Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Sadra17 píše: stokrát lepší než roomster Mozna visuelne, ale jinak je to na stejny brdo
to jo motory furt stejný , novej nevymyslí (asi je to na ně moc drahý) akorát mění kastle
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.12.06, 20:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale stejne sou to parchanti, kdyz reknou ze tam budou davat novy motory, ale budou to ty samy, akorat s vylepcenou ECU
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.12.06, 20:49 |
|
|
Nepér
|
No tak už!
http://www.novinky.cz/auto/skoda-predst ... d3m9f.html
Ale je to takový divný, předek ala Roomster se mi nelíbí, nejhezčí ze současných Škodovek je podle mně Octa II. (ou tů )
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.12.06, 11:16 |
|
|
Thobiash
|
No konečně dobrý fotky - mě se teda docela líbí i když ten zadek je, podle mě, hezčí než předek. Jenže já auto vždycky vidim s nějakýma změnama, to je pak těžký . Jinak s "ou tů" souhlasím .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
11.12.06, 13:08 |
|
|
Bukaj
|
Zadek mi docela dost připomíná Hyundai Getz...
Jinak s tou O2 taky souhlas, ale z koncernových škodovek se mi stejně nejvíc líbí Octavia I - model 97 (1996 - 1999)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
11.12.06, 14:09 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
mno je to takove vselijake... kdy ze se ma zacit prodavat? - zajdu si to poradne prohlidnout do autosalonu.
Jinak s tou Octavii souhlasim - asi nejpovedenejsi Skodovka posledni doby.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
11.12.06, 16:46 |
|
|
roman heller
|
to jo motory furt stejný , novej nevymyslí (asi je to na ně moc drahý) akorát mění kastle[/quote]
Ono je to těžký s motory.Jelikož Škoda spadá pod Ww tak si konstrukce může maximálně navrhnout motor a i postavit,ale vždy to dopadne stejně.Nic nesmí být o moc lepší než ww.
Když se dělali fáva a začínaly se pomalu najíždět na feldy tak Šodovka si postavila hliníkový motor o obsahu 1,6 který měl dost dobrý porametry co se týče výkonu,krouťáku a spotřeby ale ww řekl ne,když dárky tak pro všechny...(sory nechal sem se unýst reklamou ) no dodávaly se ty litinový,těžký krypli co maj 55kw a tak je to sevším....dělám tam pět let a člověk co se dozvý co se tam děje tak občas žasne.
Mimochodem...sem zvědav jak budete hodnot novýho superba....je to dost pěkný auto,ale počkej te si až vyjede......
|
11.12.06, 23:59 |
|
|
Dan
|
Nová Fabie se mi vůbec nelíbí Zajímavý jsou akorát přední světla a kola...Ty motory to je zase tragédie....pořád tam cpou ty tříválce,který maj hroznej zvukovej projev,jsou nekultivovaný a celkově na pytel....Možná to i docela jede,ale to záleží na spousta okolnostech a názoru každýho jednotlivce...
Z tý nafty tam bych bral asi tu 1.9 105 koní....ale stejně....Ted nevím,jestli celej koncern,ale Škoda a VW používaj systém čerpadlo-tryska....kterej není špatnej,ale dneska už na common rail nestačí,nedosahuje takových vstřikovacích tlaků a není tak kultivovaný,prostě ho poznáte...Rozdíl tam je znát... a pak tady ty obsahy....Dneska je tohle už dost,stojí to velký povinný ručení...Jaktože může třeba Peugeot dělat v pohodě 4-válcovej motor 1.4 ?u koncernu byly asi líný nebo já nevim,ale prostě ubrali jeden válec a stejně to nestačí....Támhle třeba Kia má super motor 1.6 CRDI 110 koní....z 1.6....VW pořád 2.0TDI....jo má to výkon,ale ten obsah je tam pořád vysokej....I když jsem čet,že na tenhle či na nejbližší rok plánujou přejít na Common-Rail...Tak jsem zvědavej...
Ono prostě taky záleží na každym z nás....někomu tohle vyhovuje,jinýmu ne....
|
14.12.06, 22:48 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Dan píše: Z tý nafty tam bych bral asi tu 1.9 105 koní....ale stejně....Ted nevím,jestli celej koncern,ale Škoda a VW používaj systém čerpadlo-tryska....kterej není špatnej,ale dneska už na common rail nestačí,nedosahuje takových vstřikovacích tlaků a není tak kultivovaný,prostě ho poznáte...Rozdíl tam je znát... a pak tady ty obsahy....Dneska je tohle už dost,stojí to velký povinný ručení...Jaktože může třeba Peugeot dělat v pohodě 4-válcovej motor 1.4 ?u koncernu byly asi líný nebo já nevim,ale prostě ubrali jeden válec a stejně to nestačí....Támhle třeba Kia má super motor 1.6 CRDI 110 koní....z 1.6....VW pořád 2.0TDI....jo má to výkon,ale ten obsah je tam pořád vysokej....I když jsem čet,že na tenhle či na nejbližší rok plánujou přejít na Common-Rail...Tak jsem zvědavej...
Ono prostě taky záleží na každym z nás....někomu tohle vyhovuje,jinýmu ne....
no mohli by tu naftu 1,9 stahnout na 1,8 - ty 2000 rocne na povinne ruceni by byly fajn. 1,4 benzin na 1,3 - jsou to takove obemy tesne nad... ale nevim jak to maji jine staty.
Na druhou stranu jeden z kandidatu na nastupce Rapida je BMW s 6-ti hrncem, takze 2,0 a vic
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
15.12.06, 13:33 |
|
|
ferrari
|
kachnis píše: jo ten upgrade brutalni... konecne škodovowagenska 1.2 prekonala vykonem škodu 120GLS ktera se vyrabela uz nekdy od 70 let Docela bych novou fabii vyzval
Ty si ňejakej "hustej" . Ti poviem, že na 47 kW verziu by som si netrúfal ani s mojim Favo motorom vačkou 254/254, jemne odľahčeným zotrvákom...a to mi to ide neporovanteľne lepšia ko 120...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.12.06, 17:43 |
|
|
ferrari
|
Šemik píše: Fuj, fuj a znovu fuj...
pripájam sa (aspoň po zhliadnutí tej webstránky)....
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.12.06, 17:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|