Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 08:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
 Výběr ojetých aut - obecná diskuze 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek 
tak když se 406 nebudou tolik rozbíjet, tak mi to nevadí...kotouče atd. si snad doma ještě vyměním..motorový věci bych samozřejmě nechal na servisu..ale zajímala by mě poruchovost 406 oproti jiným vozům v této kategorii a hlavně spotřeba různých motorových variant

9.4.09, 11:18
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To zkus spíš pežot klub :)

9.4.09, 11:20
Junior TW team

Příspěvek 
blbej link, ale podívám se..:)

9.4.09, 11:21

Příspěvek 
Už opraveno :oops:

9.4.09, 11:21
Pan Kapitán

Příspěvek 
Punto 55 starou verzi (do roku 98 nebo tak). Drzak, jezdi za 5.5 litru a kdyz je OK, tech 150-160 chodi v poho.
A jsou na nej i levny gumy napriklad (155/70R13).

Cvokárium: Youtube Instagram

9.4.09, 11:53
Profil ICQ YIM
Junior TW team

Příspěvek 
mně se právě to punto líbí víc než felicie..a punta není problém sehnat i pod 30..myslím že poměrně slušný...a ještě jsem neviděl ani moc schnilých punt

9.4.09, 12:01

Příspěvek 
RedDriver píše:
mně se právě to punto líbí víc než felicie..a punta není problém sehnat i pod 30..myslím že poměrně slušný...a ještě jsem neviděl ani moc schnilých punt

Punta som sa naopravoval...

Je to auto porovnatelne s feliciou. Co sa tyka pocitu kvality, diely su vsade na vrakoviskach, ale origo niesu najlacnejsie.
Nekupuj 1.1 je to ako fabia junior.
Problemy su s hydraulikou spojky, a malo ktore maju posilovac, el okna, bag ... jednoducho ako felicia.
Punta hniju taktiez, len su lepsie skonstruovane a vnutri dost priestranne.

Najviac sa mi pacilo cinkvecento. Ked malo otvaraciu strechu, nemalo otvaracie bocne okna... :roll:

9.4.09, 12:40
Hliník navždy.

Příspěvek 
kwiko píše:
cinkvecento

:lol:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

9.4.09, 12:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
Sadra17 píše:
spolužák jí má už snad deset let a dělal akorát brzdy manžety čepy a ty běžný věci jenže on má 1,6TD a ta za 10 nebude

ty chodíš na učňák, že jo ? tvůj spolužák počítám taky... to s tou audinou najel od svých cca 7 let asi hodně kilometrů, že jo?

9.4.09, 13:10
Profil ICQ
Junior TW team

Příspěvek 
a spotřebově rozdíl mezi puntem 1,3 a felicií 1,3 resp. 1,3 MPi?

9.4.09, 13:28

Příspěvek 
RedDriver píše:
rád bych se přidal...co byste koupili do 30 tisíc? nemusí to být značky škoda...

Dej na mou radu-auto buď německé nebo japonské..FIAT PUNTO taky není špatné,ale hledej ročníky od 98/99,tam už jsou vychytané mouchy..
Mrkni se do nezávislých recenzí na www.autorecenze.cz ,tohle by ti mělo pomoct při výběru vozu,jsou to recenze majitelů..
Jinak já mám AUDI 80 a SUPER..:-)

9.4.09, 14:17

Příspěvek 
RED DRIVER: Za 1,5 roku jsem najel 60 tis km a kromě rozvodů,brzdových desek, kotoučů a čepů na nápravě jsem nic neměnil.Auto má 19 let,najeto dle tacho 242 tis.km a olej nežere-od výměny do výměny nedolívám;-)..A HLAVNĚ na tom autě nenajdeš ŽÁDNÝ náznak koroze,a to ti ušetří sakra hodně nervů a práce..Prostě jsem naprosto spokojen,jak to vše i po 19 letech funguje a 200 km/h to udělá stále..;-)

9.4.09, 14:29
Pan Kapitán

Příspěvek 
kwiko píše:
Problemy su s hydraulikou spojky, a malo ktore maju posilovac, el okna, bag ... jednoducho ako felicia.

To sou teda kecy.... Hnijou, jasne ze hnijou, ale maji pozink kastli a dokavad s nim nekde neflaknes o strom, tak hnit nezacne. My meli Punto z roku 93, dotedka s nim jezdej my rodice, odesly tlumice, odesel vlnovec vejfuku, civka zapalovani... ale ze by to hnilo.... Feldy se delaji od roku 95 nebo tak a kdyz se podivas kolem sebe, tak si sam odpovez, co vidis castejc shnily na prach.

Jinak 1.1 je skutecne jako Fabia Junior, 40.5kW na 900kg neni zadnej slagr, ale ma to kratsi kvalty a taky to podstatne min zere v normalnim provozu. Jestli nekdo chce na aute usetrit, tak Punto 1.1 fakt muzu jedine doporucit! Mimochodem.. elektricky okynka to miva dost casto (verze SX) a da se taky sehnat se 6Q, ovsem to neni moc vyhra, protoze 6ka ma prevod jako 5ka u 5Q. A kdyz nema airbagy, ma spolujezdec vetsi prihradku. :-) Posilovac.... neni potreba. Fakt ne.

Mimochodem... rika se ze dvojkovy Punta uz nejsou tak moc spolehlivy, tak pozor na ne. :-D

Cvokárium: Youtube Instagram

9.4.09, 14:51
Profil ICQ YIM
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Vít píše:
Sadra17 píše:
spolužák jí má už snad deset let a dělal akorát brzdy manžety čepy a ty běžný věci jenže on má 1,6TD a ta za 10 nebude

ty chodíš na učňák, že jo ? tvůj spolužák počítám taky... to s tou audinou najel od svých cca 7 let asi hodně kilometrů, že jo?

tak před tim jí měl jeho táta a ted jí zdědil on :wink:

9.4.09, 16:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Viky píše:
kwiko píše:

To sou teda kecy.... Hnijou, jasne ze hnijou, ale maji pozink kastli a dokavad s nim nekde neflaknes o strom, tak hnit nezacne. My meli Punto z roku 93, dotedka s nim jezdej my rodice, odesly tlumice, odesel vlnovec vejfuku, civka zapalovani... ale ze by to hnilo.... Feldy se delaji od roku 95 nebo tak a kdyz se podivas kolem sebe, tak si sam odpovez, co vidis castejc shnily na prach.

Jinak 1.1 je skutecne jako Fabia Junior, 40.5kW na 900kg neni zadnej slagr, ale ma to kratsi kvalty a taky to podstatne min zere v normalnim provozu. Jestli nekdo chce na aute usetrit, tak Punto 1.1 fakt muzu jedine doporucit! Mimochodem.. elektricky okynka to miva dost casto (verze SX) a da se taky sehnat se 6Q, ovsem to neni moc vyhra, protoze 6ka ma prevod jako 5ka u 5Q. A kdyz nema airbagy, ma spolujezdec vetsi prihradku. :-) Posilovac.... neni potreba. Fakt ne.

Mimochodem... rika se ze dvojkovy Punta uz nejsou tak moc spolehlivy, tak pozor na ne. :-D

Přesně tak,souhlasím,ale přesto bych hledal raději 1.2 44kW..Je to rozdíl,řídil jsem obě..

9.4.09, 16:20
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další