Autor |
Zpráva |
euromen
|
Matthes píše: Jesi mas kyvku a nechas tam kyvku tak poloosy by mely zustat stejny - nebo vlecku, to je jedno, proste pokud bude stejnej typ prevodovky, zustanou poloosy
uf ulevilo se mi.. si mě nasadil brouka do hlavy
_________________ život je boj, bohudík
|
19.12.06, 22:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
euromen
|
no nic.. dokud neseženu jinou převodovku tak se jezdit nebude no
|
19.12.06, 23:16 |
|
|
spartra
|
zas je lepší to tam bouchnout s polosama
vlečkovou převodovku na kyvkovýv poloosy nedáš ani naopak
většinou se to prodává s příčkou, taky táhlo je kratší
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
20.12.06, 21:52 |
|
|
euromen
|
spartra píše: zas je lepší to tam bouchnout s polosama vlečkovou převodovku na kyvkovýv poloosy nedáš ani naopak většinou se to prodává s příčkou, taky táhlo je kratší
ale to bych musel hejbat s baterkou a já nemám možnost vařit
nebo spíš musel bych s tim někam odject a to se dost bojim s tou převodovkou protože výjezd z garáže je docela do kopce a malej rozjezd..takže vysoký zatížení převodovky( a to v tom praská a hučí)
|
21.12.06, 09:37 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
euromen píše: spartra píše: zas je lepší to tam bouchnout s polosama vlečkovou převodovku na kyvkovýv poloosy nedáš ani naopak většinou se to prodává s příčkou, taky táhlo je kratší ale to bych musel hejbat s baterkou a já nemám možnost vařit nebo spíš musel bych s tim někam odject a to se dost bojim s tou převodovkou protože výjezd z garáže je docela do kopce a malej rozjezd..takže vysoký zatížení převodovky( a to v tom praská a hučí)
víc už jí nezkurvíš
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.12.06, 19:08 |
|
|
euromen
|
Sadra17 píše: euromen píše: spartra píše: zas je lepší to tam bouchnout s polosama vlečkovou převodovku na kyvkovýv poloosy nedáš ani naopak většinou se to prodává s příčkou, taky táhlo je kratší ale to bych musel hejbat s baterkou a já nemám možnost vařit nebo spíš musel bych s tim někam odject a to se dost bojim s tou převodovkou protože výjezd z garáže je docela do kopce a malej rozjezd..takže vysoký zatížení převodovky( a to v tom praská a hučí) víc už jí nezkurvíš
můžu.. můžu doject
|
21.12.06, 19:42 |
|
|
euromen
|
teď sem mluvil s kamarádem a on říká jestli to neni ložisko na spojce.. je to možný?
|
21.12.06, 19:43 |
|
|
Jarda S.
|
euromen píše: ale to bych musel hejbat s baterkou a já nemám možnost vařit
to můžeš klidně nejtovat
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.12.06, 19:45 |
|
|
euromen
|
Sadra17 píše: euromen píše: ale to bych musel hejbat s baterkou a já nemám možnost vařit to můžeš klidně nejtovat
a šrobovat a jiný prasárny co.. ne dík... to raději nic než tohle
|
21.12.06, 19:49 |
|
|
Jarda S.
|
proč prasárnas ? řek bych že to drží stejně jako svár
|
21.12.06, 19:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nyt se lehce uvolni a pak to bude zase rachtat
Lozisko na spojce? Kdyz by to bylo lozisko v setrvaku, tak to dela jen kdyz je vypnuta spojka, jedine muzes zkontrolovat jestli vypinaci lozisko ma dostatecnou vuli od ty pruziny. Ani jedno z tech lozisek se neposere v jednom okamziku (teda obvykle), postupne se nici a zveda se jejich hlucnost
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.12.06, 20:00 |
|
|
Jarda S.
|
Matthes píše: Nyt se lehce uvolni a pak to bude zase rachtat Lozisko na spojce? Kdyz by to bylo lozisko v setrvaku, tak to dela jen kdyz je vypnuta spojka, jedine muzes zkontrolovat jestli vypinaci lozisko ma dostatecnou vuli od ty pruziny. Ani jedno z tech lozisek se neposere v jednom okamziku (teda obvykle), postupne se nici a zveda se jejich hlucnost
ten stahovací ?
|
21.12.06, 20:07 |
|
|
spartra
|
kdyby to bylo spojkový ložisko bude ti hučet na všechny kvalty i to druhý ložisko v klice
enom,proč by jsi musel vařit
|
21.12.06, 22:05 |
|
|
euromen
|
spartra píše: kdyby to bylo spojkový ložisko bude ti hučet na všechny kvalty i to druhý ložisko v klice enom,proč by jsi musel vařit
pro tu novější zadní nápravu.. mám ještě zapuštěnou baterku..
|
21.12.06, 22:07 |
|
|
spartra
|
ach tak, stačí v pohodě 5q kyvka, vlečka bejt nemusí, tak kastlík je to nejmenší, jestli je to užovka, na 5q jiná nádrž, musí se upravit tunel(nejlepší vyříznout z emka,převařit)
|
21.12.06, 22:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|