gokralik - Škoda Favorit 135L '92 LPG
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
michalkatka píše: gokralik píše: Moc se mi nechce, když je venku -8,5°C. Ale nakonec jsem tam zašel....jestli ti imageshack nenačítá obrázky...tak upgraduj na Mozillu FF
No co? Já taky dlouho používal IE, taky jsem dlouho nedbal dobrých rad kamarádů ať si pořídím Mozillu. Nakonec mi ji tam kámoš (hajzl) sám nainstaloval a od té doby zjišťuju jen samá pozitiva (a sociální jistoty).
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
3.1.09, 21:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
u mňa to nehrozí, ja som s IE spokojný (to sa už riešilo inde, tuto to nerozoberajme - Fatal pssss - ticho :!: ), doma aj v robote, a imageshack je stupidný server, ako reklamu otváranie okien na klik beriem, ale automaticky otvárané okná neznášam, preto ich mám aj blokované...
a niečo na aute si poriešil
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
4.1.09, 19:03 |
|
|
gokralik
|
Já ti ten FF nevnucuju, jenom doporučuji. mě tam žádné reklamy nevyskakují.
No utáhl jsem trochu ty šroubky cos mi radil, utřel ten benzín kolem a teď budu sledovat jestli to zase poteče...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.1.09, 19:52 |
|
|
gokralik
|
Po dotažení šroubků (jeden o půl, druhý o čtvrt otočky) Už to vypadá že je kolem sucho. Ale možná to tam někde prolíná. Těžko říct. Na benzín to startuje v pohodě na druhé otočení startéru (prostě tach-tach trrrrn). Ale když jsem stál na silvestra v těch mrazech 2,5 dnů, tak točil snad 5s. Jenom nevím jestli už jsem předtím ty šroubky utáhl nebo až potom
|
7.1.09, 16:46 |
|
|
gokralik
|
Asi můj první problém s motořem
Když jsem dneska jen tak čistě náhodou kontroloval olej, bylo ho tam nějak moc. Tak si k tomu čuchnu a je to cítit benzínem. Taky se mi zdál řídký.
Co mám vyměnit u palivového čerpadla? A olej to bude chtít taky vyměnit co?
|
26.2.09, 20:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Asi můj první problém s motořem
gokralik píše: Když jsem dneska jen tak čistě náhodou kontroloval olej, bylo ho tam nějak moc. Tak si k tomu čuchnu a je to cítit benzínem. Taky se mi zdál řídký. Co mám vyměnit u palivového čerpadla? A olej to bude chtít taky vyměnit co?
membránu AC pumpy a olej uečitě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.2.09, 20:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
membránu pokud máš pumpu s páčkou
olej na 100% i s filtrem
|
26.2.09, 20:31 |
|
|
PJDefort
|
vzhledem k tomu, že máš rok 92 tak to máš už nový čerpadlo...tudíž buď je problém jinde, i když nevim kudy jinudy může benzín lézt do oleje nebo celý čerpadlo...tohle neni rozebiratelný..
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
26.2.09, 20:37 |
|
|
michalkatka
|
pjdefort píše: vzhledem k tomu, že máš rok 92 tak to máš už nový čerpadlo...tudíž buď je problém jinde, i když nevim kudy jinudy může benzín lézt do oleje nebo celý čerpadlo...tohle neni rozebiratelný..
ja myslím že bude mať starý typ čerpadla, benzín sa do motora nemá kadiaľ inkadiaľ dostať... vo väčšom množstve...
|
26.2.09, 20:48 |
|
|
PJDefort
|
michalkatka píše: pjdefort píše: vzhledem k tomu, že máš rok 92 tak to máš už nový čerpadlo...tudíž buď je problém jinde, i když nevim kudy jinudy může benzín lézt do oleje nebo celý čerpadlo...tohle neni rozebiratelný.. ja myslím že bude mať starý typ čerpadla, benzín sa do motora nemá kadiaľ inkadiaľ dostať... vo väčšom množstve...
Na druhé stránce má foto motoru a tam vidim nové čerpadlo
|
26.2.09, 20:54 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
Naposledy upravil Jarda S. dne 26.2.09, 21:01, celkově upraveno 1
|
26.2.09, 20:55 |
|
|
PJDefort
|
Sadra17 píše: myslíš tuhle fotku ?http://img227.imageshack.us/my.php?image=vmna028rr8.jpg
přesně
|
26.2.09, 20:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
na tý fotce kde je vidět ta pumpa, tak je vidět i ventilový víko, a co je víčko na dolévání oleje, tak z pod něho vedou dvě hadice, jedna tlustá, a jedna slabší, já tám mám jen jednu, tu tlustší, kam vede ta slabá ?
|
26.2.09, 20:59 |
|
|
michalkatka
|
to je divné, u týchto nových čerpadlách to nezvykne, a keď už praskne membrána tak benzín ide von, nie do motora.
|
26.2.09, 21:00 |
|
|
PJDefort
|
Vít píše: na tý fotce kde je vidět ta pumpa, tak je vidět i ventilový víko, a co je víčko na dolévání oleje, tak z pod něho vedou dvě hadice, jedna tlustá, a jedna slabší, já tám mám jen jednu, tu tlustší, kam vede ta slabá ?
tak ty máš na tý tlustý nějaký téčko a z ní tu slabou ne?...nevim přesně odkdy bylo zavedený to dvouhadičkový víko..ale vede to někam dozadu na karbec nebo sání, teď si to nevybavim...
|
26.2.09, 21:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|