to?
|
4.1.09, 15:14 |
|
|
tydak
|
acheron21 píše: takze to ide v pohode aj tak???? a co ked zapnes vystrazne?neblbne to?
neblbne vsechno v pohode mam to tak dlouho a v poho
|
4.1.09, 18:31 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
my jsme to takhle nejaky vymejsleli s kamosem na stosestku a mlaskli jsme tam pro sichr diody
|
4.1.09, 18:36 |
|
|
Xfanthom
|
Nechci zakladat nove tema.... mam problem s RJ centralu .... puvodne byl central bez DO a vse fungovalo jak ma. Po pridani dalky se nejdriv posralo otevirani a zavirani vsech dveri klickem a fungovalo pouze na dalku, nevadilo mi to do teto doby, ze nefunguje ani dálka. V RJ dalky cvakne, takze impuls dava, ale RJ puvodni neodemkne ani nezamkne dvere. Nejak si nevim rady, jestli odesla puvodni RJ?.... Napadlo me snad jen koupit novou RJ a tu dalku co tam mam ted prodat
|
4.1.09, 19:04 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a kdyz dalku odpojis od centralu (proste puvodni stav) tak ti central pracuje ?
|
4.1.09, 19:53 |
|
|
Xfanthom
|
Zitra nebo pozitri mi maji prijit nove budiky, takze vyzkousim pri vymene... dik za tip
|
4.1.09, 20:08 |
|
|
Xfanthom
|
|
5.1.09, 18:11 |
|
|
donek
|
aby som nezakladal novy topic mam ties problem s mojim centralom :D nedavno zapojeny fungovalo setko ok... prisli mrazy a rano ked idem k autu ide otvorit na dialku ale ked chcem zamknut alarm sa zapne ale central nezamkne :D ked sa auto zahreje ( aj interier) vsetko je v poriadku aj odomknem aj zamknem minule sa mi dokonca stalo ze ked som otvoril na dialku central sa otvoril a hned aj zabrel a takto mi to robilo dokolo po 20tivh minutach ok:D je to nejaky nepodarok ale nieco som zle zapojil_? :D:D v tych kabloch mam momentalne dost misung
|
7.1.09, 15:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já mám tenhle tip :
jestli na slovensku taky mrzne, ta máš možná zámky plný ledu, tak s tím ty motorky nemusej mít sílu hnout a po jízdě když se to zahřeje tak už top jede, ale to jen povolí voda, ale nevyshcne...
|
7.1.09, 22:33 |
|
|
acheron21
|
to v kabloch nebude,ja by som tiez povedal ze to budu len zamrznute zamky
a to ze sa odomklo a hned aj zamklo bude ASI tym ze bud na vodicovych alebo na spolujazdcovych dverach(zalezi aky mas central,ci su 5vodicove serva na oboch dverach alebo len na vodicovych)sa neotvoril a ten aj hned zamkol tie ktore mozno otvoril prvy inpulz
ale to len dohad
|
7.1.09, 22:41 |
|
|
jetobida
|
Měl bych dotaz, namontoval jsem si centrál do fava r.v. 1992 vše funguje jak má ...jen nevím jak zapojit aby mi blikaly směrová světla.... z ŘJ mi vedou dva dráty... u kterých je v návodu napsáno směrová světla jinak nic,...zkoušel jsem je připojit připojit přes diody na přerušovač a ale bez úspěchu ...blikala jen leva strana směrových světel opravdu netuším proč:-( může mi někdo poradit kam přesně je připojit?děkuji
|
8.2.09, 14:40 |
|
|
michalkatka
|
jetobida píše: Měl bych dotaz, namontoval jsem si centrál do fava r.v. 1992 vše funguje jak má ...jen nevím jak zapojit aby mi blikaly směrová světla.... z ŘJ mi vedou dva dráty... u kterých je v návodu napsáno směrová světla jinak nic,...zkoušel jsem je připojit připojit přes diody na přerušovač a ale bez úspěchu ...blikala jen leva strana směrových světel opravdu netuším proč:-( může mi někdo poradit kam přesně je připojit?děkuji
najlešie na vypínači výstražných svetiel nájsť tie dva ktoré idú priamo na smerovky a pripojiť to tam...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.2.09, 14:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|