Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19.6.26, 13:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Další
 Škoda Rapid 1,6 Turbo by Tunningkiller 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Mam odtaz jak se ti tam povedlo dat Turbodmychadlo???
mas nejaky postup???

8.1.09, 16:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
jarda š. píše:
správně to chápeš ,když máš zavřený ventil tak jsou hadice studený a teplá voda teče přes malou hadičku vzadu u motoru,až oteřeš tak teče teplá ale při běhu jsou pod tlakem,těžko říct jestli...teď nevim jaký tam máš hadice, myslim u toho topení nový nebo starý jedna hadice byla totiž z měkký pryže a šla normálně zmáčknout v ruce při natlakovanym chlazení(za běhu motoru a ohřátí)šla ta měká zmáčkout hůře(tlak)a ta druhá skoro vůbec byla toiž vyztužená textilií a pod tlakem byla jako beton. :)

Na chlazení jsou sériové hadice zatim sem neměl důvod je mněnit dokud netečou eska pasky nebo něco tak to rešit nebudu,, ta jedna je měkčí a ta druhá jak beton to potvrzuju dnes mrknu na ten ventil jestli je otevřenej nebo zavřenej jdu tam zachvílu:)

8.1.09, 16:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Houpal píše:
mas nejaky postup???

Postup žádnej néjni:) největší problém je sehnat dobrý turbo ,, udělat svody a spasovat z hlavou, zbytek je takové pohrávání z materiálem a vymejšlení,, jestli někdo chce mám v garáži ještě jedny příruby na turbo a hlavu jen navařit trubky ,vyleštit a doladit fortunkou a máte feldu turbo:) další největší problém mně čeká v nejbližší době,,a to doladit mapy v Řj

8.1.09, 16:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Tunningkiller píše:
Houpal píše:
mas nejaky postup???

Postup žádnej néjni:) největší problém je sehnat dobrý turbo ,, udělat svody a spasovat z hlavou, zbytek je takové pohrávání z materiálem a vymejšlení,, jestli někdo chce mám v garáži ještě jedny příruby na turbo a hlavu jen navařit trubky ,vyleštit a doladit fortunkou a máte feldu turbo:) další největší problém mně čeká v nejbližší době,,a to doladit mapy v Řj
Nečetl jsem všech 12 stran o ničem, ale dle mě to není jen o tom co píšeš. Jaký máš KP, snižoval jsi ho? Už jsi s tím jel? Videa co jsem koukal, jsou jen motor na volnoběh.

8.1.09, 16:51
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Tunningkiller píše:
Houpal píše:
mas nejaky postup???

Nečetl jsem všech 12 stran o ničem, ale dle mě to není jen o tom co píšeš. Jaký máš KP, snižoval jsi ho? Už jsi s tím jel? Videa co jsem koukal, jsou jen motor na volnoběh.

No jo tak to bylo kapku složitější ale člověku to teď po tom boji už nepřijde:),Kompresní poměr je sériovej,, stejně jak motor. Videa jsou na volnoběh protože předtím nebylo na co koukat teprv teď tam mám budík s informací plnícího tlaku a s novejma nápravama ten motor lze trošku prohnat... videa dodám ale až vopadne sníh a bude suchá silnice teď stim nejezdím jak je takovej bordel na silnicích... jede to daleko lépe s turbem je to úplně vo něčem jiném ale až se udělaj nový mapy a vačka tak budu snad konečně spokojenej:) Jinak motor by mněl vydžet něco přes 150 koní

8.1.09, 18:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Jinak to tím ventilem u topení nebylo asi budu muset vyměnit termostat a ten plast vo kterej se to vopírá a snad se to už začne zahřívat:) mrcha:)

8.1.09, 18:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Tož jsem vytáhl termostat s tim opernym natrubkem a vše je ok termostat otevira při 87 stupních,, asi to nebudu řešit tata říkal že je to tím že Vw 1,6 je celkově studenej motor a jestli tam je v okruhu 11 litru studenej kapaliny, tak než se to ohřeje:)

9.1.09, 20:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Zajímavej počin,jsem zvědavej na výsledek... :wink:

10.1.09, 15:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
TUNER. píše:
Zajímavej počin,jsem zvědavej na výsledek... :wink:

Ta tvoje kára se mi moc líbí fakt paráda RESPEKT:)

10.1.09, 21:57
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek ..
No tuningkiler nemôžem nesúhlasiť , ZELENKA sa lúbi aj mne +-
-aj tá slečinka :wink: /auto viac.

Renault Megane Scenik 1,9dt 1996
Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003

11.1.09, 04:05
Profil ICQ

Příspěvek 
TK: nemáš nakreslenou přírubu svodů na tu 1.6 ?

11.1.09, 12:06

Příspěvek 
no_-_name píše:
TK: nemáš nakreslenou přírubu svodů na tu 1.6 ?

Přírubu k hlavě nebo přírubu k turbu?Válej se mi v dílně jedny příruby s centimetrovýho plátu železa, mněli bejt prva z železa nakonec sem sehnal plát nerezi tak sem začal dělat všechno v nerezi:) jestli je chces můžu ti je poslat na dobírku:)

11.1.09, 19:15
Profil ICQ

Příspěvek 
jen tu hlavě.. kolik bys za ni orientačně chtěl ? Já teď vymejšlím nějaký nepraskající svody na 1.6 feldu. Nerez je nerez, ale jsem chudej student :) Ohýbačka trubek je mi k dispozici, jen by se hodil výkres... Asi to bude hodně laborování až bude teplo :)

11.1.09, 19:56

Příspěvek 
no_-_name píše:
jen tu hlavě.. kolik bys za ni orientačně chtěl ? Já teď vymejšlím nějaký nepraskající svody na 1.6 feldu. Nerez je nerez, ale jsem chudej student :) Ohýbačka trubek je mi k dispozici, jen by se hodil výkres... Asi to bude hodně laborování až bude teplo :)

Orijentačně skoro nic ,, páč jsou tam akorát 4 díry na svody a to ještě nevyfrézovaný chce to přesně spasovat, udělat dírky na štefty,, hafo práce,,ten nerez je dobrá věc ale strašně se teplem kroutí a je děsně tvrdej ,když sem na ně navařil ty větve k turbu tak se to skroutilo jak prase musel sem to pak upnout do soustruhu a srovnat ,, nevim jestli je ohýbačka to pravý řešení já si trubky nařezal jak sem potřeboval a pak svařil,, stejně mi to teplem a prvním testováním asi na dvou místech popraskalo normálně sem to zavařil Cockem a pohoda už nesleduju žádný problémy,, a ty chceš dělat svody proč?taky kůli turbíně nebo ti praskaj ty litinový popřípadě si chceš udělat svoje třeba na dva laufy?

11.1.09, 20:29
Profil ICQ

Příspěvek 
protože litinový praskaj a když koupím nový, nemám jistotu, že zas neprasknou. Každopádně mám v hlavě něco na styl těch, co jsou na http://speedpro.cz/vyfukove-svody-sport ... p-698.html Frézu na srovnání máme, soustruh taky... Děda má zámečnickou dílnu, takže tak... Tys ty trubky měl svařený z rovných kusů?

11.1.09, 20:34
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 416 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Další