Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Jo natahl jsem novou kostru k motoru.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
21.12.06, 20:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
vopaje
|
Víťo,všechny nádody jsou dobré a pokud jsi vše rady vyzkoušel,zbývá ještě toto-při startu zkontroluj zda kde napětí ze skříňky do pojistkovnice /vývod č.15/.Pokud ano,změř opět při startu napětí v pojistkovnici.Dále pojistkovnici rozeber a zkontroluj všechny spoje i tišťák.
Podle mého se ale přikláním k názoru,že je špatná kostra,nebo velký přechod.odpor./to znamená špatný spoj-jak plus,tak mínus/
Napiš jak jsi dopadl,co jsi zjistil. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
21.12.06, 20:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kopec, ten by to řešil miloš
|
21.12.06, 20:48 |
|
|
Vitezslav
|
Možna že se zeptam blbe,ale jakej prosim te mysliš vývod č.15.Ten co jde ze spinaci skřinky na indukčni civku?
|
21.12.06, 21:24 |
|
|
vopaje
|
Ano,a nejenom tam.Je to napětí,které se ukáže po zapnutí klíčku.Ještě - jedná se o Fávo??. čus
|
21.12.06, 21:32 |
|
|
Vitezslav
|
Ano je to faforit.Zitra to znovu prohlednu a dam vedet.Moc diky za rady.
Ješte je mi divny že jsem zkoušel dat kostru z baterky přimo na starter a plus jsem klemou hodil přimo na konektor č 50 na starteru a starter ani tuk.A korat jiskřila klema v miste dotiku.
|
21.12.06, 21:39 |
|
|
vopaje
|
Jo takto,tak ještě kontrola silnéhoplusového kabelu.Hlavně zkontroluj zda jsou oka na kabelu pořádně spojena /přecínovat/ a pořádně prohlédni kabel po celé délce,hmatem zjistíš zda je pod izolaci něco divného /boula/. Hodně zdaru a dej vědět. čus
|
21.12.06, 21:51 |
|
|
Vitezslav
|
Zdravim všechny,tak poslouchejte jak jsem dopadl.
Zkoušel jsem meřit kapacitu baterky při tom pokusu o start a napeti šlo uplne dolu.Tak me napadlo zkusit baterku z jinyho auta a ono to chytlo.Takže jste meli pravdu.Baterka byla stara jeden mesic a manik co mi ji při reklamaci promeřoval řikal že je totalne nepruchodna a že jsem asi dvacatej na reklamaci,prej to byla nejaka vadna serie a že AKUMA už neni co bejvala.
Dekuju všem za rady.
|
22.12.06, 13:53 |
|
|
vopaje
|
Hurá,hurá
Pomalu končí - zlaté české výrobky. čus
|